Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Canım belki senin gebelik testiyle bile çıkar..Bu konuda benim bir denemem henüz olmadı ama ilk deneyeceğim şey bu olacak :)))

valla cnım benim pek umudum yok nedense onun için iice gnümün geçmesini bekliorum....4 aydır korunmuoruz.... ama her ay negatif görmekten sıkıldım...çok üzülüorummm

hoşgelin canım eni haber inşallah çubukkraker hamişb akşam saat 4 te kan testi sonucunu alıcak :teytey:
canım sleep b bende görmedim inşallah hamiledir kırmızı kartı görmemiştir :gitme:

sağol canımmmmm cevap için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan valla çok merak ettim gelselerde bizi haberdar etseler

bellimi olur umudun yokya olması lazım inşallah öylede olur opuyorumnanaktangörmedim canım malesef

inşallah canımmm :Saruboceq: :Saruboceq:

Kolay tabi tatlım..Önceki yazılarda belirttim ama yine yazıyım senin için.
saat00-20:00 arası bir saatte yapıyorsun hep aynı saat olmasına özen göster
3-4 saat idrara çıkmaman lazım ve sıvı tüketimini azaltacaksın..
Ve aynı gebelik testi gibi yapıyorsun idrardan yani..
Ayrıca hemen anlaşılır mı ultrasonla bakılarak hiç bilmiyorum.Bilen arkadaşlarım varsa cevaplayabilirler mi bende merak ettim..?????

valla cnım benim pek umudum yok nedense onun için iice gnümün geçmesini bekliorum....4 aydır korunmuoruz.... ama her ay negatif görmekten sıkıldım...çok üzülüorummm

alışırsın canım ben 8 aydır korunmuyorum ve stresten geçen ay 5 gün gecikmeli adet oldum ve bua y ne günüm belli nede adet tarihim o yüzden hiç stres yapmadan bekliyorum rabbim bilir nede olsa al san hesap dedi altüst oldu hesaplarım.... daha çok yeni başlamışsınız 1 yıl deneyin ama çok stres yapacaksan öncelikle bir doktora danuşıp bilinçli beklemelisin

çok teşekkür ederim.evet ya nasıl takip etmeden hormonlara bakmadan anladı çok üzüldüm duyduğumda

ya bu testi hamişle olup olmadığımız için kullanacağız yani kaç kere yapmamız gerekiyor k kafam karıştı benimm:sinifsinif: mafoldumben

ya bu testi hamişle olup olmadığımız için kullanacağız yani kaç kere yapmamız gerekiyor k kafam karıştı benimm:sinifsinif: mafoldumben

Yok tatlım kafan karışmasın.Ovulaston testi normalde yumurtlama günümüzü bulmada yardımcı bize.Fakat adet günümüz gelmeden 4-5 gün önce yaparsak (tahmini bende bilmiyorum bu kısmını çok net) sanırım hamile olup olmadıgınıda çift çizgiyle gösteriyormus..

ateş ölçerekte öğrenebiliyormuşuz ama ben ne ateşimi ölçtüm 1.5 yıl ne de ovulasyon testi yaptım yazık oldu geçen yıllara.hep hiç birşey yapmadan kalırım sanmıştım.şimdi o topiclerde okuduğum kremi alıcam 20kişi hamile kalmış onu kullanarak

Hangi kremmiş o canım?
Bu arada şu ateş ölçme olayına benim kafam bir türlü bamıyor yaa

hmm şimdi anladım yani 1 kere yapacağız. ama benim 7 günüm var.aman yaa yapmıcam test falan hele bir adetim geciksin de öyle yapacağım acelesi yok. zaten bebeğim gelmesi gereken zaman dolduysa buluşuruz hayırlısı ile. allahım hayırlısını nasip etsin cümlemize inşallah...

canım sen kaç yıllık evlisin bebşini kaç aydır bekliyosun kaç yaşındaın opuyorumnanaktan
ya sorular biaz fazla oldu galiba :kedi::kedi::kedi:

canım ya sende onu yapacam bunu yapacam diyorsun bence birinde karar kıl yani. bütün hepsini yapıp yersen mide fesatı geçirirsin bütün testleri bütün takipleri yaparsan yyorulmaktan dersine çalışamazsın ama öyle değil mi?akannehir

defhneeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

bu arada jarnana ne kremiymiş o yahu hamile bıraktıran :1rolleyes:

hoşgeldin özge kuşummmm opuyorumnanaktan bebişte 8 haftalık olmuş maşalllahhhhh yesin onu defne teyzesiiii Şeniz Şeniz

2yıllık evliyim 21 yaşındayım 1.5yıldır bebiş bekliyoruz. o kremi merak edenlere gelince preseed diye bişey amerikadan getirtebilirsiniz yada türkiyede var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…