Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

berrucum kolay gelsin yarın içinnn

bende yarın çarşıya gidimde ip alim yoğurt kabı süslemek içinnnn
belki başka bişeylerde örürüm :hulya:

dogru okumamissin onun hayati yolunda devam ediyo demisim.sende öyle yazinca $a$irdim bende baktim.bence yalandi dedim.derdim var bölümünde bir konu okudum herkes konuyo merak ediyo cvp yazan arkadaslar falan ama konuyu yazan yok ortada aylardan beride ugramamis esiyle olan sorununu yazmis bende istatistiklerden kadinin msjlarina baktim oysaki o burda ama oraya yazmamis.baska konulara yazip durmus bende ordakileri aydinlattim .onunla ilgili bir konu anliyacagin merak eden olursa özelden yollyim neresi diye
skorpion canım sen kime onun hayatı yalandı demişsinnn merak ettim profiline bakınca gördüm canımcım

bende merak ettim bana da yollarmisin yada gul sana gelmistir sen yollarmisin senin bekleme suren yoksa

ayyy gülcüm inşlhhhhhh inşlhh inşlhhhhhhhhhhhh ağzından bal damlıyooo dur tutim ben kaçmasın cano kaydirigubbakcemile3

ay bi de size göre abartı olabilir demiş yahuuuuuu

ne abartısı yaaaa...

he bi de neden böle bi konu açıp bakmamış yalan sölediysede neden böle bi yalan söleme gereksinimi duyar ki insannnn saçma kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…