Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ilginççç

canım sende iltihap mı var madem bunu yapman imkansız soğan kürünü birde araştır bence opuyorumnanaktan

Kızlar bende şöyle bişi duydum.Eşimin kuzeni düşük yapmıştı sonra her sabah aç karnına tarçın-bal karışımını yemiş 6.ayında kalmıştı hatta dr.u bile şaşırmış ne yaptın vücut kendini çok çabuk yenilemiş demiş.Birde sabah aç karnına soğan suyu diyorlar bende de enfeksiyon olduğu için şuan hap ve fitil kullanıyorum az kaldı ilaçlarım bitiyor tekrar gidicem muayeneye.Benim kullandığım hap ve fitilden bikaç ark.kullanmış hemen kalmışlar bakalım kısmet birde maydanoz suyu için iltihabı söküyormuş.Birde dün kocişkomla pazardan keçiboynuzu aldık eşim tv de bi uzmandan duymuş kaliteli sperm sayısını arttırıyormuş tavsiye ederim.Biz bunada başladık bakalım kısmet paylaşayım istedim her yolu deneyin arkadaşlar :)

Ben şu incir kürünü deniycem önümüzdeki ay yumurta çatlatan bir kürmüş..bakalım..Altarnetif tıp'ı deneyelim birazda. :))

Yaa keçiboynuzunu ne kadar çok insanda duydum.Ben harnup pekmezi alcam(keçiboynuzu pekmezi) çok merak ettim..

incir suyunu içtikten sonra afedersiniz ben kustum yapamadım ya burda bi topicte okumuştum bi krem onu bulmaya çalışıcam olmazsa türkiyeye gidince alcam 20 kişi onu kullanarak kalmış

Ben şu incir kürünü deniycem önümüzdeki ay yumurta çatlatan bir kürmüş..bakalım..Altarnetif tıp'ı deneyelim birazda. :))

hayatcım nasılsın canım senin adet günün ne zamandı incir kürüne bende bu ay başlıyam opuyorumnanaktan
adet günü yakın olan tüm kızlar inşallah hamişsinizir iyi haberleri alırız inşallah :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…