Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

çubuk kreker canım tebrik ederim inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin allhım yaa.. çok sevindim maşallahhh
demeeeeeet çok teşekkür ederimm tatlımmmmmmmm
inşallah buradaki tüm arkadaşlarım en kısa zamanda bebeklerine kavuşurlarrrr amiiiiin inşallah
allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın hayırlısı ile:Saruboceq:

amin canım amin inşallah. canım belirtilerin adetine kaç gün kala başladı_?:teselli:

geçer canım yaa inş kazasız belasız geçerde canımız sıkılmaz anlaşılan bu hafta sonu baya bi sonuç belli olacak inş hepimizde güzel sonuçlar alırız

amin hayalcim inşallah hayırlısı ile allahım cümlemizin dualarını kabul eylesin inşallah..:hulya:

ateşlenme iyi hamilelik için seninki garanti gibi canım inşallah benimkide öylediropuyorumnanaktan

ayy allahım inşallah öledir bi aksilik olursa diye ödüm kopuyoo yasemincimmm:CüvCüv:
delikafadulden bizimkide öle ateşinden ben bunalıyom sen nasıl duruyorsun diyo banada

aynen valla hiç üşümüyorumm yanıyorum valla inşallah sizinkilerde hamileliğin belirtileridir hep beraber doğururuz :CüvCüv:
amin rabbim çocukla imtihan etmesin bizi:Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:

çubuk kreker gebelik belirtilerin ne zaman başladı canım adetine kaç gün jkala başladı?

Kızlar 18 ekimde adet gördüm.Geçen hafta dr.a gittim enfeksiyon çıktı bir hap ve bir fitil verdi ilaçlarım bitince tekrar muayeneye gidicem smear testide yapacak bakalım kısmetse kasım da tekrar başlayacağız çalışmalara benide kasıma yada aralığa yazın neye göre liste yapıyorsanız artık takılın kafanıza göre :roflol:

inşallah canım sende güzel haberler alırsın adet tarihini söylüyorsun azize ekliyor öyle işte bu arada hoşgeldinopuyorumnanaktan

amin canım amin inşallah. canım belirtilerin adetine kaç gün kala başladı_?:teselli:

canım 15 gündür belim çok ağrıyo benim hiç böle olmamıştı ilk kez yaşıyorum
yere eğilip bişey alırken bile çok zor eğiliyorum
bide kasıklarıma bıçak saplanıyo gibi oluyoo
halsizliğim ve ateşim varr
bide iştahım çok açıldı doymak bilmedimmm

inşallah canım sende güzel haberler alırsın adet tarihini söylüyorsun azize ekliyor öyle işte bu arada hoşgeldinopuyorumnanaktan

Hoşbulduk Canııımm.En sonki adetim 18 ekim ama umutlu değilim bu ay yeni dr.a gittim zaten hap verdi şuan kalmasam daha iyi ilaç kullanıyorum gaybı Allah bilir tabi.Bu ay 13 kasıma falan tekabül ediyor adetim kısmet bakalım.Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…