Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

cubuk kraker tebrik ederim canım
ne güzel bir haber yaa moralim yerine geldi,hayırlısıyla kucağına da alırsın tatlım

Sen hiç doktora gittin mi tatlım 22 günde bir adet olma olayını....28 gün ve 35 bir günde bir adet olunma sirkülasyonu normalde ...Hani diyorlar ya 28 günün altı 35 günün üstü iseniz doktorunuza başvurun diye..
Ama eğer doktora gittin ve herşey normalse,(çünkü her kadının yumurtlama günü farklılıklar gösterir)Evet canım adet bitiminden sonraki 8 .gün yumurtluyorsun demektir.

idrarda değişiklik oluyormuş evet ama bende o da olmamıştı..
ama sonradan çok su içmekten herhalde, açıldı rengi..

ya benim önceki hamilelimde öle olmuştu sapsarıydı rengi şimdi arada sırada sapsarı oluyo bazen açık oluyo o yüzden sordum canım

evet demetcim oda belirti tabiki idrarda koyulaşma bi iki dikkat et bakalım seninki ne durumda acaba

Cıkss, gitmedim . perşembeyi bekliyorum.Adetlerim düzenli olduğu için pek sorun olduğunu düşünmemiştim :/ . Perşembe doktorla konuşayım o zaman ben . :1shok:

canım benim 3-4 gündür sabahları sapsarı oluyor koyu sarı. öğlende limon sarısı ama akşama doğru açık açık sarı oluyor. ama 3-4 gündür böle dikkat ettim de bende bir yerden duymuştum canım.. senin nasıl oluyor canım sende dikkat et bakalımm opuyorumnanaktan laelaelaelaelae

ya sabahları sapsarı oluyo öğlene doğru açılıyo rengi akşama tekrar koyulaşıyor inş psikolojik değildir bebeğin geldine işarettir inş yaaa:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

ya sabahları sapsarı oluyo öğlene doğru açılıyo rengi akşama tekrar koyulaşıyor inş psikolojik değildir bebeğin geldine işarettir inş yaaa:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:

inşallah hayatım inşallah. allahım gönlümüze göre versin inşallah. sabah sakın ihmal etme testi canım he birde hemen atma bekle silik çizgi çıkmış olabilir. çubukkrekerde 5 gün kala yaptığı test çok silik mesela o yüzden. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…