Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

aaa olmus canım cok saol valla tesekkur ederım sana o kadar sevındım anlatamam bunu sımdı bıdaha bısey yapmamıza gerek yok dımı

yok canım başka birşey yapmana gerek yok..
o şimdi her gün bir gün ileriye doğru büyütüyor senin miniği

benim adetime 7 gün var ama adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor. bu ay umudum yok ama allahım hayırlısını nasip etsin diyorum.

benim adetime 7 gün var ama adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor. bu ay umudum yok ama allahım hayırlısını nasip etsin diyorum.

Kasık ve bel ağrın varsa olabilir canım..
İlk aydan da tutar hiç belli olmaz..
benim de ilk ay tuttu ki delikafadulden

hadi bakalım inşallah hamilesindir..

inşallah canım amin. eşim benden hevesli valla ama bilmiyorum ya dersimi yarım yamalak çalıştım bu ay :kedi:
inşallah tutmuştur canım hayırlısı olsun inşallah...

yok canım başka birşey yapmana gerek yok..
o şimdi her gün bir gün ileriye doğru büyütüyor senin miniği

saol canım cok guzel bısey yaa bu.sen nasılsın canım ben yemek falan zorla yıyorum mınıgım ıcın oda.1 kılo verdım normalmı bılmıyorum gıdınce dr sorcam bunu. mıdem bulanıyor cok sukur ıstıfra falan yok allahtan.bıde kac gunde dr gıdıcen benımkı 15 gunde cagırıyor fazla degılmı sence.

Kızlar benimde belim kopacak derecesinde ağrıyor.13 ünde regl olmam gerekiyor.Ama geçen hafta dr.a gittim enfeksiyon çıktı 1 hap 1 fitil verdi geçen hafta bişi yoktu bu hafta hamilemiyim acaba :roflol: birde kasıklarım ağrıyor hamilelik mi yoksa iltihap mı onuda anlamış değilim ya hamileysem birde ilaç kullanıyorum ayy sıkıntı bastı gene :çok üzgünüm:

iyiyim canım yaa benim mide bulantım çıkarmam fln yok çok şükür..
iştahım da maşallahlık :)
1,5 kilo almışım bile ben kaydirigubbakcemile3

benimki de 15 günde 1 çağırıyor canım, normal bence..
yakından takip ediyorlar bebeği işte..

ben de çarşamba gidecem bakalım ne kadar büyümüş bay ya da bayan mercimek

canım gebelik bilinmeden kullanılan ilaçların bebeğe zararı olmazmış. allahın takdir-i ilahisi işte. o yüzden korkma şu anda olup olmadığını bilmiyorsun ilaçların ona zarar vermez eğer hamişsen :hulya:

canım inşallah hamilesindir, hiç belli olmaz bu işler

canım ben cok kılolu oldugum ıcın 4 ay hıc kılo almamam gerek zaten sordum dr senın ıcın daha ıyı olur dedı ama vermeyı sormamıstım.cıkarma bendede yok cok sukur ama zorla yıyorum.ultrason zararlı olmaz dımı bebıse.en son cumlene guldum valla bay yada bayan az kaldı 4 uncu ayda bellı olur dımı

hehe evet biz öyle diyoruz ona :))
evet evet canım ya 12. haftada fln tahmin yürütüyor dr.
ama 16. haftada fln kesin belli oluyor..

benim bir arkadasıma 12. haftada %90 erkek dedi dr.
sonra 16. haftada kızı olacağını öğrendi

Bakalım ilaçlarım bittikten sonra tekrar gidicem ama çok umutluyum içimde bişi var sanırım o şey bebek oluyo kaydirigubbakcemile3 ya kasım yada aralıkta gelicem diyo hiç böyle olmamıştım ne tuhaf !!! Rabbim nasip etmiştir inş. :Saruboceq:

:Saruboceq:allah cümlemizin dualarını kabul etsin. herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. kimsenin kucağını boş bırakmasın

(amin)

kızlar herkese selamlar ben c.tesi dr daydım yumurtam 21 mm olmuştu bugün yine gitcem çatlamış mı diye bakcak sanırım gerçi c.tesi bugün çatlar demişti erken yumurtladım bu ay hayır olur inş. dua edin inş. olur çok istiyorum :Saruboceq:

16 ıncı haftaya kadar sabredıcez demekkı.sana ıyı calısmalar canım ben cıkıyım bıraz ortalıgı toparlamam gerek sonra gorusuruz ıns kendıne ve bebıse ıyı bak optum ıkınızıde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…