hepinize merhaba kızlar...
ayşecim nasılsın..bende seni merak ediyordum..sen özgeye sormuşsun ama özge kızmasın bende fikrimi söleyeyim..bu belirtiler hamilelik belirtisi gibi gözüküyor ama düşünmemeye çalış bence....inşallah hamişsindir...:Saruboceq:
2010 haziran anneleri ve 2010 temmuz anneleri diye topikler var diye kapatmışlaarr :gitme:
slm kızlarr ben geldim. nasılsınız?
özge bizim güzeldi kendimize ait açalım yine bence
hımm bi benimkimi fazla gelmişmafoldumben
ben iyiyi canım...sen neden kötüsün?
hım anladım berru üzülme ama bu kadar olur inş
canım nerde hamişlik anca rüyamda bekliyom işte ayın 20sinde belli olcak yaa inş hamişimdir yaaa:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
azize karnım çok ağrıyo canım sen ne durumdasın.adetim 3 gün geçti yok bugün yine test yaptım çok koyu 2. çizgi çıktı.kesin varda karnım çok kötü.göğüslerimde açımıyor artık.kasık ağrılarımda geçti.
berru dik kaldırma bacaklarını doktor bana dedi cenin pozisyonunda yarım saat yat öyle tutuyor emin ol dene bak
hepinize merhaba kızlar...
ayşecim nasılsın..bende seni merak ediyordum..sen özgeye sormuşsun ama özge kızmasın bende fikrimi söleyeyim..bu belirtiler hamilelik belirtisi gibi gözüküyor ama düşünmemeye çalış bence....inşallah hamişsindir...:Saruboceq:
dün adet günümdü gerçi hiç ümidim yoktu ama bugün geldi kırmızılar artık uğraşmıcam yok belin altına yastık koy ayaklarını dik kaldır kalkma vs. vs. aydır aynı şeyleri yapmaktan anam ağladı son bi ayımız kaldı ondada hiç uğraşmıcam sıkıldım artık yaa eşimin gönlünü yapcam demek nasip diilmiş ağlamaktan üzülmekten yoruldum :1no2:
ya canım kusura bakma bi an ben seni hamile olarak hatırladım ama canım inşallah amilesindir stres yapma moralini bozma inşallah bebişine kavuşursun opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?