neyse kızlar size iyi sohbetler ben çıkıyorum bayyyopuyorumnanaktan
aaa azize açtımı başka topic hiç bilmiyorum ben yaa..
ah inşallah birşey yoktur ya Hay Allah bak şimdi merak ettim ben de..
diğer topiğin linki ne ki hiç de bilmiyom
aaa azize açtımı başka topic hiç bilmiyorum ben yaa..
ah inşallah birşey yoktur ya Hay Allah bak şimdi merak ettim ben de..
diğer topiğin linki ne ki hiç de bilmiyom
demet süpersin :lepi:
özgecim azizenin diğer topiği varya hani haöiş tıpiği orda yazmış dün çok az bi kanaması olmuş çok korkmuş erkene alıcaktı doktor işini inşallah güzl haberlerle gelir dua edin kızlar
umarım kötü birşeyi yoktur:gitme:
merhaba kızlar benimde beklenmeyen günüm 12 kasım yani geri sayım başladı ama hamilelik değilde regl belirtilerim başladı sanırım bu ay yok bebiş hayırlısı artık
bende hamileyimmmm çok mutluyum ya bugün doktoro gittim 4 haftalık ama kese görünmüyoooo
bende hamileyimmmm çok mutluyum ya bugün doktoro gittim 4 haftalık ama kese görünmüyoooo
merhaba ezelcim aramıza hoşgeldin. ne kadarlık evlisin? ne zamandır bebiş düşünüyorsunuz çalışmalarınız ne?
biraz çok soru oldu ama paylaştıkça artar mutluluk :hulya:
ezel,selis nereye kayboldunuz kıslar.... bakın bizde bebek bekliyoruz. bizimle bilgileri paylaşırsanız. burası bir paylaşım sitesi insanlar sabit fikirden kurtulur hemde değişik yönlerini keşfetmiş oluruz. mesela hamile olduğunuzu nasıl anladınız kıslar?? belirtiler nelerdi?kaydirigubbakcemile2
ben hamile değilimki kız ne anlatayım sana kaydirigubbakcemile3 ayy allah mı söyletti yoksa :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?