Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

KIZLAR BEN BıŞE ANLAMADIM TESTı YASEMıN YAPMAMIŞ MI
KıM 5AYLIK EVLı 2AYDIR ıSTıYO ÇOCUK

AY KAFAYI YEDıM SANIRIM OKUDUMUDA ANLAMIYOM kaydirigubbakcemile3
BıRı BANA ANLATABıLıR Mı:uhm:

KIZLAR BEN BıŞE ANLAMADIM TESTı YASEMıN YAPMAMIŞ MI
KıM 5AYLIK EVLı 2AYDIR ıSTıYO ÇOCUK

AY KAFAYI YEDıM SANIRIM OKUDUMUDA ANLAMIYOM kaydirigubbakcemile3
BıRı BANA ANLATABıLıR Mı:uhm:

lazkızı bana sordu kaç aydır çocuk istiyon diye bende 2 ay dedim test yapmadım canım

ben iptal durumdayım kızlar tabi bi şeye kafayı bu kadar çok takarsan olca buu hayret bişe yok yok gerçekten iyi değilim ben Allah benim sonumu hayır getirsin

canım hakkaten daha çok yeniymişşin ama olsun rabbim aratmadan versin
ben ilk yıl korundum şimdi pişmanım valla

canım yaaa inşaallah çifte bayram yaşarız
bende bu ay rahatım artık nasipten öteye geçilmez
bende gün aşırı çalışıyom bakalım hayırlısı

Kıslarr size birşey sorcam 2-3 gündür bel ağrım var ya bu bir belirti olabilir mi?Adetime de daha 10 gün falan vaR..Olamaz biliorum ama adetime 2-3 gün kala benim bel ağrılarım başlardı şimdi bu nedir sizce????

belki erken döllenme sonucu olabilir 10 günde çok sayılmazki inşallah psikolojik değildir

canım inşallah bu ay hamiş olursun ama belini üşütmüş olabilirsin yada incitmiş kendine dikkat et sen bir anne adayısın canım

Ya bende acaba üşüttüm mü diyorum..Psikolojikde olabilir ,yani günler yaklaştıkca nasılda insan ümitleniyor..üff yaaa.Bi de ben bazen evde hareket falan yapıyorum biraz kilo veriyim diye ama belime yüklenecek bişi yapmıyorum hiç..

sen genede hareket yapma canım nolur nolmaz hamile olabilirsin sonra allah korusun boşver sonra yaparsın dikkat etmen lazım

selam kızlar nasılsınız bakalım

hamişimz varmış
çubuk kraker tebrikler canım sağlıkla gelsin hayırlı bi evlay olsun inşlhhh

hayatcım naber
kader arkadaşımmmm
bende kilo aldım canım sıkılıyo
ama dktrum tiroidin düşmeden rejiö yapıp kendini sıkımana gerek yok dedi veremezsin dedi
ilaca başla eski kilona zaten dönceksin zamanla dediii

hee bi de böle iken hamiş kalma zor bir gebelik olur dedi
ama zaten gelmiyokiiiii keşke gelse mafoldumben

Haklısın canım ama işte napıyım şu tiroidler yüzünden kilo aldım şimdi de veremiyorum..Canım sıkılıyor ona da zaten...
olsun ya sağlığın olduktan sonra verirsin moralini yüksek tut yeter
selam kızlar nasılsınız bakalım

hamişimz varmış
çubuk kraker tebrikler canım sağlıkla gelsin hayırlı bi evlay olsun inşlhhh

selam canınım iyiyiz sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…