Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kızlar az önce eşimle yemek yedim çok az ama dün yediklerimin aynı ama şuan çok felaket bulantım var
bu kadar erken belirti çıkarmıki yada kendimi mi üşüttümmafoldumben

adaşım bence sen hamişsin kızzz
bu kadar belirti olurmu yoksammm
hepsini yaşıyosunnnn
hadi bakalım yiğen geliyo bütün polis teşkilatına hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile3:lepi:alkisalkisalkis

iyiyim yasemincim ne olsunnn
2 gün var ama umutta yokkkk
zaten varsada senin yaramaz süprizli bir bebek olcak inşallah vardıropuyorumnanaktan
kızlar az önce eşimle yemek yedim çok az ama dün yediklerimin aynı ama şuan çok felaket bulantım var
bu kadar erken belirti çıkarmıki yada kendimi mi üşüttümmafoldumben

daha gününe çok varmı canım

merhaba arkadaşlar
sizlere bir sorum olacak eşimle korunuyorduk ancak 3 gün önce korunmadan birlikte olduk tek seferlik ilişkide hamile kalma riskim ne kadardır ve hamile olduğum ne zaman belli olur ve sadece sağ kasığım da aralıklarla ağrı hissediorum acaba psikolojikmi yoksa hamilelik belirtisimi acil cevaplarsanız memnun olurum :)

AZıııZZEEEEE canım sana bişe sorucam, benm sat senle aynıydı 2 ekim... ve düne kadar adet olmamıştım ve hala test yapamadım, dün akşamdan beri adet olucam die bekliyorum ama hafif kahverengi lekeler gelio(sende de lekelenmeler varmış ya), küçük bi kanama geçiriyorum sanki...

tam adet olacağım zaman baya sancılı geçer bu sefer hafif adet sancısı var, beni sıkıntıya sokmuo hiç,
bacak bel ağrım olur normalde , ama şimdi çok hafif..

koyu kahverengi akıntılar dewam edio... ne olablr yha, ben çatlayacağım yakında...

ooofff offf:sinifsinif:

haytcım canım benim 2 3 gün var bendede bu ay ilk defa bacak çekilmesi oldu dün ve ondan önceki gün
ama ayakta fazla kalmaya yordum.....sol bacağımm.....
benimde ay sonu kontrolüm var ayyy inşlhh düşmüştür yaaaa

sıkı sıkı çalışın biz artık mola verdik sırnaşık şey

tek birliktelikle olma olsılığı düşük gibime geliyor ama Allahtanda ümit kesilmez ağrıların psikolojik olabilir inşallah istediğin gibi sonuç çıkar

yasemincim valla tam sürpriz olur ayy düşenemiyorum bile
hastalığımı öğrendiğimden hem rahatım nasıl olsa bir ay içinde düşüpte hamiş mi kalıcam diyorum
eşimde rahatladı en sevindiğim yanı buuuu:teytey:

valla o korunmasız günün ne zaman olduguna bağlı canım..
adet gününün ilk gününü 1. gün yaptıgında, korunmasız ilişkin kaçıncı güne denk geliyor?

ona göre ihtimal fazla ya da az diyebiliriz sadece..
gerisini doktor bilecektir diğer adet dönemin geldiğinde..

bu arada medeni durumunda bekar yazıyor.
sen hamile kalmak istemeyenlerdensin sanırım

18.inci gün oluyor canım

valla rahat olman belkide en iyisi hamile kalmanda yüksek olur biliyorsunki inşallah canım iyi haberler verirsin 2 gün içinde

Risk dediğine göre hamile kalmak istemiyorsun...Ayrıca profiline yanlışlıkla bekar yazdın heralde !!!

18.inci gün oluyor canım

canım valla ne yalan söyleyeyim çok risksiz bir gün değil, olabilir yani..
risk biraz daha az sadece ama var..

en iyisi adetini bekleyeceksin mecburen..
ya da adetten 4 gün önce fln kan testi yaptırabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…