Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

masalcım dün editörlerden biri oraya yazmıştı önemle rica olunur diye..
haziran anneleri ve temmuz anneleri diye başka topiklerin linkini atmış.
hani kapatın demek fln istemiş olabilir. acaba sildiler mi

özgecim bende seni bekliyordum
sana bişey sorucam ben reglin 11.günü yumurtladım sol taraftan çok fazla hissettirdi kendini bugün 15.gün hala bıçak saplanıyormuş gibi canım yanıyor bide dün gece çok belim ağrıdı neki bunlar arada sağ taraftada oluyor ben çift mi yumurtluyorumki

özge kötü olmuş canım o zaman nereue yazalım aylara göre paylaşım var ya oraya mı haziran annelerine yazalım???

aa aysecim valla herşey olabilir..
bu dediklerin belki döllenme belirtisi de olabilir aslında ama
sen yine de calışmayı bırakma sakın olur mu, ne olur ne olmaz

hayalcim bir ay sonr berru arkadaşımıın eşi askere gidecek te canım senn hamişlik nasıl gidiyo opuyorumnanaktan

hım anladım berru üzülme ama bu kadar olur inş
canım nerde hamişlik anca rüyamda bekliyom işte ayın 20sinde belli olcak yaa inş hamişimdir yaaa:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aa aysecim valla herşey olabilir..
bu dediklerin belki döllenme belirtisi de olabilir aslında ama
sen yine de calışmayı bırakma sakın olur mu, ne olur ne olmaz

canım zaten çalışmalara devam günaşırı bide senin taktiğide uyguluyorum inşallah tutar

hepinize merhaba kızlar...

ayşecim nasılsın..bende seni merak ediyordum..sen özgeye sormuşsun ama özge kızmasın bende fikrimi söleyeyim..bu belirtiler hamilelik belirtisi gibi gözüküyor ama düşünmemeye çalış bence....inşallah hamişsindir...:Saruboceq:

azize aynen canım opiğimizi kapatmışlar.en iyisi sen aylara göre paylaşım var ya oraya aç.ben nasıl olcağını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…