Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

niye kızayım canım benim..
ben de öyle olabilir diye düşündüğümü söyledim zaten :jeyyar:
çalışmaya da devam et ihmal etme dedim :jeyyar:

azize karnım çok ağrıyo canım sen ne durumdasın.adetim 3 gün geçti yok bugün yine test yaptım çok koyu 2. çizgi çıktı.kesin varda karnım çok kötü.göğüslerimde açımıyor artık.kasık ağrılarımda geçti.

ben iyiyi canım...sen neden kötüsün?

dün adet günümdü gerçi hiç ümidim yoktu ama bugün geldi kırmızılar artık uğraşmıcam yok belin altına yastık koy ayaklarını dik kaldır kalkma vs. vs. aydır aynı şeyleri yapmaktan anam ağladı son bi ayımız kaldı ondada hiç uğraşmıcam sıkıldım artık yaa eşimin gönlünü yapcam demek nasip diilmiş ağlamaktan üzülmekten yoruldum :1no2:

hım anladım berru üzülme ama bu kadar olur inş
canım nerde hamişlik anca rüyamda bekliyom işte ayın 20sinde belli olcak yaa inş hamişimdir yaaa:CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya canım kusura bakma bi an ben seni hamile olarak hatırladım ama canım inşallah amilesindir stres yapma moralini bozma inşallah bebişine kavuşursun opuyorumnanaktan

berru dik kaldırma bacaklarını doktor bana dedi cenin pozisyonunda yarım saat yat öyle tutuyor emin ol dene bak

kızlar ben cıkıyorum, misafirliğe gidiyoruz..
kendinize iyi bakın.. bol bol çalışınn :jeyyar:
kocamaan öpüyorum sizie muck

benimde ağrıyo canım belim,göğüslerim...dün gece gaz sancılarından uyuyamadım valla
bişey olcak diye nasıl korkyum nedir bu gaz sancıları anlamadım yaa...
sizdede varmı? benimde adet gecikmesinin 4.günü bugün.

berru dik kaldırma bacaklarını doktor bana dedi cenin pozisyonunda yarım saat yat öyle tutuyor emin ol dene bak

ya boşver artık hiç ümidim yok zaten karamsarın tekiydim iyice kötü oldum bak sokma aklıma öyle şeyler yine hayal kırıklığı yaşamak istemıyorum hiç bişi yapmıcam tabi ümidimde olmıycak cenin pozisyonu ne mafoldumbenmafoldumben

tatlım nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır yeğenim nasıl 10 haftalık olmuşsunuz nerdeyse maşallh size hemde 41 kere

yazın gelince görücem inşallah yeğenimi inşallah ona da hiç değilse karnımda kuzen getirebilirim
tatlım ben ne olduğunu çözemedim özgede taze hamiş o bilir diye ona sordum inşallah bebişim yerleşiyordur çünkü yumurtladım ben beklicem artık

azize aynıyım canımgaz sancısı çekiyorum.merak etme birşey olmaz içimizi ferah tutalım.daha mide bulantım yok.sende var mı?karnım çok şiş aynı adet öncesi gibi.ne zaman doktora gitcen?

canım yaa hakkında hayırlısı olsun ne diyim tatlım bende üzüldüm senin adına...
olsun canım kısmet bu işler kendini sıkma artık nezaman olursa olcak zaten bigün.
ama sabır canım. kendinide eşinide üzme birbirinize iyi bakın insana yine eşinden fayda var...yerimseniben

berru olur canım bak benim hiç ümidim yoktu.ben 3 sene vajinusmusla uğraştım yani ilişki olmuyodu canım yanıyodu.neler atlattım .olur rahat ol.cenin pozisyonu bebeğin anne karnındaki pozisyonu yani ilşikiden sonra ayaklarını karnını doğru toplayıp sıkıştır.kafanıda öne doğru koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…