Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

gul geçmiş olsun canım...inşallah bidahaki aya hamiş haberini alırız canım.
ben daha dr.gitmedim canım 16 kasımda gitmeyi düşünüyorum. ulturasonda bakılınca görüle bilsin.

görememişim canı m yaa
az kaldı inş.hamilesin çok oldumu bebek isteyeli

Şöyle aslında; 6 ay önce planladık,öylesine ilk denemeydi tuttu,hamile kaldım ama malesef kalp atışını duyamadık.:1no2:5 ay oldu kürtaj olalı ... Bir iki ay dinlendik.Yani adam akıllı 3 aydır deniyoruz işte.Bekliyorum yani inşallah bu kez sağlıkla,hayırlısıyla olur herşey. Tabiki hepimiz için....

aysen_34 ovulasyon testinden ne haber?görebildin mi çift çizgiyi?ben de başladım bakalım 4 gündür görebilmek için bekliyorum.

daha çok yenisiniz canım çoook rahat ol hiç kafaya takma hayırlısıyla bu sefer kucağınada almayı nasip etsin mevlam

yok canım göremedim maleseff 8.günden 23 güne kadar denedim görünmedi
hep silik çizgi vardı hiç aynı koyulukta olmadı bende sıkıldım artık daha yapmıyorum
zaten 4 gün felan var reglime
inşlhh sen görürsün
beni daha çokk sinir ettiii yaniiikötükedihüso

evet canım hemde nasıl:kedi: ikigün arayla çalıştık:jeyyar:
hemende tuttu allahın izniyle. adet bitiminden itibaren başladık bidahaki adetime 10gün kalana kadar çalıştık. tavsiye ederim.:kedi:sonuç ortada:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3
azizecim siz çok çalışmıştınız değil mi? kaydirigubbakcemile

bi arkadaaşımız sormuş sanırım yumurta zamanı lekelenme olayı olmuş.benimde geçen ay olmuştu korkup doktora gittim,yumurtlama dönemlerinde bazen olabiliyormuş..umarım seninde öyledir canım..

acaba testlerin kötüsünü mü aldık arkadaşım?

ayy ne bilim nette o vardı hiç markasına felan bakmadım ben zati
aynı marka canım seninkiyleee
ayrıca sıvı tüketmedim bazen aynı saatlerde yapmadım ama idrar olayındada bekleye bildiğim kadarıyla bekledimmm
kafam rahatlasın stres yapmiyim diye aldım daha kötü strese girdimmmm
daha da almamm
olacağı varsa olur ne yapalım allah hakkımızda hayırlısını versin
bizim içinde ol diyecek inşllh bir gün opuyorumnanaktan

gul geçmiş olsun canım...inşallah bidahaki aya hamiş haberini alırız canım.
ben daha dr.gitmedim canım 16 kasımda gitmeyi düşünüyorum. ulturasonda bakılınca görüle bilsin.

sağol azizecim inşallah canım önümüzdeki ay olur inşallah adetim bitsin alışmalara başlıycam çok çalışacm bu ay :kedi::kedi:inşlallh canım doktora gidince bebişini görürsün ve çok güzel geçer inşallah peki kan testi yaptırdın mı canım opuyorumnanaktan

ay o zaman kesin bu test dandik çıktı arkadaşım delikafadulden
hiç moralimizi bozmayalım bu test diğerlerine göre daha uygundu sanırım ucuz etin yahnisi gibi oldu bu iş sırnaşık şey
sen çalıştıysan sorun yok.ben de teste bağımlı olmadan çalışacağım.bak azize testle hamile kalmadı ki.inş.sen de 4 gün sonra kırmızıları görmezsin.

iyi akşamlar kızlar
nasılsın görüşmeyeli..bir ara bu sayfaya cok uğruyordum ama bu sıralar işler yoğun uğrayamıyorum..hamiş filan varmı kasım ayında...benim adet tarihi 20 kasım ama bu ay olma ihtimalide cok cok zayıf,bu ay bir kere oldu..:yani hamiş olma ihtimali cok zayıff 1no2:ama allahtan ümit kesilmez inş.inş.inş...allahım bebek isteyenlerin kucaklarını boş koymaz inş.:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…