selam arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr........................
slm kızlar ben geldim
kızlar herkese selamlar ben c.tesi dr daydım yumurtam 21 mm olmuştu bugün yine gitcem çatlamış mı diye bakcak sanırım gerçi c.tesi bugün çatlar demişti erken yumurtladım bu ay hayır olur inş. dua edin inş. olur çok istiyorum :Saruboceq:
selam arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr........................
valla bende bıraktım işleri geldim azcık bakıyım dedimsağol canım neler var neler yok bi bakayım dedim
arkadaşlar hamile kalmak için çok ilginç şeyler öğrendim öğrenmek isterseniz paylaşabilirim
arkadaşlar hamile kalmak için çok ilginç şeyler öğrendim öğrenmek isterseniz paylaşabilirim
orta boy soğanı mangal kömürünün içine gömüyormuşuz iyice piştikten sonra ılıktan biraz daha sıcak olucak mendil yada tülbentle soğanın ortasındaki küçük yerini çıkartıp koyuyormuşuz sabaha kadar iltihap kist ne varsa söküyormuş ve hemen hamile kalıyormuşsun bi teyze söyledi bana çok kişi öyle hamile kalmış
orta boy soğanı mangal kömürünün içine gömüyormuşuz iyice piştikten sonra ılıktan biraz daha sıcak olucak mendil yada tülbentle soğanın ortasındaki küçük yerini çıkartıp koyuyormuşuz sabaha kadar iltihap kist ne varsa söküyormuş ve hemen hamile kalıyormuşsun bi teyze söyledi bana çok kişi öyle hamile kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?