merhaba kızlaaar
dmtumt canım inş.o çizgi koyulaşır vee hamilesindir
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Sen hiç doktora gittin mi tatlım 22 günde bir adet olma olayını....28 gün ve 35 bir günde bir adet olunma sirkülasyonu normalde ...Hani diyorlar ya 28 günün altı 35 günün üstü iseniz doktorunuza başvurun diye..
Ama eğer doktora gittin ve herşey normalse,(çünkü her kadının yumurtlama günü farklılıklar gösterir)Evet canım adet bitiminden sonraki 8 .gün yumurtluyorsun demektir.
merhaba kızlaaar
dmtumt canım inş.o çizgi koyulaşır vee hamilesindir
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Cıkss, gitmedim . perşembeyi bekliyorum.Adetlerim düzenli olduğu için pek sorun olduğunu düşünmemiştim :/ . Perşembe doktorla konuşayım o zaman ben . :1shok:
lazzkizi hoşgeldin. Nasılsın ?
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
iyiyiim canım nasıl olsun işte sabah test yaptım çok silik çıktı böyle güneşte belli oluyor heyecaN OLDUM İŞ YAPAMIYORUM YAFF....3-4 gün sonra tekrar yapacağım hayırlısı olsun inşallah allahım isteyen herkese nasip etsin cNIM :1hug:
3-4 gün bekleme kız demet..
gerçi zaten sen çatlarsın bekleyemezsin de kaydirigubbakcemile3
persembe yap bence test..
tmm demetcim ya olmazda zaten resmini bile koyarım tek çıksında çizgi canım bakalım ne olacak eşimi bi daha arayımda unutmasın oda bıktı test almaktan garibim
3-4 gün bekleme kız demet..
gerçi zaten sen çatlarsın bekleyemezsin de kaydirigubbakcemile3
persembe yap bence test..
ya hep kendime söz veriyorum adetimin gününü bekliyeceğim diye ama yapamıyorum yaaaa kafamçokkarıştı
parşembe mi yap dihyorsun tamam o zmaan perşembe sabahtan yaparım alkisalkisalkis
yasemin
canım son 1 haftan kaldı var mı belirtiler
kaç aydır istiyosun tatlım
allah gönlüne göre versin
yasmin çok sevindim inşallah koyulaşır çizgiler yeğen sayım çoğalıyo mu ne
basit testmi yoksa erken gebelik testimi
canım 2 aydır istiyorum zaten 5 aylık evliyimopuyorumnanaktanne bu acele diyebilirsinkaydirigubbakcemile3 belirtilere fazla takılmak istemiyorum mide bulantılarım var dün akşamda midem çok ekşidi hayırlısı artık nasipse olur
hoşbulduk tatlım iyiyim çalışmalara başladım
ALLAH RAST GETİRİR İNŞ.
sen nasılsın
canım allahım hayırlısını nasip etsin inşallah hamilesindir hayatımmmm
ya hep kendime söz veriyorum adetimin gününü bekliyeceğim diye ama yapamıyorum yaaaa kafamçokkarıştı
parşembe mi yap dihyorsun tamam o zmaan perşembe sabahtan yaparım alkisalkisalkis
evet evet varsa bşi az da olsa koyulasır mutlaka canım
ben test yapmadım canım demet yaptı Allah mı söyletti ne
canım demetin yaptığını biliyodumda ben sende yaptın sandım
tatlım benim içime doğan hep olur inşallah buda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?