canım merhabalar öncelikle. hamile olabilirsin bence test yapman gerekli. vücut ısın ne durumda canım? mide bulantın falan var mı peki?benneyaptımki
valla ihmal etme yaptır ama söylediklerine hamile olman yüksek inşallahta öyledir
Canım benimm inş.:Saruboceq:.yaa umutlandırdınız beni... Hamilelik belirtisimi acaba yoksa adet mi çözemiyorum kiiCADIARZU
canım her insanda belirtisi farklı olur. mesela annem en küçük kardeşime hamile olduğunu sadece adet gecikmesinden anladı. ne kasık ağrısı ne vücut ısısı ne mide bulantısı hiçbişr şey yoktu ve hiç de olmadı. yani sen test al yap canım boşuna strese girmemiş olursun hem adetin de gecikmiş hiç değilse bilirsin. kafan rahat olurç eğer hamile isen (İNŞALLAH) bebeğinle buluşma vaktin geld demektir. bence hemen test yap canımmm
demet canım valla heycandan yerimde duramıyorummm,ubuk kreker nereye kayboldun heyecandan yerinde duramıyrsun sanırım hayatım.. bak sana söylüyorum içime doğdu bence oğlun aolacak canımm...
demet canım valla heycandan yerimde duramıyorummm,
saat 4 e kadar nasıl durcam bilmiyorum
annem aradı durup dururken sanki hamilesin gibi geliyo bana dedi
aslında sölemicektim anneme sonucu alana kadar ama o öle söleyince söledim telefonda
başladık ağlamayaa karşılıklı
gözlerim şişti ağlamaktan
şimdi bana geliyoosenağlama
tatlım şimdi gittim kan verdim sağlık ocağındaa
aile hekimimize gittim
4 te gel bakalım çıkmışmı sonuçlar dedii
çok heycanlıyımmdelikafadulden
adetimde geçmedi üstelik dahaaaa inşallah testler arızalı falan değildir yaaa
olmaz dimi öle bişeyy
Çubuğumm hamilemisinnn yoksaa....
Öyle yazmışlar burda da merak ettim canım benimm....
İnş..öylesindir...
canım annen içi tertemiz bir insanmış maşallah. allahım gönlünüze göre veriri inşallah. b,ze püf noktası öğretsene kuşum yaa, mesele ne zmaanlar birlikte oldunuz özel bir formül denediniz mi?:kedi: :kedi: :kedi:
Yaaa kızlar yaaa bu yumurtlama dönemide nedir yaa ben adetim biter bitmez eşimle ilk defa korunmadan ilişkiye girdim.O dönemlerdeki ilişkilerden hamile kalma riskim yokmudur.Yaa test alıp yapıcamda o yüzden merak ediyorum.Biz daha önce çocuk düşünmemiştik yeni karar verdik ama şimdide sabırsızlıktan çatlıycam.
canım olmaz öyle birşey korkma.. hem çizgin giderek koyulaşmış.. bence hamilesin.. delikafadulden
özge kız yetiştim sana bakk :))
sen hazirandamı doğurcann
kızlar sitelere bakıyodum bu gelen lekeler içi n bakın ne buldum
İmplantasyon ("yerleşme") gerçekleştiğinde bazı anne adayları lekelenme tarzında bir kanama görürler. Buna implantasyon kanaması adı verilir ve döllenmeden sonraki 3-7. günler arasında ortaya çıkar. Kanamanın nedeni aynen bir inşaat yapılmadan önce temel kazılması gibi, rahim iç tabakasında da "temel kazılması" ve bu esnada burada bulunan bir kılcal damara denk gelinmesidir.
inş benimkilerde öledir yaa delikafadulden
çünkğ bu saat oldu hala lekelerin devamı yok doktorumu aradım durumu anlattım günümüzü beklicez ertık ilişkiden uzak durun dedi allahım inş dualarımı kabul etti
evet evet 21 haziran görünüyor şu anda delikafadulden
sen temmuzda doğuracan sıcak sıcak oohh..
benimde internetten hesapladığıma göre 21 temmuz oluyoodelikafadulden
senden tam 1 ay sonra :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?