KIZLAR BEN BıŞE ANLAMADIM TESTı YASEMıN YAPMAMIŞ MI
KıM 5AYLIK EVLı 2AYDIR ıSTıYO ÇOCUK
AY KAFAYI YEDıM SANIRIM OKUDUMUDA ANLAMIYOM kaydirigubbakcemile3
BıRı BANA ANLATABıLıR Mı:uhm:
demet senin yaptığın sıradan testmi erken gebelik testimi
lazkızı bana sordu kaç aydır çocuk istiyon diye bende 2 ay dedim test yapmadım canım
tşk ederim canım benim anladım karışmış yazılar bende noluyo dedim
tşk ederim canım benim anladım karışmış yazılar bende noluyo dedim
canım 2 aydır istiyorum zaten 5 aylık evliyimopuyorumnanaktanne bu acele diyebilirsinkaydirigubbakcemile3 belirtilere fazla takılmak istemiyorum mide bulantılarım var dün akşamda midem çok ekşidi hayırlısı artık nasipse olur
canım hakkaten daha çok yeniymişşin ama olsun rabbim aratmadan versin
ben ilk yıl korundum şimdi pişmanım valla
Teşekkür ederim canımcım ben de iyiyim.Bu ay garanti olsun diye biter bitmez başladık.:kedi: 1gün çalışıp 1 gün dinleniyoruz ama kafam hiç olmadığı kadar rahat bu ay.İnşallah bayrama sevinçle gireriz,yüzümüz güler
Kıslarr size birşey sorcam 2-3 gündür bel ağrım var ya bu bir belirti olabilir mi?Adetime de daha 10 gün falan vaR..Olamaz biliorum ama adetime 2-3 gün kala benim bel ağrılarım başlardı şimdi bu nedir sizce????
Kıslarr size birşey sorcam 2-3 gündür bel ağrım var ya bu bir belirti olabilir mi?Adetime de daha 10 gün falan vaR..Olamaz biliorum ama adetime 2-3 gün kala benim bel ağrılarım başlardı şimdi bu nedir sizce????
Ya bende acaba üşüttüm mü diyorum..Psikolojikde olabilir ,yani günler yaklaştıkca nasılda insan ümitleniyor..üff yaaa.Bi de ben bazen evde hareket falan yapıyorum biraz kilo veriyim diye ama belime yüklenecek bişi yapmıyorum hiç..
sen genede hareket yapma canım nolur nolmaz hamile olabilirsin sonra allah korusun boşver sonra yaparsın dikkat etmen lazım
olsun ya sağlığın olduktan sonra verirsin moralini yüksek tut yeterHaklısın canım ama işte napıyım şu tiroidler yüzünden kilo aldım şimdi de veremiyorum..Canım sıkılıyor ona da zaten...
selam kızlar nasılsınız bakalım
hamişimz varmış
çubuk kraker tebrikler canım sağlıkla gelsin hayırlı bi evlay olsun inşlhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?