Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bendede bulantı yok daha sadece uykuluyum herzaman hep yatmak istiyorum...
dr.kasımın 16 gidicem kısmet olursa. ozaman adet günümde 13 gün geçmiş olcak ulturasonda görülür erhalde...sen gittin mi?
azize aynıyım canımgaz sancısı çekiyorum.merak etme birşey olmaz içimizi ferah tutalım.daha mide bulantım yok.sende var mı?karnım çok şiş aynı adet öncesi gibi.ne zaman doktora gitcen?

hamişler bizi bırakmayın yaa başka topiç açmayın sizin gelişmeleriniz felan onları bizde takip ederiz sizde bize yardımcı olursunuz bizleri burda bırakmayın mafoldumben

benimde mantar tedavisi olduğum içiin gittim adetten 2 gün önce gitim kantahlili yaptı doktor.ama ulturasonda gözükmedi çok erken dedi.11 kasımda keseyi görmeye gitcem randevu verdi.kendisi verdi.

slm kızlar..vala döktürmüşssünüz oku oku bitmedi..adet olan arkadaşlar geçmiş olsun,umutlarımız yitirmeyelim inşallah önümüzdeki aya...zamanını bekliyordur bebişler:))))

ya anlayamadım sırt üstü yatıp ayakları karnıma doğru çekicem öylemi

kılzar benimde son 3 gün:))) belim feci ağrıyor ya ,ama daha öncedende oluyordu o yüzden kaptırmıyorum..test içinde geçmesini beklemek zorundayım,çatlatma iğnesi oldum onun içindede bchg hormonu varmış,o yüzden yanıltabiliyormuş...

kızlar benimde son 2 günüm vakit geçmek bilmiyo yaa pazartesi adet olmazsam perşembe test yapıcam ondada çıksın çıkmasın doktora gidicem artık

ben daha önce yaptım canım incir kürü,biraz zor oldu içmek ama içtim:))) ama sanırsam işe yaramadı..ama ben bir ay yaptım belki daha uzun sürdürmek gerekir.aynı zamanda bal.çörekotu ve tarçın karışımıda yapmıştım.eşimede keçiboynuzu kürü yapmıştım.

berrucum allahtan ilgilenmiyosun bu ay birde ilgilensen nolur acaba :roflol:canım gel birlikte stres sıkıntı yapmadan umutla başlayalım yeni aya çok çalışalım kaydirigubbakcemile

canım incir kürünü 21 gün ypıp 7 gün ara verip tekrar başlıycaksın 21 gün daha yapıp tam 42 gün olması gerekiyo benim bildiğim kadarıyla .merak etme iki gün çabucak geçer inşallah sizlerden ii haberlei alırız canım nasıl varmı belirtiler opuyorumnanaktan

aman yapmıcam bizim 1 ay var ona vakit yetmez senin adet nekadar sürüyo

canım benim adetim 7 gün sürüyo evet canım adetim bittikten sonra ilk gün aşlıycam inşllah incir kürüne benim beklenen adet tarihm 7 aralık canım seninki e kadar sürüyo opuyorumnanaktan

benim 8-9 gün sürüyo normalde adetim son adet tarihinden 4 gün önce olur ama bu ay 3 gün önce oldu benim bidahaki adet tarihim 3-4 aralık

berrucum senin bir ayın varmış ama benim eşim bu yın 25 de gidiyo canım bizim zamanımız daha az bak ben genede umutlarımı kaybetmiyorum bence yap canım ne kaybedersin ki opuyorumnanaktan

valla canım dayanamadım ben içim bayıldı içe içe:)))))
sadece uzun zamandır bel ağrım var,yani aslında birsürü şey varda ben belirti diye bakmıyorum sonra hayal kırıklığı oluyor.14 ay oldu alıştım artık tedavi sürecindeyim bakalım bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum nolucak görücez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…