- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Kıslar ,adetine az kalan varsa ve gebelik testi yapmadıysanız buna kulak verin..Yazdım ama yukarlarda kaldı sanırım kaynadı arada :)))) bir daha yazıyımda belki birilerine yarımcı olur...diğer topiclerde ben şöle bir şey okudum..Adet günü gelmeden gebelik testi falan yapıyoruz ya..Bunun yerine ovulasyon testi yaparsanız %90 doğru sonuç veriyormus birisi 4 gün önceden yapmıs ve çift çizgiyi görmüş.Ve o da birkaç kişiden duymuş..Paylaşıyım dedim ...ben de deniycem ..
arkadaşlar ovulasyon takibi yaptıran varmı aranızda?ben önümüzdeki ay dr ye gitmeyi düşünüyorum bi faydası olurmu acaba?
Kıslar ,adetine az kalan varsa ve gebelik testi yapmadıysanız buna kulak verin..Yazdım ama yukarlarda kaldı sanırım kaynadı arada :)))) bir daha yazıyımda belki birilerine yarımcı olur...diğer topiclerde ben şöle bir şey okudum..Adet günü gelmeden gebelik testi falan yapıyoruz ya..Bunun yerine ovulasyon testi yaparsanız %90 doğru sonuç veriyormus birisi 4 gün önceden yapmıs ve çift çizgiyi görmüş.Ve o da birkaç kişiden duymuş..Paylaşıyım dedim ...ben de deniycem ..
arkadaşlar ovulasyon takibi yaptıran varmı aranızda?ben önümüzdeki ay dr ye gitmeyi düşünüyorum bi faydası olurmu acaba?
herkese merhaba,
dr geldim
01 aralık olan sat ı beklıyoruz ve aralıka ayında aşılama yapılmasına karar verildi.... ben ocak da görücem galiba II cizgiyi :)
selam canım nerelerdesin yoksun ya da ben göremedim herhalde
hayalcim bak bu resim nasıl opuyorumnanaktan
canım oft de gezinirken görüdm mesajınıda baya ilgimi çekti..
doğru olabilirmi acab denesekmi nedersin?
sanırım bende çıkmayabilir çnk benim dün adet olmam gerekiodu ve olmadım sdc 1 gün geçti....
şeyyyyy..
bizde bebek istiozda....
inşallahhh canımmmmm dualarım seninle :Saruboceq:
perşembeden beri gelemedim canım yoğundum baya. bende çıkıyordum şimdi selam verdim kimse umursamadı :gitme: bu ay hamilelik beklentim yok biliyosun düzenli çalışamadım :kedi: ama acayip batma var sağ kasığımda şuan zor oturuyorum. akıntım yok ağrım yok. ilk kez bukadar normalim. eşim de galiba bu ay tuttu hiç belirti yok diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen napıyosun canım?
benim adetime 7 gün var acaba çıkar mı yaff???????????kaydirigubbakcemile:tomato:
canım bende bu ay ilk yapıyorum c.tesi gttiğimde 21 mm olmuştu yumurtam bugün çatlar demişti dr um ilşki günlerini hatta sabah akşam gibi vakitte veriyor dr tabi allah bilir ama tutturmak daha kolay olur heralde bakalım :kedi:
canım adet gününde bile silikte olsa çift çizgiyi görüyosun bence hemen bi test yap hayırlısı niş. hamilesindir canım :Saruboceq:
canım oft de gezinirken görüdm mesajınıda baya ilgimi çekti..
doğru olabilirmi acab denesekmi nedersin?
sanırım bende çıkmayabilir çnk benim dün adet olmam gerekiodu ve olmadım sdc 1 gün geçti....
şeyyyyy..
bizde bebek istiozda....
iyiyim canım inşalla tutmuştur ya ne güzel oluropuyorumnanaktan
selam arkadaşlar ne çok yazmışsınız yaaaaa bitremedim valla arada bişey kaçırdıysam üzülürümyeni haberler varsa bana söyleyin hepsini okuyamadım heee kaydirigubbakcemile3
sleepy den haber var mı? bugündü adet günü onu çok merak ettim.
bir de bu ovulasyon testi de aynı gebelik testi gibi mi yani idrardan yapıyorsun öyle mi? ben hiç yaptırmadım da bilmiyorum almadım da hiç :gitme:
inşallah ama zor ihtimal onun için hiç umudum yok. galiba onun için hiç belirti de yok :) normalde bu günlerde ağrım, akıntım, göğüslerde şişme falan olması lazımdı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sleepy den haberin var mı klomen kullanmıştı adet günü bugündü. çok meraktayım.
bir de bu ovulasyon testi de aynı gebelik testi gibi mi yani idrardan yapıyorsun öyle mi? ben hiç yaptırmadım da bilmiyorum almadım da hiç :gitme:
Ovulasyon testlerini denedin mi canım?Ve ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?Daha yeniyseniz biraz dene derim ya da ovulasyon testlerini al faydasını ben göremedim çift çizgiyi henüz bulamadım ama faydasını gören çok arkadaş var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?