Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

merhaba arkadaşlar bende bu konu üzerinde çalışanlardanım.yani bebiş isteyenlerden.çok dertliyim çoook

Başka bi sayfada da yazdım ama o sayfayı kaybettim.bişeyi merakediyorum acaba bi bilginiz varmıı.bugünlerde yumurtladım akıntım gelmeye başladı fakat onun öncesinde kahverengi ve pembemsi bi akıntı geldi.daha önce hiç olmamıştı adet günlerim hiç şaşmaz 28 günde bir.yalnız altı ay evvel çikolata kisti ameliyatı geçirdim ve sağ tüpümde hafif yapışıklık var sizce bu akıntı ne olabilir.bilgisi olan varmı paylaşırsanız sevinirim sevgiler.

Neyseeee bu topikte benim sorunum hakkında bilgi sahibi olan yok galiba.Amaç aynı ama sorunlar farklı galiba. okadarda önemli değil aslında.:gitme:

Son düzenleme:
iyi canım alışmaya çalışıyorum işte...çok gaz sancılarım var hiç rahat değilim.
bişeyler batıyo karnıma hamileliktemmidir ki.seninde adetin gelmez inşallah tatlım.:Saruboceq:
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
azize nasıl gidiyor hamişlik
benim yeni tarih 26 kasım canım

eeeee kızlar günü yakın olan kimler var bizim bebiş bu ayda gelmedi inşallah sizlerdeniyi haberleri alırız opuyorumnanaktan

azizecim beni kasım ayı listesinden silebilirsin bu ayda olmadı inşallah önümüdeki ay canım sen dktora ne zaman gideceksin kontrol opuyorumnanaktan

iyi canım alışmaya çalışıyorum işte...çok gaz sancılarım var hiç rahat değilim.
bişeyler batıyo karnıma hamileliktemmidir ki.seninde adetin gelmez inşallah tatlım.:Saruboceq:

sağol canım inş.kendine dikkat et ayağını sıcak tut
sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inş.
dualarında bizleri unutma

canım benimde pek bi bilgim yok ama azı sayfalarda okumuştm bazı arkadaşların öle akıntıı oluyomuş normal diyeokmuştum ama canım genede tam olarak bi bilgim yok sen nekadar zamandır bebek istiorsun canım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…