Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

benim adetime 7 gün var acaba çıkar mı yaff???????????kaydirigubbakcemile:tomato:

arkadaşlar ovulasyon takibi yaptıran varmı aranızda?ben önümüzdeki ay dr ye gitmeyi düşünüyorum bi faydası olurmu acaba?

Ovulasyon testlerini denedin mi canım?Ve ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz?Daha yeniyseniz biraz dene derim ya da ovulasyon testlerini al faydasını ben göremedim çift çizgiyi henüz bulamadım ama faydasını gören çok arkadaş var..

canım oft de gezinirken görüdm mesajınıda baya ilgimi çekti..
doğru olabilirmi acab denesekmi nedersin?
sanırım bende çıkmayabilir çnk benim dün adet olmam gerekiodu ve olmadım sdc 1 gün geçti....
şeyyyyy..
bizde bebek istiozda....

arkadaşlar ovulasyon takibi yaptıran varmı aranızda?ben önümüzdeki ay dr ye gitmeyi düşünüyorum bi faydası olurmu acaba?

canım bende bu ay ilk yapıyorum c.tesi gttiğimde 21 mm olmuştu yumurtam bugün çatlar demişti dr um ilşki günlerini hatta sabah akşam gibi vakitte veriyor dr tabi allah bilir ama tutturmak daha kolay olur heralde bakalım :kedi:

herkese merhaba,
dr geldim

01 aralık olan sat ı beklıyoruz ve aralıka ayında aşılama yapılmasına karar verildi.... ben ocak da görücem galiba II cizgiyi :)

inşallahhh canımmmmm dualarım seninle :Saruboceq:

selam canım nerelerdesin yoksun ya da ben göremedim herhalde

perşembeden beri gelemedim canım yoğundum baya. bende çıkıyordum şimdi selam verdim kimse umursamadı :gitme: bu ay hamilelik beklentim yok biliyosun düzenli çalışamadım :kedi: ama acayip batma var sağ kasığımda şuan zor oturuyorum. akıntım yok ağrım yok. ilk kez bukadar normalim. eşim de galiba bu ay tuttu hiç belirti yok diyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sen napıyosun canım?

canım adet gününde bile silikte olsa çift çizgiyi görüyosun bence hemen bi test yap hayırlısı niş. hamilesindir canım :Saruboceq:

iyiyim canım inşalla tutmuştur ya ne güzel oluropuyorumnanaktan

benim adetime 7 gün var acaba çıkar mı yaff???????????kaydirigubbakcemile:tomato:

Ya esasında benim bir tanıdıgım yapmıştı ve çizfçigiyi görüp gebelik testide yapmıstı ve gebelikte testinde negatif çıktı ama 1 hafta biraz geçtikten sonra kan testinde pozitif çıktı..O zaman ben çok ciddiye almamıştım,önemsememiştim daaha doğrusu..Ama geçenlerde birini de bu konu ile ilgili birşeyler yazmıs görünce heyecanlandım...

bir de bu ovulasyon testi de aynı gebelik testi gibi mi yani idrardan yapıyorsun öyle mi? ben hiç yaptırmadım da bilmiyorum almadım da hiç :gitme:

Canım belki senin gebelik testiyle bile çıkar..Bu konuda benim bir denemem henüz olmadı ama ilk deneyeceğim şey bu olacak :)))

iyiyim canım inşalla tutmuştur ya ne güzel oluropuyorumnanaktan

inşallah ama zor ihtimal onun için hiç umudum yok. galiba onun için hiç belirti de yok :) normalde bu günlerde ağrım, akıntım, göğüslerde şişme falan olması lazımdı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sleepy den haberin var mı klomen kullanmıştı adet günü bugündü. çok meraktayım.

hoşgelin canım eni haber inşallah çubukkraker hamişb akşam saat 4 te kan testi sonucunu alıcak :teytey:
canım sleep b bende görmedim inşallah hamiledir kırmızı kartı görmemiştir :gitme:

bir de bu ovulasyon testi de aynı gebelik testi gibi mi yani idrardan yapıyorsun öyle mi? ben hiç yaptırmadım da bilmiyorum almadım da hiç :gitme:

evet canım aynı gebelik tsti yapar gibi..ama ascık deeşük...
hergün aynı saatte idrarini tutmuş bi şekilde ve çok sıvı gıda almadan yapıosun...
genellikle bi çizgi silikk dgri tam kırmızı çıkıo...ama bu yumurtladgn anlamına gelmio...
çnk iki çizgininde çok koyu kırmızı olması gerekio....

bellimi olur umudun yokya olması lazım inşallah öylede olur opuyorumnanaktangörmedim canım malesef

akşama hemen yapıyorum arkadaşlar valla... şansımızı deneyelim bakalım. bende şu anda bel ağrısı var. yani belimi ellediğim zaman bile kemiğim acıyor sanki bir de cuma günü çok fena kasıklarım battı evde zor yürüdüm. eşim hep ayaklarıma sıcak havlu ısıttı. dün o kadar yoktu ağrısı ama hafif vardı bugün hiç yok çok şükür ama bugün de bel ağrım başladı. akşama yapayım ben testten yaff merak ettim şimdi,.

Evet idrardan yapıyorsun canım ama sabah ilk idrarınla yapmıyorsun ovulasyon testini..saaat 11:00-20:00 arası bir saatte yapıyorsun ve 3-4 saat idrara çıkmamış olman gerekiyor ve sıvı tüketimini azaltman gerekiyor canım..

hiç denemedim denemeyi düşünüyorum.ben en son eylülde adet olmuştum doktora gittim bu ay ilaçla adet oldum baktığında ilk bana yumurtaların az çalışıyor dedi hemen ultrasonla bakınca anlaşılırmı bilmiyorum.sonrada ovülasyon takibi yapalım dedi ama gitmeden önce testleri denesem iyi olucak.yapması kolaymıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…