- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
ateşlenme bendede var
hemde ne ateşlenme
gece eşim uyanmuşş bu ne yaaa soba gibisin diyo ter içinde kalmışız diyo yanıyorum valladelikafadulden:roflol:
yaaa nasıl bekleyeceğiz yaa 7 gün geçer mi?
ateşlenme bendede var
hemde ne ateşlenme
gece eşim uyanmuşş bu ne yaaa soba gibisin diyo ter içinde kalmışız diyo yanıyorum valladelikafadulden:roflol:
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
demeeeeeet çok teşekkür ederimm tatlımmmmmmmmçubuk kreker canım tebrik ederim inşallah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin allhım yaa.. çok sevindim maşallahhh
yaaa nasıl bekleyeceğiz yaa 7 gün geçer mi?
demeeeeeet çok teşekkür ederimm tatlımmmmmmmm
inşallah buradaki tüm arkadaşlarım en kısa zamanda bebeklerine kavuşurlarrrr amiiiiin inşallah
allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın hayırlısı ile:Saruboceq:
geçer canım yaa inş kazasız belasız geçerde canımız sıkılmaz anlaşılan bu hafta sonu baya bi sonuç belli olacak inş hepimizde güzel sonuçlar alırız
amin rabbim çocukla imtihan etmesin bizi:Saruboceq:
ateşlenme iyi hamilelik için seninki garanti gibi canım inşallah benimkide öylediropuyorumnanaktan
delikafadulden bizimkide öle ateşinden ben bunalıyom sen nasıl duruyorsun diyo banada
amin rabbim çocukla imtihan etmesin bizi:Saruboceq:
ayy allahım inşallah öledir bi aksilik olursa diye ödüm kopuyoo yasemincimmm:CüvCüv:
inşallah canım 4 te iyi haberler alırsın
Kızlar 18 ekimde adet gördüm.Geçen hafta dr.a gittim enfeksiyon çıktı bir hap ve bir fitil verdi ilaçlarım bitince tekrar muayeneye gidicem smear testide yapacak bakalım kısmetse kasım da tekrar başlayacağız çalışmalara benide kasıma yada aralığa yazın neye göre liste yapıyorsanız artık takılın kafanıza göre :roflol:
amin canım amin inşallah. canım belirtilerin adetine kaç gün kala başladı_?:teselli:
inşallah canım sende güzel haberler alırsın adet tarihini söylüyorsun azize ekliyor öyle işte bu arada hoşgeldinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?