Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sıkma canını sen yaparsan abartı olur onlar yaparsa normal boşver canım burda olduğumuz sürece konuşuruz dertleşiriz çünkü gerçekten herkes ayrı bir iyiopuyorumnanaktan

sıkma canını sen yaparsan abartı olur onlar yaparsa normal boşver canım burda olduğumuz sürece konuşuruz dertleşiriz çünkü gerçekten herkes ayrı bir iyiopuyorumnanaktan

sağol canım haklısın öle oluyor neyse aman inş 1 hafta sonra herşey belli olurda kimseyi umursamam allahım inş gönlümüze göre ver yarabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kıslar çok düşünüyoruz herşeyi kendimiz yaratıyoruz. valla benim geçen hafta midem bulanıyordu. göğüslerim şişti. rüyalarım saptı. kasıklarım battı. bu hafta bakıyorum tık yok. hiçbir belirti yok. kendinizi sıkmayın allahım hayırlısını versin inşallah.

zaten o yüzden günümüzü bekliyoruz canım

çıbııhhhhhhhhhhhh.......
hamile misiiiiinnnnnnnnnnn delikafadulden

tebrikler canım bugün koş git yaptır kan testini tabii

tatlım şimdi gittim kan verdim sağlık ocağındaa
aile hekimimize gittim
4 te gel bakalım çıkmışmı sonuçlar dedii
çok heycanlıyımmdelikafadulden
adetimde geçmedi üstelik dahaaaa inşallah testler arızalı falan değildir yaaa
olmaz dimi öle bişeyy

hayal canım teşekkür ederim darısı başınıza inşallahhhh
allahım isteyen herkese versinnnn amiiinnn
şu kan testindede bu pozitif çıksada içim rahat etse yaaa
ya idrar testleri hatalıysa diye korkuyorum ama hergünde dahada belirginleşti çizgiler
tebrıkler canım hamılesın en son cızgın baya belırgıın:lepi::lepi:

teşekkürler canımmmkaydirigubbakcemile5

valla güzeldi eşimle gezdik opuyorumnanaktankafamda dağıldı senin nasıl geçti canım

valla cumartesi görümceme gittik orda kaldık. pazar da onlar bize geldiler. güzel vakit geçirdik çok şükür. allah ağız tadınızı bormasın canım maşallah..kaydirigubbakcemile5

bende sol kasımda arada sırada kramp gibi ağrı oluyor bide bazen ateşim yok yüklesiliyo suan için başka bişe yok

valla cumartesi görümceme gittik orda kaldık. pazar da onlar bize geldiler. güzel vakit geçirdik çok şükür. allah ağız tadınızı bormasın canım maşallah..kaydirigubbakcemile5
amin hepimizin ağız tadı bozulmasın canım opuyorumnanaktan
bende sol kasımda arada sırada kramp gibi ağrı oluyor bide bazen ateşim yok yüklesiliyo suan için başka bişe yok

hayırlısı artık canım bekliyeceğiz 1 hafta daha az kaldı :kedi:

çubuk kreker canım tebrik ederim inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin allhım yaa.. çok sevindim maşallahhh

mide bulantım var birde arada bir ateşleniyorum ama psikolojik olabilir diye ümitleniyorum :sinifsinif:senin varmı canım

ateşlenme bendede var
hemde ne ateşlenme
gece eşim uyanmuşş bu ne yaaa soba gibisin diyo ter içinde kalmışız diyo yanıyorum valladelikafadulden:roflol:

çıkar inş çubuk kraker testlerin hatalı olması pek mümkün olmuyo biliyorsunuz içini ferah tut bence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…