Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bu ne yaa bu kadin kesinlikle yalan soyluyor ortaya atilmis bi konu herkezde atlamis kimsede suphelenmiyor heneyse kafam karisti benim ya....

bari bende $u ziyaretci msjini sileyim.benim aydinlattigim kisilerden biri yazmis bana.orda o kizdan cvp bekleyenlerden biriydi.silemde gitsin.simdi yarin bunlari okuyanlarda merak edip bakar.

kızlar saat 4 dü geçmiş daha şimdi farkediyorum delikafadulden
sohetiniz çok güzeldi kızlar ama ben yatıcam artık sizikocaman öpüyorum iyi geceler kızlr opuyorumnanaktan

nilgün bende ama siz kısaca nil diyebilirsiniz alistim artikin herkez ole diyo

sohetiniz çok güzeldi kızlar ama ben yatıcam artık sizikocaman öpüyorum iyi geceler kızlr opuyorumnanaktan

iyi geceler cnm bende cikcam birazdan ama o konuya daldim kaldim tatli ruyalar
opuyorumnanaktan

hakikatten benimde gözler kapaniyoda caktirmiyom.birde benim netbook su laptop tipinde ama kücük olanlardan.yazilarda daha ufak haliyle gözlerde kücüldü.zorlaniyom.iyi uykular sana bende kaciyom.görüsürüz geneopuyorumnanaktan

sizi tanidigima cok memnun oldum sohbet cok guzeldi ama artik ben kacar optum ikinizide allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…