sağolun kızlar ya beni bi sizler anlıyosunuz kimse bana bunları demiyo çevremde birine bişe sorsam sende ne kadar abartıyon oluyo yaa tabi onlara göre hava hoş bebekleri var bizim gibi uğraşmamışlar sinir oluyorum yaa kimse bana olumlu yaklaşmıyor ama siz sağolun kızlar allah razı olsun
arkadaşlar fotoların üzerine tıklayıp büyük hallerini görebilirsiniz,küçükken çok belli olmuyor
sıkma canını sen yaparsan abartı olur onlar yaparsa normal boşver canım burda olduğumuz sürece konuşuruz dertleşiriz çünkü gerçekten herkes ayrı bir iyiopuyorumnanaktan
sağol canım haklısın öle oluyor neyse aman inş 1 hafta sonra herşey belli olurda kimseyi umursamam allahım inş gönlümüze göre ver yarabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
günaydın kıslarrr
günaydın canım
inşallah:Saruboceq:benimde 1 haftam kaldı inşallah iyi sonuçlar alırız
günaydın kıslarrr
inş canım şüpelendin durum felan varmı
nasılsın canım? nasıl geçt hafta sonu?kaydirigubbakcemile2
kıslar çok düşünüyoruz herşeyi kendimiz yaratıyoruz. valla benim geçen hafta midem bulanıyordu. göğüslerim şişti. rüyalarım saptı. kasıklarım battı. bu hafta bakıyorum tık yok. hiçbir belirti yok. kendinizi sıkmayın allahım hayırlısını versin inşallah.
çıbııhhhhhhhhhhhh.......
hamile misiiiiinnnnnnnnnnn delikafadulden
tebrikler canım bugün koş git yaptır kan testini tabii
günaydın kızlar
sabah sabah bu haber iyi geldi valla
çubuk kraker gözün aydın şekerim darısı bizlere
kızlar yaa bişe anlatıcam sizlere bana akıl verin
şimdi akşam lavaboya girdim iç çamaşırıma bi iki damla çok açık pembe leke gelmiş lavaboya oturdum afedersiniz birazda lavaboya aktı ve bi daha akıntı olmadı akşamdan sabaha kadar herhangi bi akıntı yok daha benim adetime 10 gün var şimdi bu neyin nesi kafam çok karıştı ve çok korkuyorum ya bu ayda tutmadıysa :sinifsinif:
bana yardımcı olun
tebrıkler canım hamılesın en son cızgın baya belırgıın:lepi::lepi:
valla güzeldi eşimle gezdik opuyorumnanaktankafamda dağıldı senin nasıl geçti canım
amin hepimizin ağız tadı bozulmasın canım opuyorumnanaktanvalla cumartesi görümceme gittik orda kaldık. pazar da onlar bize geldiler. güzel vakit geçirdik çok şükür. allah ağız tadınızı bormasın canım maşallah..kaydirigubbakcemile5
bende sol kasımda arada sırada kramp gibi ağrı oluyor bide bazen ateşim yok yüklesiliyo suan için başka bişe yok
mide bulantım var birde arada bir ateşleniyorum ama psikolojik olabilir diye ümitleniyorum :sinifsinif:senin varmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?