canım 15 gündür belim çok ağrıyo benim hiç böle olmamıştı ilk kez yaşıyorum
yere eğilip bişey alırken bile çok zor eğiliyorum
bide kasıklarıma bıçak saplanıyo gibi oluyoo
halsizliğim ve ateşim varr
bide iştahım çok açıldı doymak bilmedimmm
hayalcim sende hamilesin sanırım adetine kaç gün var hayatım? inşallah senden de bir gebelik haberi duyarız canımm
ya geçen ay 19-20 si gibi adet oldum her ay 3 gün öncesine atıyo 16sı gibi adet olmam lazım bugün ayın 9 u tam 7gün var canım işte dün akşam çok açık pembe leke geldi bende korkuyorum pat diye hastalanırım diye inş olmaz
canım yerleşme dedikleri birşey oluyor. bebek yerine yerleşince öyle açık kırmızı bir akıntı tarzında leke gelebilir diyorlar. öyle birşey de olabilir. inşallah öyledir canımmmkaydirigubbakcemile5
inş canım yaa test yapım diyorum ama eşim kızıyo biraz daha bekle diye mecbur beklicem inş gelmez kırmızılar Allahım o zaman sevinçten çıldırrım valla delikafaduldendelikafadulden
inş sizden de güzel haberleri alırız bu ay:CüvCüv::CüvCüv:hamişler çoğalır bu ay inş:Saruboceq::Saruboceq:
Herkese günaydınn...
Benimde 5 inde olmam gerekiyordu olmadım...
4 gün geçtiii.......
Karnım şiş göğüslerim acıyor çok ama kasıklarıma acayip sancılar giriyor arada...
Bıçak sokuyorlar sanki(
Çok tuhaf bir durumdayım arada kaldımm...
Tahlil yaptırmaya korkuyorum ya varmı böyle bişey((((
valla ihmal etme yaptır ama söylediklerine hamile olman yüksek inşallahta öyledirHerkese günaydınn...
Benimde 5 inde olmam gerekiyordu olmadım...
4 gün geçtiii.......
Karnım şiş göğüslerim acıyor çok ama kasıklarıma acayip sancılar giriyor arada...
Bıçak sokuyorlar sanki(
Çok tuhaf bir durumdayım arada kaldımm...
Tahlil yaptırmaya korkuyorum ya varmı böyle bişey((((
Bu arada hepinize günaydın Kızlarrr....
amin canım inşallah ama bende bu ay birşey yok. yani hiçbir belirti yok yada daha erken bilmiyorum allahım hayırlısını nasip etsin inşallah canım. sırnaşık şey
günaydııın herkesi
nasılsınız kızlar ben birkaç gündür gelemiyorum. mide bulantılarım çok oldu hafta sonunu yatarak geçirmek zorunda kaldım
Pek takip edemedim sanırım çubuk kraker arkadaşımız hamile çoook tebrik ederim canım
darısı bekleyen diğer arkadaşların başına güzel haberlerinizi okuruz inşallah en kısa zamanda zemuszemus
günaydııın herkesi
nasılsınız kızlar ben birkaç gündür gelemiyorum. mide bulantılarım çok oldu hafta sonunu yatarak geçirmek zorunda kaldım
Pek takip edemedim sanırım çubuk kraker arkadaşımız hamile çoook tebrik ederim canım
darısı bekleyen diğer arkadaşların başına güzel haberlerinizi okuruz inşallah en kısa zamanda zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?