Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar şimdi size son günlerde yaptığım idrar testlerinin fotolarını göndericem delikafadulden

bu adetten 5 gün önce yaptığım test,yok gibi neredeyse ama ışıkta dikkatli bakılınca görünüyor

bu adetime 3 gün kala yaptığım test,2.çizgi biraz daha belirgin

bunlar adetime 2 gün kala yaptığım 2 farklı marka test

bunlarda adetime bir gün kala yani az önce yaptığım testler

adet günüm yarın arkadaşlar bugün gidip kan testi yaptırmak istiyorummmdelikafadulden

arkadaşlar fotoların üzerine tıklayıp büyük hallerini görebilirsiniz,küçükken çok belli olmuyor

bencede ihmal etmeden git büyük bir ihtimal hamilesin şimdiden tebriklerropuyorumnanaktan

ayy inanamıyorum öyle mutlu oldumki çift çizgileri gördükçe
eşime sölemeden hergün gizli gizli test yapıyorum
şimdi sağlık ocağına gideyimde bi test yaptırayım
çok heycanlandım
hemen sizinle paylaşmak istedim kızlarrr:CüvCüv:

bizede haberi bildir çok sevindim darısı başımızaopuyorumnanaktan

çıbııhhhhhhhhhhhh.......
hamile misiiiiinnnnnnnnnnn delikafadulden

tebrikler canım bugün koş git yaptır kan testini tabii

günaydın kızlar
sabah sabah bu haber iyi geldi valla
çubuk kraker gözün aydın şekerim darısı bizlere

kızlar yaa bişe anlatıcam sizlere bana akıl verin
şimdi akşam lavaboya girdim iç çamaşırıma bi iki damla çok açık pembe leke gelmiş lavaboya oturdum afedersiniz birazda lavaboya aktı ve bi daha akıntı olmadı akşamdan sabaha kadar herhangi bi akıntı yok daha benim adetime 10 gün var şimdi bu neyin nesi kafam çok karıştı ve çok korkuyorum ya bu ayda tutmadıysa :sinifsinif:
bana yardımcı olun

günaydın bendede olmuştu çok az bir pempe akıntı arkadaşlar yumurtlama demişti sanırım seninde öyle canım çalışmaya devamopuyorumnanaktan

canım bak çok ümitlendirmek istemem ama..
bebek ilk tutundugunda bazı insanlarda az bir kanama yaparmış.. yerleşme kanaması derler..
inşallah ondandır canım bebişin yerleşmiştir inşallah..
sen yine çok ümitle bekleme de gelirse sürpriz olsun

günaydın bendede olmuştu çok az bir pempe akıntı arkadaşlar yumurtlama demiştim sanırım seninde öyle canım çalışmaya devamopuyorumnanaktan

ya canım bizde iki şeye sayarlar bunu ya bebe yatanı yapıyo için temizleniyo derler yada bebe tutmadı düştü derler ben ne yapayım şimdi noldu ne bitti hiç bişe anlamıyorum :sinifsinif:

ama tabi 10 gün kala adete yumurtlama içn biraz geç gibi ama, belki de geç yumurtlamış da olabilirsin hayalcim bu ay.. çalışmaya devam bakalım ne olur ne olmaz..
bu akşam çalışın siz

hayalcim bir 4-5 gün belirtilerine bir bak bakalım kasıklarda batma ağrı karnında gaz fln olacakmı?
eğer olursa 1 hafta sonra fln kan testi yaptırırsın adete 3 gün kala fln

inş kızlar olur yaa bu ay çok umutluydum eşimle görüştüm az önce sabırsız karıcığım az dayan bekle ondan sonra kan testi yaptır diyo beklicem artık inş olmuştur inşş inş inş 1 hafta sonra sevinçli haberleri alırım inş kızlar

inşallah canım :Saruboceq:

canım inşallah alırsın

sağolun kızlar ya beni bi sizler anlıyosunuz kimse bana bunları demiyo çevremde birine bişe sorsam sende ne kadar abartıyon oluyo yaa tabi onlara göre hava hoş bebekleri var bizim gibi uğraşmamışlar sinir oluyorum yaa kimse bana olumlu yaklaşmıyor ama siz sağolun kızlar allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…