Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hoşgeldin özge kuşummmm opuyorumnanaktan bebişte 8 haftalık olmuş maşalllahhhhh yesin onu defne teyzesiiii Şeniz Şeniz
ye onu teyzesii..
Allahıma bin şükür büyüyo bebiş..
çarşamba kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş..

siz naapıyouz :jeyyar:
ama tadilat vardı dimiii

stresten geçiriyorum zaten hem biz dersimize çalışanlardan değiliz yeterli ders çalışmamaktan olmamış olabilir dedi zaten doktor:)

oooo daha çok erken canım yaa!!!

ben 21 yaşındayken varya taksimde at koşturuyordum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

ye onu teyzesii..
Allahıma bin şükür büyüyo bebiş..
çarşamba kontrolümüz var bakalım ne kadar büyümüş..

siz naapıyouz :jeyyar:
ama tadilat vardı dimiii

dün bitti tadilat ama benim 27. günüm bugün geçti artık önümüzdeki aya çok çalışıcam inş :Saruboceq: bu ay ne akıntı ne ağrı bişeyim yok. demekki hepsi psikolojikmiş. hiç umudum yok ya belirti de yok kaydirigubbakcemile3 sadece sağ kasıkta batma var otururken zorluyo. üşütmüş olabilirmiyim diye düşünüyorum. 1 haftadır vardı. bişeyler kaldırınca batıyordu dünden beri sürekli batıyor

özgecim hoşgeldn bebi nasıl hamişlik nasılgidiyo opuyorumnanaktan
rbbim bizede yaşatır inşallah annelik duygusunu tabi hayırlısıyla :Saruboceq:

stresten geçiriyorum zaten hem biz dersimize çalışanlardan değiliz yeterli ders çalışmamaktan olmamış olabilir dedi zaten doktor:)

o zaman stres yapma hayatım ya bak sana bu topikte herkesin bildiği bir yöntemi söyleyeceğim. adetin başladığı günü 1. gün olarak sayıyorsun ve 10-12-14-16-18 ve 20. günleri birlikte oluyorsun tabi bebek oldu olacak düşüncesi olmadan olması gerekli. tek günler kesinlikle birlikte olmutyorsun ki eşinin de spermleri kaliteleşsinler. sabahları da bol bol bal pekmez ye canım en basit ve en sağlıklısı... kolay gelsin :dance: :dance: :dance:

bende burda topicleri okurken gördüm alıcam inşallah okuyunca 20kişinin hamile kaldığını almaya karar verdim bulurum inşallah olmazsa getirticez artık

bnede geçen ay kafaya koydum adetim bi geçsin sipariş verecem o kremi bana tavsiye eden de vajinal kuruluk yaşadığı için hamile kalamayan bi bayndı 2 bebeğine de bu kremi kullanarak kavuşmuş
ve her ikisindede 1-2 ay içinde sonuç lamış

sağolasın yapıcaz artık bundan sonra yapılması gerekenleri Allah herkese anne olmayı nasip etsin.

hayırlısı canım yaa bu ay tutmadıysa önümüzdeki ay çok çalışırsın taktikleri biliyon kaydirigubbakcemile3

özgecim hoşgeldn bebi nasıl hamişlik nasılgidiyo opuyorumnanaktan
rbbim bizede yaşatır inşallah annelik duygusunu tabi hayırlısıyla :Saruboceq:

canım iyiyiz çok şükür Allahıma..
Dualarım sizinle gerçekten, umarım ki en kısa zamanda yaşarsınız bu duyguyu :Saruboceq:

bununla ilgili topic te var kızlar preseed kullananlar diye bir göz atın

özgecim azizenin diğer topiği varya hani haöiş tıpiği orda yazmış dün çok az bi kanaması olmuş çok korkmuş erkene alıcaktı doktor işini inşallah güzl haberlerle gelir dua edin kızlar

6ay kullanmak gerekiyormuş.zaten 6aydan sonra olmuyorsa doktora başvurun diyor ama genelde 3. aya kadar herkes kalmış.bende vajinal kuruluk yok aksine çok ıslanıyorum ama hamileliğe yardımcı olduğu için alıcam

demet süpersin :lepi:

özgecim azizenin diğer topiği varya hani haöiş tıpiği orda yazmış dün çok az bi kanaması olmuş çok korkmuş erkene alıcaktı doktor işini inşallah güzl haberlerle gelir dua edin kızlar

aaa azize açtımı başka topic hiç bilmiyorum ben yaa..
ah inşallah birşey yoktur ya Hay Allah bak şimdi merak ettim ben de..

diğer topiğin linki ne ki hiç de bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…