Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

konuyu sonun kadar okudum ben.insan aciyo bide ama tam okursan anlarsin dizi film gibi tam okuman lazim sadece basliktakini degil ama uzun bir konu.valla neden böyle yapma geregi duymus bende anlamadim ve benim fikrim yalanmiski devamini yazmamis dedim kendi kendime

bence bu biraz zaman geçirmek birazda dikkat çekmek istemiş benim kocm bunu yapsaydı orda kıyameti koparırdım ve birdaha yüzünü görmezdim asla böle konu felanda açmam esmen zaman geçirmek için dikkat çekecek bi konu bulmuş insanlarla dalga geçmiş bence

biraz okudum her sayfayı takip etmedim ama
saçma o kadar hareketi görüyo ve hala devam ediyo görüşmeye....

en iyisi benim eşim galiba
biz arkadaşlarıyla eşleri geldiği zaman veya biz gittiğimiz zaman hiç yan yana gelmeyiz çay servisini bile eşim yapar hiç görmem sadece kapıda geldiklerinde o kadar......islamın gözünü sevim yaaaa opuyorumnanaktan

tamamini okumani tavsiye ederim en son kocasini gözetlemek icin kamera almayi düsünüyodu cok ilginc ama tam okumalisin sonuna kadar o zaman beni iyi anlarsiniz.

ayy kızlar gece gece hiç açmadı şimdi o saçmalamış insanın şeyini okumayın bence

skorpion okumuşsa doğrudur ayrıca cano öpüldün opuyorumnanaktan

kızlar yarın kaçta kalkmayı düşünüyosunuz bakemm

yada kaçta yatıp kaçta kalkacaksınız desem daha iyi olur kaydirigubbakcemile3

ben birde yalan söyleyenlerden nefret ederim.kiza özel msjda attim ben orda sana payla$imda bulumanlar cvp bekliyo diye hic geri cvp yazmadi.oysaki hep burda kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…