Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aynı şeler bendede var canım inanmazsın acayip yemek yiyorum yaaa ağzım hiç boş durmuyo bide böle otururken ney eteklerin pantolonların kemer yeri karnımı nasıl sıkıyo nasıl rahatsın oluyorum inş gebeliktendir yaaa eşimde diyoki o kadar yemek yerde kilo alırsan normal suna bak göbeğe bak diye dalga geçiyor allahım inş gebelik vardır yaaadelikafadulden:Saruboceq:

hayalcim sende hamilesin sanırım adetine kaç gün var hayatım? inşallah senden de bir gebelik haberi duyarız canımm

hayalcim sende hamilesin sanırım adetine kaç gün var hayatım? inşallah senden de bir gebelik haberi duyarız canımm

ya geçen ay 19-20 si gibi adet oldum her ay 3 gün öncesine atıyo 16sı gibi adet olmam lazım bugün ayın 9 u tam 7gün var canım işte dün akşam çok açık pembe leke geldi bende korkuyorum pat diye hastalanırım diye inş olmaz

canım yerleşme dedikleri birşey oluyor. bebek yerine yerleşince öyle açık kırmızı bir akıntı tarzında leke gelebilir diyorlar. öyle birşey de olabilir. inşallah öyledir canımmmkaydirigubbakcemile5

canım yerleşme dedikleri birşey oluyor. bebek yerine yerleşince öyle açık kırmızı bir akıntı tarzında leke gelebilir diyorlar. öyle birşey de olabilir. inşallah öyledir canımmmkaydirigubbakcemile5

inş canım yaa test yapım diyorum ama eşim kızıyo biraz daha bekle diye mecbur beklicem inş gelmez kırmızılar Allahım o zaman sevinçten çıldırrım valla delikafaduldendelikafadulden
inş sizden de güzel haberleri alırız bu ay:CüvCüv::CüvCüv:hamişler çoğalır bu ay inş:Saruboceq::Saruboceq:

Herkese günaydınn...
Benimde 5 inde olmam gerekiyordu olmadım...
4 gün geçtiii.......
Karnım şiş göğüslerim acıyor çok ama kasıklarıma acayip sancılar giriyor arada...
Bıçak sokuyorlar sanki(
Çok tuhaf bir durumdayım arada kaldımm...
Tahlil yaptırmaya korkuyorum ya varmı böyle bişey((((

amin canım inşallah ama bende bu ay birşey yok. yani hiçbir belirti yok yada daha erken bilmiyorum allahım hayırlısını nasip etsin inşallah canım. sırnaşık şey

canım merhabalar öncelikle. hamile olabilirsin bence test yapman gerekli. vücut ısın ne durumda canım? mide bulantın falan var mı peki?benneyaptımki

valla ihmal etme yaptır ama söylediklerine hamile olman yüksek inşallahta öyledir
Bu arada hepinize günaydın Kızlarrr....

günaydınnn

günaydııın herkesi
nasılsınız kızlar ben birkaç gündür gelemiyorum. mide bulantılarım çok oldu hafta sonunu yatarak geçirmek zorunda kaldım
Pek takip edemedim sanırım çubuk kraker arkadaşımız hamile çoook tebrik ederim canım
darısı bekleyen diğer arkadaşların başına güzel haberlerinizi okuruz inşallah en kısa zamanda zemuszemus

amin canım inşallah ama bende bu ay birşey yok. yani hiçbir belirti yok yada daha erken bilmiyorum allahım hayırlısını nasip etsin inşallah canım. sırnaşık şey

hayırlısı canım aman sanki bizde her ay belirti oluyoda noluyo sanki kırmızılar gene geliyo bide bakmışın ki beklemedin bi anda hamilesin hiç belli olmaz canım allahtan hayırlısı

hayat günaydın canım

papatya canım ihmal etme hemen bi test yap bence hamile gibisin inş öledir canım

günaydın canım yaramaz durmuyor anlaşılanopuyorumnanaktanamin canım inşallah

merhaba meliscim sen hamilesin sanırım. bütün arkadaşları tebrik ediyorummmhihoyyyt

ubuk kreker nereye kayboldun heyecandan yerinde duramıyrsun sanırım hayatım.. bak sana söylüyorum içime doğdu bence oğlun aolacak canımm...

sağolun kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa zamanda oluyor ufak tefek yaramazlıkları napalım anne olmak kolay değil derler ya annelerimiz biz de başımıza gelince anlıycaz kaydirigubbakcemile3

sohbet çok hoş gidesim yok ama kaydirigubbakcemile3yemek yapmalıyım sonra görüşürüz kızlar iyi sohbetler sizeopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…