Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

GıZLı GD ıÇERıKLERı

ışlenmiş ürünler “organik” ya da “GDOsuz” ilan edilmedikleri sürece çoğunlukla gizli GDO barındırırlar. Aşağıdaki içerikler GDOlar ile üretilmiş olabilir.

Aspartam,
B12 Vitamini
Bitkisel katı yağ (margarin),
Bitkisel sıvı yağ,
C vitamini (Askorbik asit)
Dekstrin,
Dekstroz,
Diasetil,
ınvert şeker,
ısoflovon,
Kabartma tozu,
Karamel,
Digliserit,
E vitamini,Laktik asit,
Lesitin,
Lisin
Gliserol,
Maltodekstrin,
Maltoz,
Mannitol,
Mısır gluteni
Mısır nişastası,
Mısır şurubu,
Mısır yağı,
Modifiye nişasta,
Monosodyum glutamat,
Nişasta,
Oleik asit,
Selüloz,
Sıvı yada kristalize fruktoz,
Siklodekstrin,
Sistein,
Sitrik asit,
Sorbitol,
Soya lesitini,
Soya proteini,
Soya unu,

Fenilalanin,
Gliserid,
Gliserin,
Glisin,
Glukoz,
Glutamat,
Glutamik asit,
Gluten,
Hemi selüloz
ınositol,

bunlar da gdo lu gıdalarda bulunan içerikler.bir gıda maddesi alırken içinde bunların olmamasına dikkat edelim arkadaşlar.topiğimizde anne adayları var ve bu besinler anne karnında bebişlere geçiyor.

iyim canım sen nasılsın? dışardaydım yeni açtım.. bakalım yeni hamişler varmı diee.. sanırım yok..

mam bilgilerr için tşk ederimm..

önemli değil canım az önce haberlerde izledim ve şok oldum çoğunu severek tükettiğim gıdalar meğer düşmanımmış.ketçap,kola,meyve suyu,pastorize süt,bebe bisküvisi,danette,mısır özü yağı,çubuk kraker,vs.. hepsi zararlıymış.çoğunu biliyordum ama zararsız sandıklarım da vardı.artık kendin pişir kendin ye olacağız.

bu gıdaları yıllardır tükettiğimiz içinde bebeğimiz hemen olmuyor.binlerce kadın tedavi görmek zorunda kalıyor.

bende bende benim tarih 15 kasım senin?

canım benim düzensiz listeye 28 günden hesaplayıp 20 kasım yazdırdım ama bu ay ovülasyon 11.günde oldu doğal olarak regl süresi 25 güne düştü böyle düşünürsem 17 si
hayırlısı sen ne kadarlık evlisin ne zamandır işstiyorsun

beslenme konusu git gide gerçekten çok zorlaşıyozz.. organik gıdalar marketlerde pahalı.. gerçi artık köylerde bile hormonlu ürünler yetiştiriyolar.. hamilelik planlarımda meyve suyu, kola, ketçap, mayonez bunları hayatımdan çıkardım.. abur cuburla aram yoktur.. ama evde yemekleri mısır yağıyla yapıorum.. onu napcaz bilmiyom..

3 yıllık evliyim.. ilk ayımız bizim.. bakalım çok merak ediyorum.. eğer regl olmazsam 15.ın sabahında testi yapcam..
sen ne zamandır düşünüyon?

3 yıllık evliyim.. ilk ayımız bizim.. bakalım çok merak ediyorum.. eğer regl olmazsam 15.ın sabahında testi yapcam..
sen ne zamandır düşünüyon?

canım ben 4 aylık evliyim korunmadan önce doktora gittim test filan yapılsın diye orda pko olduğumu öğrendim hamile kalmam biraz zor yani bu yüzden korunmama kararı aldık geçen ay klomen artı çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı hormon almaktan mahvoldum bende 3 ay kadar ara verdim olmazsa tam teşekküllü bi hastaneye gideriz artık eşimin işi dolayısıyla mahrumiyet bölgesindeyimde aman bi dokun bin ah işit oldu ama burdada dertleşmesem çatlıcam

iyiki net var.. bu anlamda gerçekten çok iyi geliyo..

bi kere gerçekten zor diye bir şey yok.. hayat mucizelerle dolu.. allahım inşallah yakın zamanda sana sağlıklı bebek verir.. bencede tam teşekküllü bi hastaneye git.. herşey iyice araştırılsın.. sizde ona göre hareket edersiniz..

şimdilik doğal şeylere başvurduk hayırlısı olmadı gideriz artık eşim çok stres yapıyor bende bu ay ne yumurtladığımı söyledim nede bebkten bahsettim strese girmedik ayni bana soruyor yumurtlaman yakınmı diye halbuki bitti bile sende yumurtlama zamanındasındır sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…