Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam arkadaşlar ne çok yazmışsınız yaaaaa bitremedim valla arada bişey kaçırdıysam üzülürüm yeni haberler varsa bana söyleyin hepsini okuyamadım heee kaydirigubbakcemile3

sleepy den haber var mı? bugündü adet günü onu çok merak ettim.

Ya kıslar diğer topiclerde de ben şöle bir şey okudum..Adet günü gelmeden gebelik testi falan yapıyoruz ya..Bunun yerine ovulasyon testi yaparsanız %90 doğru sonuç veriyormus birisi 4 gün önceden yapmıs ve çift çizgiyi görmüş.Ve o da birkaç kişiden duymuş..Paylaşıyım dedim ...ben de deniycem ..

kerem34gul canım yaa resmini değiştirsen baktıkça senin üzüldün aklıma geliyo bak adetin bitsin hemen özgenin taktiği uygulamaya başla ama söle güzel bi resim koy tatlım yaa

kerem34gul canım yaa resmini değiştirsen baktıkça senin üzüldün aklıma geliyo bak adetin bitsin hemen özgenin taktiği uygulamaya başla ama söle güzel bi resim koy tatlım yaa

tmm tatlım senin içi değiştiriyorum sen yeterki üzlm benim güzel anne adayım opuyorumnanaktan

evet çok iyimiş ben her sabah çörek otu,tarçın,keten tohumu yiyorum yeni başladım.

İyiyim güzelim..sende daha iyisindir inşallahh :1rolleyes:
Benim adet günüm 22 -23 kasım gibi canım..Bakalım ya çok insan bahsediyor umutlanıyorsun tabi ..Bi de sarçoğlunun sitesinden bakınca hevesleniyor insan..Oraya yorum yapan insanların yazılarını okudum,çok ilginç herkes nasıl teşekkür ediyor saraçoğluna...

alkisalkisalkis
benim de 17 kasımda canım inşallah cümlemiz hamiş kervanına katılırız. güzel dileklerin için teşekkürler canım alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

herkese merhaba,
dr geldim

01 aralık olan sat ı beklıyoruz ve aralıka ayında aşılama yapılmasına karar verildi.... ben ocak da görücem galiba II cizgiyi :)

selam canım nerelerdesin yoksun ya da ben göremedim herhalde

herkese merhaba,
dr geldim

01 aralık olan sat ı beklıyoruz ve aralıka ayında aşılama yapılmasına karar verildi.... ben ocak da görücem galiba II cizgiyi :)

amin canım inşallah aralıkta seni hamiş listemizde görürürz. hayırlısı olsun allahım gönlüne göre versin inşallahhihoyyyt:CüvCüv:

amin canım inşallah aralıkta seni hamiş listemizde görürürz. hayırlısı olsun allahım gönlüne göre versin inşallahhihoyyyt:CüvCüv:

amin cnm inşallah

bu ay ilk defa huzur var stres yok cok sukur

kızlar allah hepimizn gönlüne göre versin sağlıkla cocuklarımıza kavuşalım inşallah....

Kıslar ,adetine az kalan varsa ve gebelik testi yapmadıysanız buna kulak verin..Yazdım ama yukarlarda kaldı sanırım kaynadı arada :)))) bir daha yazıyımda belki birilerine yarımcı olur...diğer topiclerde ben şöle bir şey okudum..Adet günü gelmeden gebelik testi falan yapıyoruz ya..Bunun yerine ovulasyon testi yaparsanız %90 doğru sonuç veriyormus birisi 4 gün önceden yapmıs ve çift çizgiyi görmüş.Ve o da birkaç kişiden duymuş..Paylaşıyım dedim ...ben de deniycem ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…