berrucum senin bir ayın varmış ama benim eşim bu yın 25 de gidiyo canım bizim zamanımız daha az bak ben genede umutlarımı kaybetmiyorum bence yap canım ne kaybedersin ki opuyorumnanaktan
valla canım dayanamadım ben içim bayıldı içe içe:)))))
sadece uzun zamandır bel ağrım var,yani aslında birsürü şey varda ben belirti diye bakmıyorum sonra hayal kırıklığı oluyor.14 ay oldu alıştım artık tedavi sürecindeyim bakalım bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum nolucak görücez..
şekerim seninki gelcek benimki 6 ay yok keçiboynuzu sipariş ederim bulunursa eşim ondan yer onu nasıl yicek hergünmü
neyse kızlar ben çıkıyorum size iyi sohbetler:))
evet canım kahveyi ben bu ay uymuştum doğru neyse kızlar bende çıkıyorum sonra görüşürüz opuyorumnanaktan
canım adetinin düzenli olması çok iyi.12.günden itibaren çalışmalara baaşla inşş olurrr
kızlar merhaba bişey sorcam bilgisi olan varmı acaba..benim bugünlerde yumurtam çatladı akıntıdan anlıyorum fakat buakıntı gelmeden hemen öncesinde kahverengimsi pempeyede dönük biakıntım oldu ve bu ilk kez oldu nedir acaba bilen varmı.aa bu arada ben 6 ay evvel çikolata kisti aldırdım ve sağ tüpümde hafif yapışıklık var.şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?