selam millet… nasilsiniz??? ya bayadir giremedim.. cokta yazmissiniz okuyamadim. ama yeni hamis kalanlari tebrik ederim… of kizlar yaaa cok depresyonlardayimmm. zaman gecmek bilmiyor. acaba tutacakmi bu ay… tutarsa düsük olmadan saglikli bir sekilde devam edecekmi???
ya artik halim kalmadi yaaa :-( (tövbe tövbe asla isyan degil bu… )
Canım aşılama mı yaptırıyordun sen??..Öle kalmış aklımda..
Tatlım elbette isyan değil seni çok iyi anlıyorum,lütfen moralini yüksek tutumaya çalış bak bu çok önemli..Hakkında hayırlısı olsun canım,Allah sana ve eşine sağlık versin.İlk başta sağlık gerisi gelir canım benim..
dilaracım her zaman hayırlısını dile allahtan muhakkak ki gönlüne göre verecektir hayatım. allahım dualarını kabul eylesin
demet tatlım yaa ben ya çok etkilendim psikolojik olarak ya gerçekten hamileyim yada gece uykumu alamadım kafa mı koysam uyucam yaa göz kapaklarım kendilinden kapanıyo tatlım yaa kafamçokkarıştı
yok canim ben Klomen kullandim bu ay. Ilk hamileligimde bu iyi gelmisti. 2000 yilinda da bir kizim oldu. ama 2006 dan beri 4 düsük yasadim. troid bezler ilyle ilgili bir sorun bulunmustu bende. simdi ona karsin ilac ta kullaniyorum ama.. korkuyorum iste. hem biur an evvel tekrar hamis kalmak istiyorum… ama bir yandan da korkuyorum yine düsük olacak diye :-(
Amin canim… Rabbim insallah herkeze en hayirlisini versin. Kizim icin cok üzülüyorum… Cok istiyor bir kardesinin olmasini. Kuzenleri hep ücer beser kardesleri var. Ben hep yanliz kalacam anne demesi beni kahrediyor...
canım valla sana birşey söyliyim mi ben de kafamı koysam uyuyacağım. ama kendimi o psikolojı içerizine sokmak istemiyorum olmazsa yani bu ay tutmazsa çok üzülürüm çünkü.inşallah hamiş :CüvCüv: oluruz hayalcim inşallah. allahım gönlümüze göre versin inşallah.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bel ağrısı da var bende sende de var mı belim batıyor gibi :1hug:
yok canim ben Klomen kullandim bu ay. Ilk hamileligimde bu iyi gelmisti. 2000 yilinda da bir kizim oldu. ama 2006 dan beri 4 düsük yasadim. troid bezler ilyle ilgili bir sorun bulunmustu bende. simdi ona karsin ilac ta kullaniyorum ama.. korkuyorum iste. hem biur an evvel tekrar hamis kalmak istiyorum… ama bir yandan da korkuyorum yine düsük olacak diye :-(
Amin canim… Rabbim insallah herkeze en hayirlisini versin. Kizim icin cok üzülüyorum… Cok istiyor bir kardesinin olmasini. Kuzenleri hep ücer beser kardesleri var. Ben hep yanliz kalacam anne demesi beni kahrediyor...
canım valla sana birşey söyliyim mi ben de kafamı koysam uyuyacağım. ama kendimi o psikolojı içerizine sokmak istemiyorum olmazsa yani bu ay tutmazsa çok üzülürüm çünkü.inşallah hamiş :CüvCüv: oluruz hayalcim inşallah. allahım gönlümüze göre versin inşallah.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: bel ağrısı da var bende sende de var mı belim batıyor gibi :1hug:
evet canım yaa ara ara sızlıyo sonra geçiyo ara ara kasık ağrısıda oluyo mesela sabah doymak bilmiyodum ama öğlen birden iştahım kesilde yemek yiyemiyorum ve ha bire burnuma yemek kokuları geliyo kaydirigubbakcemile3
böle giderse ben hamilelikte 30 kilo ney alırım tabiki hamileysem inş öledir:Saruboceq::Saruboceq:
ama bu seferde eşim evden kovar beni kilolu bayanları sevmez o:gitme::gitme:
canım inşallah hamiş olursun. ben c.tesi gecesi rüyamda hamsi gördüm ama nasıl çil çil sabah saat 9 kocişimi kaldırdım kahvaltı ettik hemen balık almaya felaketti yani ve normalde balık ağzıma koymam ben asla. ama hayırlısı diyorum ne diyim..kaydirigubbakcemile2 akannehir vereliniortak opuyorumnanaktan
canım üzülmek yok kırmızılar gelirse umutla gelecek ay çalışmalara son gaz devam canım üzülmek yok kafaya takmak yok kısmet herşeyin zamanı var rabbim hayırlı olanı nasip etsin
böle dedime bakma benim kırmızılar gelirse kafayı yerimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen canım eşki yeşil elma suan aklımda olan burnuma buram buram kokuyo
inş hayırlara çıkar bu belirtiler :1hug: beraber seviniriz
Kızlar bu preseed diye vajinal nemlendiricili bir krem varmış.Ne kadar acaba bu kremler bilginiz varmı? Kaç eczaneyi aradıysam fiyat sormak için bizde yok öyle bişi falan diyorlar ya eczanede nasıl olmaz hayret bişi nerde bulabilirim? Vajinal kuruluk var bende de sanırım bu yüzden de kalamıyorum netten araştırdım :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?