Canım belki senin gebelik testiyle bile çıkar..Bu konuda benim bir denemem henüz olmadı ama ilk deneyeceğim şey bu olacak :)))
hoşgelin canım eni haber inşallah çubukkraker hamişb akşam saat 4 te kan testi sonucunu alıcak :teytey:
canım sleep b bende görmedim inşallah hamiledir kırmızı kartı görmemiştir :gitme:
bellimi olur umudun yokya olması lazım inşallah öylede olur opuyorumnanaktangörmedim canım malesef
hiç denemedim denemeyi düşünüyorum.ben en son eylülde adet olmuştum doktora gittim bu ay ilaçla adet oldum baktığında ilk bana yumurtaların az çalışıyor dedi hemen ultrasonla bakınca anlaşılırmı bilmiyorum.sonrada ovülasyon takibi yapalım dedi ama gitmeden önce testleri denesem iyi olucak.yapması kolaymıdır acaba?
valla cnım benim pek umudum yok nedense onun için iice gnümün geçmesini bekliorum....4 aydır korunmuoruz.... ama her ay negatif görmekten sıkıldım...çok üzülüorummm
Kolay tabi tatlım..Önceki yazılarda belirttim ama yine yazıyım senin için.
saat00-20:00 arası bir saatte yapıyorsun hep aynı saat olmasına özen göster
3-4 saat idrara çıkmaman lazım ve sıvı tüketimini azaltacaksın..
Ve aynı gebelik testi gibi yapıyorsun idrardan yani..
Ayrıca hemen anlaşılır mı ultrasonla bakılarak hiç bilmiyorum.Bilen arkadaşlarım varsa cevaplayabilirler mi bende merak ettim..?????
ya bu testi hamişle olup olmadığımız için kullanacağız yani kaç kere yapmamız gerekiyor k kafam karıştı benimm:sinifsinif: mafoldumben
ateş ölçerekte öğrenebiliyormuşuz ama ben ne ateşimi ölçtüm 1.5 yıl ne de ovulasyon testi yaptım yazık oldu geçen yıllara.hep hiç birşey yapmadan kalırım sanmıştım.şimdi o topiclerde okuduğum kremi alıcam 20kişi hamile kalmış onu kullanarak
ateş ölçerekte öğrenebiliyormuşuz ama ben ne ateşimi ölçtüm 1.5 yıl ne de ovulasyon testi yaptım yazık oldu geçen yıllara.hep hiç birşey yapmadan kalırım sanmıştım.şimdi o topiclerde okuduğum kremi alıcam 20kişi hamile kalmış onu kullanarak
özgecim azize yok doktora gidicem diyodu bi bilgin varmı
özgecimm geldin mi tatlımmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?