bencede ihmal etmeden git büyük bir ihtimal hamilesin şimdiden tebriklerropuyorumnanaktan
bizede haberi bildir çok sevindim darısı başımızaopuyorumnanaktanayy inanamıyorum öyle mutlu oldumki çift çizgileri gördükçe
eşime sölemeden hergün gizli gizli test yapıyorum
şimdi sağlık ocağına gideyimde bi test yaptırayım
çok heycanlandım
hemen sizinle paylaşmak istedim kızlarrr:CüvCüv:
bizede haberi bildir çok sevindim darısı başımızaopuyorumnanaktan
bildirmez olurmuyumm tabiki hemen size bildiricemmm
amiin şekerimmmm darısı isteyen herkesin başına inşallahhh:Saruboceq:
günaydın kızlar
sabah sabah bu haber iyi geldi valla
çubuk kraker gözün aydın şekerim darısı bizlere
kızlar yaa bişe anlatıcam sizlere bana akıl verin
şimdi akşam lavaboya girdim iç çamaşırıma bi iki damla çok açık pembe leke gelmiş lavaboya oturdum afedersiniz birazda lavaboya aktı ve bi daha akıntı olmadı akşamdan sabaha kadar herhangi bi akıntı yok daha benim adetime 10 gün var şimdi bu neyin nesi kafam çok karıştı ve çok korkuyorum ya bu ayda tutmadıysa :sinifsinif:
bana yardımcı olun
günaydın kızlar
sabah sabah bu haber iyi geldi valla
çubuk kraker gözün aydın şekerim darısı bizlere
kızlar yaa bişe anlatıcam sizlere bana akıl verin
şimdi akşam lavaboya girdim iç çamaşırıma bi iki damla çok açık pembe leke gelmiş lavaboya oturdum afedersiniz birazda lavaboya aktı ve bi daha akıntı olmadı akşamdan sabaha kadar herhangi bi akıntı yok daha benim adetime 10 gün var şimdi bu neyin nesi kafam çok karıştı ve çok korkuyorum ya bu ayda tutmadıysa :sinifsinif:
bana yardımcı olun
günaydın bendede olmuştu çok az bir pempe akıntı arkadaşlar yumurtlama demiştim sanırım seninde öyle canım çalışmaya devamopuyorumnanaktan
ya canım bizde iki şeye sayarlar bunu ya bebe yatanı yapıyo için temizleniyo derler yada bebe tutmadı düştü derler ben ne yapayım şimdi noldu ne bitti hiç bişe anlamıyorum :sinifsinif:
inş kızlar olur yaa bu ay çok umutluydum eşimle görüştüm az önce sabırsız karıcığım az dayan bekle ondan sonra kan testi yaptır diyo beklicem artık inş olmuştur inşş inş inş 1 hafta sonra sevinçli haberleri alırım inş kızlar
inş kızlar olur yaa bu ay çok umutluydum eşimle görüştüm az önce sabırsız karıcığım az dayan bekle ondan sonra kan testi yaptır diyo beklicem artık inş olmuştur inşş inş inş 1 hafta sonra sevinçli haberleri alırım inş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?