Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

berrucum senin bir ayın varmış ama benim eşim bu yın 25 de gidiyo canım bizim zamanımız daha az bak ben genede umutlarımı kaybetmiyorum bence yap canım ne kaybedersin ki opuyorumnanaktan

şekerim seninki gelcek benimki 6 ay yok keçiboynuzu sipariş ederim bulunursa eşim ondan yer onu nasıl yicek hergünmü

ben bu ay başlıycam canım incir kürüne inşallah içebilirim.evet canım bencede düşünme olursada sürpriz olsun inşallah canım bu ay bebişine kavuşursun bizede 10 ay bitecek canım kaldı inşallah caım tedavinden güzel sonuçlar alırsın opuyorumnanaktan

şekerim seninki gelcek benimki 6 ay yok keçiboynuzu sipariş ederim bulunursa eşim ondan yer onu nasıl yicek hergünmü

canım bende bilmiyorum eşim bu gün inşallah alaca onu aldığı yere sorsun canım eşin bende netten araştıracam öğrenirsem sana hemen yazarım canım incir kürüne başlıycakmısın opuyorumnanaktan

inşallah canım ya bekliyoruz bakalım ya sürprüz,yada alışık olduğumuz hüsran((
berrucum keçiboynuzunu kaynatıp içiliyo,ilk 7 gün sabahakşam sonra 3 ay akşam.sperm kalitesini arttırıyormuş.ben onuda bıraktım eşimin gayet iyi çıktı değerler.onada fenalık gelmişti zaten:))

canım incir mincir yapmıcam bulursam aldırabilirsem keçiboynuzu pekmezi aldırcam bide ilişkiden 2-3 saat önce kahve içirin diolar oda spermleri harekletlendiyomuş

Kızlar merhaba,bugün gelen haberler iyidir umarım.

Ben dün regl oldum,6 Kasım dedim 6sında oldu, en azından hiç sektirmiyor:) gelecek aya bakıcas.İlk ayımdı zaten.Umarım diğer arkadaşlardan iyi haberler alırız.Olmazsa da canınızı sıkmayın, her şeyde bir hayır vardır.Moral bozmak yoookalkisalkisalkis

canım adetinin düzenli olması çok iyi.12.günden itibaren çalışmalara baaşla inşş olurrr

kızlar merhaba bişey sorcam bilgisi olan varmı acaba..benim bugünlerde yumurtam çatladı akıntıdan anlıyorum fakat buakıntı gelmeden hemen öncesinde kahverengimsi pempeyede dönük biakıntım oldu ve bu ilk kez oldu nedir acaba bilen varmı.aa bu arada ben 6 ay evvel çikolata kisti aldırdım ve sağ tüpümde hafif yapışıklık var.şimdiden teşekkürler

canım bende bu topiklerde yumurtla döneminde böyla hafif kanın geldiğini duymuştum sanırım normal bişey.. ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşalr burada paylaşmışlardı....

ben özgecan ın yatış pozisyonunu denemiştim 2gün önce ve bugün .yarın da cenin pozisyonunu deneyeyim bakalım.artık hangisi tutarsakaydirigubbakcemile3

taze anneler sizlere bi sorum var
yumurtlama zamanından sonra kasıklarınızda batma şeklinde ağrılarınız oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…