Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

İnş.meralcim ya...benimde en büyük korkum o ya zaten..
o yüzden bekliyorum test yapmaktan kaçıyorum:gitme:
Allahım yazdıysa olucak başka çaremiz yok....

hayalcim umutlarını kırmak istemiyorum ama bende de aynısı olcdu cuma günü kesin hamileyim dedim eve giderken test aldım ve kırmızıları görünce çok mutsuz oldum. gerçi adetime daha 10 gün vardı çalışmalara devamdı ama yine de umutlandım. kısmet canım hayırlısı neyse o olsun. şimdi düşünmüyorum olursa sürpriz olur yani hayırlısı bakalımmm...

ama canım inşallah hamilesindir hayatım inşallahhhhhhhhhhh

hayalcim bak bizi dinlee..
daha 10 günün varsa çıkması imkansizin da ötesinde bir şey.
yerleşme olduktan 1 hafta kadar sonra hormon salgısı testte çıkacak kadar artıyor..

boşu boşuna 10 gün önce test yapıp üzme lütfen kendini..

hiç adetten 10 gün önce testle öğrendim diyen duydun mu?
kanda bile adete 4 gün kala çıkıyor

benim adetime 1 hafta varken dr.um kanda çıkmaz daha deyip yapmadı test kızlar,o yüzden acele etmeyin 10 gün varken idrarda çıkmaz

özgeye katılıyorum canım biraz daha sabret canım... bende de 10 gün kala bir sürü belirtisi vardı şu anda birşey hissetmiyorum mesela. inşallah hamiş oluruz hayatım ama kendini strese sokma. bu ay benim ilk denemem olduğu için umutlu değilim allahım hayırlısını nasip etsin inşalklahh

gunaydın kızlar nasılsınız ozgecay canım sen nasılsın nasıl gıdıyor bana bır tıcker yapcaktın ama bos vaktın olmadı sanırım bırısı yaptı ama olmadı kabul etmedı sensı arkadasımız sagolsun bıde sen denesen dıyorum rıca etsem canım yaparmısın

canım iş yerinde arkadaşlar var onlar adetten 2 hafta sonra idrar testi ile öğrenmişler çıkabiliyo yani

anlıyorum sizi tmm beklicem ama suan çok korkuyorum ya akşamki lekelerin devamı gelirse diye siz bana dua edin ben beklicem 1 hafta
aman geçmezki bi hafta ben en iyisi test yapım :roflol::roflol::roflol::roflol:
şaka şaka beklicem kaydirigubbakcemile5

Evet herzaman Allahtan hayırlısını istemek lazım..

Bu kadar sabırsızlık da yapmayın lütfen kızlar..
Elbette merak ediyorsunuz, Dünyanın en büyük merak konusudur hamile olup olmadığını bilmek..
Birazcık sabredin derim ve sabrın sonu selamettir derim ben her zaman...

Zaten varsa var yoksa yok..

test yaparak ya da heyecanlanarak sonucu değiştiremeyeceksiniz..

Dua edin bol bol, bebişleriniz yerleşmişseler de sıkı sıkı tutunsunlar diye..

adetten önce test yapıp hamileyim diye sevinip sonra Allah korusun Kimyasal gebelik yaşayıp, adet zamanı adetini olup bebeğini farkında bile olmadan düşüren insanlar var. (Kimyasal gebelik diye araştırabilirsiniz google da, Allah kimseye yaşatmasın)

O nedenle doktorlar test yapmak için adetinizin geçmesini bekleyin diyorlar zaten..

Çogu gitmiş azı kalmış zaten, sadece azıcık daha sabır, o kadar :1hug:

ypayım canım.. senin 7 eylül dü galiba sat, doğum tarihi de 14 haziran mıydı?

ne istiyorsun bide söyle bakayım delikafadulden

kıslar bişey sorcam

gebelik testlerinde erkenden çıkmıyor burda hemfikiriz. peki belirtileri ne zaman çıkıyor? yani mesela ilk ne oluyor mide bulantısı mı bel ağrısımmı ne zmaan gösteriyor kendini merak ediyorum bilgileriniz için teşekkürler.

aaa olmus canım cok saol valla tesekkur ederım sana o kadar sevındım anlatamam bunu sımdı bıdaha bısey yapmamıza gerek yok dımı

benim de 10 gün önce fln, karında gaz şişliği, sürekli ama..
ve bel ağrısı olmustu..
1 hafta önce fln da kasıklarım agrımaya başlamıştı her an adet olacakmışım gibi sanki..
ara ara da kasıkta batma gibi birşeyler oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…