azize aynıyım canımgaz sancısı çekiyorum.merak etme birşey olmaz içimizi ferah tutalım.daha mide bulantım yok.sende var mı?karnım çok şiş aynı adet öncesi gibi.ne zaman doktora gitcen?
berru olur canım bak benim hiç ümidim yoktu.ben 3 sene vajinusmusla uğraştım yani ilişki olmuyodu canım yanıyodu.neler atlattım .olur rahat ol.cenin pozisyonu bebeğin anne karnındaki pozisyonu yani ilşikiden sonra ayaklarını karnını doğru toplayıp sıkıştır.kafanıda öne doğru koy
berru yan yayıp çekicen canım.sola yada sağa farketmez.
ben daha önce yaptım canım incir kürü,biraz zor oldu içmek ama içtim:))) ama sanırsam işe yaramadı..ama ben bir ay yaptım belki daha uzun sürdürmek gerekir.aynı zamanda bal.çörekotu ve tarçın karışımıda yapmıştım.eşimede keçiboynuzu kürü yapmıştım.
kerem34gül incir yapcanmı kaç gün sürüyo adetin
canım incir kürünü 21 gün ypıp 7 gün ara verip tekrar başlıycaksın 21 gün daha yapıp tam 42 gün olması gerekiyo benim bildiğim kadarıyla .merak etme iki gün çabucak geçer inşallah sizlerden ii haberlei alırız canım nasıl varmı belirtiler opuyorumnanaktan
canım benim adetim 7 gün sürüyo evet canım adetim bittikten sonra ilk gün aşlıycam inşllah incir kürüne benim beklenen adet tarihm 7 aralık canım seninki e kadar sürüyo opuyorumnanaktan
canım incir kürünü 21 gün ypıp 7 gün ara verip tekrar başlıycaksın 21 gün daha yapıp tam 42 gün olması gerekiyo benim bildiğim kadarıyla .merak etme iki gün çabucak geçer inşallah sizlerden ii haberlei alırız canım nasıl varmı belirtiler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?