Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

neyse kızlar size iyi sohbetler ben çıkıyorum bayyyopuyorumnanaktan

görüşürüz canımmm opuyorumnanaktan

aaa azize açtımı başka topic hiç bilmiyorum ben yaa..
ah inşallah birşey yoktur ya Hay Allah bak şimdi merak ettim ben de..

diğer topiğin linki ne ki hiç de bilmiyom

benimde haberim yok inş kötü bişey yoktur :Saruboceq:

inşallah kızlar yaaa..
bence yoktur birşey yaa, adet zamanları olurmus bazı kadınlarda öyle hafif kanama.. üstüne görme fln dedikleri şeyde olabilir.
herhalde doktorda azize..
azize cabuk gel hadi merak ettik

merhaba kızlar benimde beklenmeyen günüm 12 kasım yani geri sayım başladı ama hamilelik değilde regl belirtilerim başladı sanırım bu ay yok bebiş hayırlısı artık

merhaba kızlar benimde beklenmeyen günüm 12 kasım yani geri sayım başladı ama hamilelik değilde regl belirtilerim başladı sanırım bu ay yok bebiş hayırlısı artık

merhaba ezelcim aramıza hoşgeldin. ne kadarlık evlisin? ne zamandır bebiş düşünüyorsunuz çalışmalarınız ne?

biraz çok soru oldu ama paylaştıkça artar mutluluk :hulya:

tebrikler canım. bu hafta çok bereketli bir hafta maşallah yaaa çok güzel allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım. ne zamandır bebiş düşünüyorsunuz?:içelim:

bende hamileyimmmm çok mutluyum ya bugün doktoro gittim 4 haftalık ama kese görünmüyoooo

ezel,selis nereye kayboldunuz kıslar.... bakın bizde bebek bekliyoruz. bizimle bilgileri paylaşırsanız. burası bir paylaşım sitesi insanlar sabit fikirden kurtulur hemde değişik yönlerini keşfetmiş oluruz. mesela hamile olduğunuzu nasıl anladınız kıslar?? belirtiler nelerdi?kaydirigubbakcemile2

merhaba ezelcim aramıza hoşgeldin. ne kadarlık evlisin? ne zamandır bebiş düşünüyorsunuz çalışmalarınız ne?

biraz çok soru oldu ama paylaştıkça artar mutluluk :hulya:

merhaba canım ben bayadır aranızdayım ama sık sık girip yazmıyorum listede falan varım yani. biz 3 aylık evliyiz daha yeniyiz yani ama istiyoruz bebeğimizin olmasını bi engelimiz yok çok şükür. malum yeni evlide olunca çalışmasız gecemiz geçmiyo :kedi: kaydirigubbakcemile3 geçen ay çok belirtilerim vardı acaba mı demiştim ama olmadı sanırım ya çok dinledim kendimi yada ilişkiye yeni yeni başladığım için değişti vücudumun huyu bu ay bişey hissetmiyorum biraz karnımda ve belimde birazda göğüslerimde sancı var regl olcak gibi yani fisfisfis ısımı ölçüyorum ve şimdilik iyi gidiyo ama bellide olmaz hayırlısı artık :Saruboceq:

ben hamile değilimki kız ne anlatayım sana kaydirigubbakcemile3 ayy allah mı söyletti yoksa :dance:

selam millet… nasilsiniz??? ya bayadir giremedim.. cokta yazmissiniz okuyamadim. ama yeni hamis kalanlari tebrik ederim… of kizlar yaaa cok depresyonlardayimmm. zaman gecmek bilmiyor. acaba tutacakmi bu ay… tutarsa düsük olmadan saglikli bir sekilde devam edecekmi???
ya artik halim kalmadi yaaa :-( (tövbe tövbe asla isyan degil bu… )

Selis tebriklerrrr.....çok güzel haber bunlar yaa.Darısı tüm olmayanların başına inşallahh..Ezelcim umarım sen de hamilesindir canım..Biliyorsun sende hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı..
Selis bizimle paylaşır mısın belirtilerin nelerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…