orta boy soğanı mangal kömürünün içine gömüyormuşuz iyice piştikten sonra ılıktan biraz daha sıcak olucak mendil yada tülbentle soğanın ortasındaki küçük yerini çıkartıp koyuyormuşuz sabaha kadar iltihap kist ne varsa söküyormuş ve hemen hamile kalıyormuşsun bi teyze söyledi bana çok kişi öyle hamile kalmış
ayy bende saf saf sorduma jeton düşmedi kızlar yaa kaydirigubbakcemile3
slm kızlar a.s.
ya kızlar bugün haamiş haberiyle başlamışız güne çok sevindim ya :teytey:
orta boy soğanı mangal kömürünün içine gömüyormuşuz iyice piştikten sonra ılıktan biraz daha sıcak olucak mendil yada tülbentle soğanın ortasındaki küçük yerini çıkartıp koyuyormuşuz sabaha kadar iltihap kist ne varsa söküyormuş ve hemen hamile kalıyormuşsun bi teyze söyledi bana çok kişi öyle hamile kalmış
slm kızlar a.s.
ya kızlar bugün haamiş haberiyle başlamışız güne çok sevindim ya :teytey:
Kızlar bende şöyle bişi duydum.Eşimin kuzeni düşük yapmıştı sonra her sabah aç karnına tarçın-bal karışımını yemiş 6.ayında kalmıştı hatta dr.u bile şaşırmış ne yaptın vücut kendini çok çabuk yenilemiş demiş.Birde sabah aç karnına soğan suyu diyorlar bende de enfeksiyon olduğu için şuan hap ve fitil kullanıyorum az kaldı ilaçlarım bitiyor tekrar gidicem muayeneye.Benim kullandığım hap ve fitilden bikaç ark.kullanmış hemen kalmışlar bakalım kısmet birde maydanoz suyu için iltihabı söküyormuş.Birde dün kocişkomla pazardan keçiboynuzu aldık eşim tv de bi uzmandan duymuş kaliteli sperm sayısını arttırıyormuş tavsiye ederim.Biz bunada başladık bakalım kısmet paylaşayım istedim her yolu deneyin arkadaşlar :)
Ben şu incir kürünü deniycem önümüzdeki ay yumurta çatlatan bir kürmüş..bakalım..Altarnetif tıp'ı deneyelim birazda. :))
hayal cim inşallah sende hamişindir canım :Saruboceq:tabi burdaki diğer tüm arkadaşlarda hamiştir :Saruboceq:
Merhaba keremgül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?