Ben şu incir kürünü deniycem önümüzdeki ay yumurta çatlatan bir kürmüş..bakalım..Altarnetif tıp'ı deneyelim birazda. :))
kerem34gul canım yaa resmini değiştirsen baktıkça senin üzüldün aklıma geliyo bak adetin bitsin hemen özgenin taktiği uygulamaya başla ama söle güzel bi resim koy tatlım yaa
Kızlar bende şöyle bişi duydum.Eşimin kuzeni düşük yapmıştı sonra her sabah aç karnına tarçın-bal karışımını yemiş 6.ayında kalmıştı hatta dr.u bile şaşırmış ne yaptın vücut kendini çok çabuk yenilemiş demiş.Birde sabah aç karnına soğan suyu diyorlar bende de enfeksiyon olduğu için şuan hap ve fitil kullanıyorum az kaldı ilaçlarım bitiyor tekrar gidicem muayeneye.Benim kullandığım hap ve fitilden bikaç ark.kullanmış hemen kalmışlar bakalım kısmet birde maydanoz suyu için iltihabı söküyormuş.Birde dün kocişkomla pazardan keçiboynuzu aldık eşim tv de bi uzmandan duymuş kaliteli sperm sayısını arttırıyormuş tavsiye ederim.Biz bunada başladık bakalım kısmet paylaşayım istedim her yolu deneyin arkadaşlar :)
hayatcım nasılsın canım senin adet günün ne zamandı incir kürüne bende bu ay başlıyam opuyorumnanaktan
adet günü yakın olan tüm kızlar inşallah hamişsinizir iyi haberleri alırız inşallah :teytey:
tmm tatlım senin içi değiştiriyorum sen yeterki üzlm benim güzel anne adayım opuyorumnanaktan
hayatcım içine havuç da rendelemeyi unutma yumurtaların çatlamasını sağlıymuş
hayatcım nasılsın canım senin adet günün ne zamandı incir kürüne bende bu ay başlıyam opuyorumnanaktan
adet günü yakın olan tüm kızlar inşallah hamişsinizir iyi haberleri alırız inşallah :teytey:
selam arkadaşlar ne çok yazmışsınız yaaaaa bitremedim valla arada bişey kaçırdıysam üzülürümyeni haberler varsa bana söyleyin hepsini okuyamadım heee kaydirigubbakcemile3
sleepy den haber var mı? bugündü adet günü onu çok merak ettim.
herkese merhaba,
dr geldim
01 aralık olan sat ı beklıyoruz ve aralıka ayında aşılama yapılmasına karar verildi.... ben ocak da görücem galiba II cizgiyi :)
amin canım inşallah aralıkta seni hamiş listemizde görürürz. hayırlısı olsun allahım gönlüne göre versin inşallahhihoyyyt:CüvCüv:
arkadaş nasıl ekleniyor yardımcı olursanız sevinirim kızlar...
amin cnm inşallah
bu ay ilk defa huzur var stres yok cok sukur
kızlar allah hepimizn gönlüne göre versin sağlıkla cocuklarımıza kavuşalım inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?