ya hamişler bişe sorcam
idrarınızın renginde koyulaşma oldumu acaba
Ben 22 günde bir oluyorum valla. :/ 4 gün falan sürüyo.Şimdi 14 ekime bekliyorum adeti.Aslında beklemiyorum.Bebiş olsa süper olur .opuyorumnanaktan
O zaman yine 22-14 mü yapıyoruz. 8 oluyo o zaman adet bitimnden sonraki 8. gün mü oluyo bu? Çok mu soru ordum ne akannehir
slm kızlar nasılsınız
İyiyiz, sen nasılsın yasemin. hihoyyyt
Sen hiç doktora gittin mi tatlım 22 günde bir adet olma olayını....28 gün ve 35 bir günde bir adet olunma sirkülasyonu normalde ...Hani diyorlar ya 28 günün altı 35 günün üstü iseniz doktorunuza başvurun diye..
Ama eğer doktora gittin ve herşey normalse,(çünkü her kadının yumurtlama günü farklılıklar gösterir)Evet canım adet bitiminden sonraki 8 .gün yumurtluyorsun demektir.
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsınyasmn hoşgeldin hayatım nasılsın nasıl gidiyor
mrb y3s3miinnn
ya benim önceki hamilelimde öle olmuştu sapsarıydı rengi şimdi arada sırada sapsarı oluyo bazen açık oluyo o yüzden sordum canım
evet demetcim oda belirti tabiki idrarda koyulaşma bi iki dikkat et bakalım seninki ne durumda acaba
slm y3s3min
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
iyiyiim canım nasıl olsun işte sabah test yaptım çok silik çıktı böyle güneşte belli oluyor heyecaN OLDUM İŞ YAPAMIYORUM YAFF....3-4 gün sonra tekrar yapacağım hayırlısı olsun inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin cNIM :1hug:
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
iyiyiim canım nasıl olsun işte sabah test yaptım çok silik çıktı böyle güneşte belli oluyor heyecaN OLDUM İŞ YAPAMIYORUM YAFF....3-4 gün sonra tekrar yapacağım hayırlısı olsun inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin cNIM :1hug:
ayyy çok sevindim gözün aydın inşallah 2 3 güne dahada netleşir canım
canım benim 3-4 gündür sabahları sapsarı oluyor koyu sarı. öğlende limon sarısı ama akşama doğru açık açık sarı oluyor. ama 3-4 gündür böle dikkat ettim de bende bir yerden duymuştum canım.. senin nasıl oluyor canım sende dikkat et bakalımm opuyorumnanaktan laelaelaelaelae
ya sabahları sapsarı oluyo öğlene doğru açılıyo rengi akşama tekrar koyulaşıyor inş psikolojik değildir bebeğin geldine işarettir inş yaaa:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?