Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yakızlar okurken iyice sıkıldım aynı anda hem kocam apmaz diyo sonrada bşka türlü konuşuyo az kaldı bayılacam kafamçokkarıştı

kızlar soruma cevapp lütfennnnnnnnn????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

ya kizlar ben takip ettim lprofiline felan baktim eski nicki a...g
cok taninan biridir o bu formda nir boyle bisey yapmis ki

ben birde yalan söyleyenlerden nefret ederim.kiza özel msjda attim ben orda sana payla$imda bulumanlar cvp bekliyo diye hic geri cvp yazmadi.oysaki hep burda kiz

canım bede yalandan nefret ederim bu gün kadar çok şükür kimseye yalan sölemedim ve bundan sonrada sölemem inşallah biz eşimle ilk tanıştığımızda bile önce birbirimize söz verdik asla yalan olmıyak ilişkimizde diye be bi insana yalanı gördüğüm an o insanla birdaha görüşmem kim olursa olsun çok şükür en akınlarımda öle bişi yok opuyorumnanaktan

kızlar bende yatıyomm artıkkkk haydşn yarın pardon bugün görüşmek üzere

sağlıcakla kalınnn hoşcakalınn
ayyy aynı haber spikerleri gibi söledim heeeee kaydirigubbakcemile3

aysencim bende birazan yatıcam sabahta sınırlama yok ne zaman istersem ozaman kalkıcam çoluk yok çocuk yok dedikleri hesap zaten kocamda işte :lepi:

ya skorpion cum bu kadın kocam dürüst diyo sonrada gözü dışarıda göz zinası çok diyo nasl yani ben hiç bişey anlamadım bu işten acaba benmi gerizekalıyım diye düşünüyorum arık kafamçokkarıştıdelikafadulden

gülcüm iste insanlar tuhaf.bunlarda yurtdisinda ya$iyo almanya.tamamini oku ama yarin devam edersin sonlara dogru dahada ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…