Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Şimdi bi yerde okudumda şöyle yazıyodu ; Normal olan 23 gün alt sınır, 34 gün üst sınırdır.Mesela eğer adet araları 20 güne geldiyse bunu tekrar en az 26-27 güne çıkartmaya çalışırız.

Benim 22 nün üstüne çıkıyo arada 23-24 .Ama hiç 21 günde falan olmadım.O yüzden bişey çıkıcağını sanmıyorum.Ama yine de doktorla konuşucam zaten.Teşekkür ederim uyarın için. :) kaydirigubbakcemile5

tmm demetcim ya olmazda zaten resmini bile koyarım tek çıksında çizgi canım bakalım ne olacak eşimi bi daha arayımda unutmasın oda bıktı test almaktan garibim

tmm demetcim ya olmazda zaten resmini bile koyarım tek çıksında çizgi canım bakalım ne olacak eşimi bi daha arayımda unutmasın oda bıktı test almaktan garibim

ben daha eşime bişrey demedim. o bana belirti var mı diyor bende birşey yok diyorum dün unutkanlıktan ve çok uykumun olmasından şüphelendi biraz ama yoruldum dedim. normalde yatakta hemen uyuyamam sağa dön sola dön. dün kafamı koydum içim geçiverdi sen hemen umyumazsın diyor anlamasın diye uyku tulumu gibi geziyorum yaff... inşallah bebeğimiz gelir ya rabbim allahım herkesin dualarını kabul eyle ya rabbiimmm.. eğer olursa ona süğrpriz olacak inşallah.. hihoyyyt

yasmin çok sevindim inşallah koyulaşır çizgiler yeğen sayım çoğalıyo mu ne
basit testmi yoksa erken gebelik testimi

yasemin
canım son 1 haftan kaldı var mı belirtiler
kaç aydır istiyosun tatlım
allah gönlüne göre versin

canım 2 aydır istiyorum zaten 5 aylık evliyimopuyorumnanaktanne bu acele diyebilirsinkaydirigubbakcemile3 belirtilere fazla takılmak istemiyorum mide bulantılarım var dün akşamda midem çok ekşidi hayırlısı artık nasipse olur

canım allahım hayırlısını nasip etsin inşallah hamilesindir hayatımmmm

hoşbulduk tatlım iyiyim çalışmalara başladım
ALLAH RAST GETİRİR İNŞ.
sen nasılsın

Teşekkür ederim canımcım ben de iyiyim.Bu ay garanti olsun diye biter bitmez başladık.:kedi: 1gün çalışıp 1 gün dinleniyoruz ama kafam hiç olmadığı kadar rahat bu ay.İnşallah bayrama sevinçle gireriz,yüzümüz güler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…