Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım merhabalar öncelikle. hamile olabilirsin bence test yapman gerekli. vücut ısın ne durumda canım? mide bulantın falan var mı peki?benneyaptımki

Merhaba canımm...Yaa öylemi dersinn çok korkuyorum canım negatif sonucunu almaktan(( Gözlerim doldu bile yazdıklarınızı okurken...Vücut ısım normal sıcak değilim mide bulantım da yok oyüzden endişeliyim çok stres yaptım kendime(( Çok saol ilgilendiğin için...

valla ihmal etme yaptır ama söylediklerine hamile olman yüksek inşallahta öyledir

Canım benimm inş.:Saruboceq:.yaa umutlandırdınız beni... Hamilelik belirtisimi acaba yoksa adet mi çözemiyorum kiiCADIARZU

canım her insanda belirtisi farklı olur. mesela annem en küçük kardeşime hamile olduğunu sadece adet gecikmesinden anladı. ne kasık ağrısı ne vücut ısısı ne mide bulantısı hiçbişr şey yoktu ve hiç de olmadı. yani sen test al yap canım boşuna strese girmemiş olursun hem adetin de gecikmiş hiç değilse bilirsin. kafan rahat olurç eğer hamile isen (ıNŞALLAH) bebeğinle buluşma vaktin geld demektir. bence hemen test yap canımmm

Evet doğru söylüyorsun tatlım öyle gerçekten herkesde farklı sonuç tabiki.. fisfisfis
İnş..öyleyimdirr eşimm çok heveslii çok istiyor allahım hayırlısını göstersin hepimize inş...
İnş. bebişimiz bizi bulmuştur...Dışarıya çıktığımda alıcam test bakalım ne olucak sonuççç:Saruboceq:

ubuk kreker nereye kayboldun heyecandan yerinde duramıyrsun sanırım hayatım.. bak sana söylüyorum içime doğdu bence oğlun aolacak canımm...
demet canım valla heycandan yerimde duramıyorummm,
saat 4 e kadar nasıl durcam bilmiyorum
annem aradı durup dururken sanki hamilesin gibi geliyo bana dedi
aslında sölemicektim anneme sonucu alana kadar ama o öle söleyince söledim telefonda
başladık ağlamayaa karşılıklı
gözlerim şişti ağlamaktan
şimdi bana geliyoosenağlama

Yaaa kızlar yaaa bu yumurtlama dönemide nedir yaa ben adetim biter bitmez eşimle ilk defa korunmadan ilişkiye girdim.O dönemlerdeki ilişkilerden hamile kalma riskim yokmudur.Yaa test alıp yapıcamda o yüzden merak ediyorum.Biz daha önce çocuk düşünmemiştik yeni karar verdik ama şimdide sabırsızlıktan çatlıycam.

günaydın kızlar herkese
benimde umutlarım aralık ayına kaldı
inş. aralık ayında istediklerimzi gelir :Saruboceq:

Çubuğumm hamilemisinnn yoksaa....
Öyle yazmışlar burda da merak ettim canım benimm....
ınş..öylesindir...

papatya cnm hadi bakalım inş. senden güzel haberler alırız :Saruboceq:
testin sonucu güzel olur
hayal kırıklığına uğramak çok kötü o tek çizgiyi göremek bana bu ya öyle oldu geçikti diye test yaptım
ama malesef yoktu inş. senden güzel haberler bekliyoruz

canım annen içi tertemiz bir insanmış maşallah. allahım gönlünüze göre veriri inşallah. b,ze püf noktası öğretsene kuşum yaa, mesele ne zmaanlar birlikte oldunuz özel bir formül denediniz mi?:kedi: :kedi: :kedi:

canım olmaz öyle birşey korkma.. hem çizgin giderek koyulaşmış.. bence hamilesin.. delikafadulden

Çubuğumm hamilemisinnn yoksaa....
Öyle yazmışlar burda da merak ettim canım benimm....
İnş..öylesindir...

canım evde yaptığım test sonuçlarına göre hamileyim :CüvCüv:
sabah kan verdim 4 te alıcam sonuçları inşlallah
sende hemen bi test yapt canım benim
bak adetim geçmeden yaptım ben testi 1115.sayfada yaptığım testlerin fotoları var

tatlım valla ben 14 ekimde adet olmuştum 20 sinde bitti.21-22-23-24-25-26-29-30-31 inde çalıştık :CüvCüv: galiba olduu haa bide ilişkiden sonra hemen kalkmadım yattım öylece

nazo adetin biter bitmez zor bir ihtimal..
sonrasında hiç çalışma olmadımı?
yumurtlama gününü yakalayabilmek için adetin ilk gününü 1. gün sayıp, 10-12-14-16-18-20. günlerde çalışma yapmanız gerekiyor.
siz adet bitimi dışında yapmadınız mı birşey :kedi:

kızlar sitelere bakıyodum bu gelen lekeler içi n bakın ne buldum

ımplantasyon ("yerleşme") gerçekleştiğinde bazı anne adayları lekelenme tarzında bir kanama görürler. Buna implantasyon kanaması adı verilir ve döllenmeden sonraki 3-7. günler arasında ortaya çıkar. Kanamanın nedeni aynen bir inşaat yapılmadan önce temel kazılması gibi, rahim iç tabakasında da "temel kazılması" ve bu esnada burada bulunan bir kılcal damara denk gelinmesidir.

inş benimkilerde öledir yaa delikafadulden
çünkğ bu saat oldu hala lekelerin devamı yok doktorumu aradım durumu anlattım günümüzü beklicez ertık ilişkiden uzak durun dedi allahım inş dualarımı kabul etti

kız dedik ya sabah sana, böle olabilir diee..

heyecanlanmaaaa delikafadulden
hamilesindir inşallah

hayalcim inşaşşah seninde güzel haberlerini alırız hayatım çok sevindim inan senin adına bebeğim muckkk

kızlar iyice umutlanmak istemiyorum allah hayırlısını versin ama var gibi geliyo yaa
bu duruma bile o kadar çok seviniyorum ki anlatamam inş sonu hüsranla bitmez ne olur ne olmaz diye akşam eve giderken test alcam sabah yapcam belki çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…