hayatcım naber
kader arkadaşımmmm
bende kilo aldım canım sıkılıyo
ama dktrum tiroidin düşmeden rejiö yapıp kendini sıkımana gerek yok dedi veremezsin dedi
ilaca başla eski kilona zaten dönceksin zamanla dediii
hee bi de böle iken hamiş kalma zor bir gebelik olur dedi
ama zaten gelmiyokiiiii keşke gelse mafoldumben
selam iyiyim bitanem,senin yazılarınıda okuyorum
Var mı bişiler??Ya benim tsh zaten çok yüksek değil 2,5 larda biraz yükseltti dozu o da bebek istediğim için 2 yıldır ilaç kullanıyorum kilom hep aynı ..
Görcez bakalım..aralıkda doktor yolcusuyum..Ama çalışmalara tam gaz devam ediyorum valla alkisalkisalkis
selam kızlar nasılsınız bakalım
zaten varsada senin yaramaz süprizli bir bebek olcak inşallah vardıropuyorumnanaktaniyiyim yasemincim ne olsunnn
2 gün var ama umutta yokkkk
kızlar az önce eşimle yemek yedim çok az ama dün yediklerimin aynı ama şuan çok felaket bulantım var
bu kadar erken belirti çıkarmıki yada kendimi mi üşüttümmafoldumben
iyim portakal suyu valla szlerden hayırlı haberler bekliyorum hihoyyyt
merhaba arkadaşlar
sizlere bir sorum olacak eşimle korunuyorduk ancak 3 gün önce korunmadan birlikte olduk tek seferlik ilişkide hamile kalma riskim ne kadardır ve hamile olduğum ne zaman belli olur ve sadece sağ kasığım da aralıklarla ağrı hissediorum acaba psikolojikmi yoksa hamilelik belirtisimi acil cevaplarsanız memnun olurum :)
merhaba arkadaşlar
sizlere bir sorum olacak eşimle korunuyorduk ancak 3 gün önce korunmadan birlikte olduk tek seferlik ilişkide hamile kalma riskim ne kadardır ve hamile olduğum ne zaman belli olur ve sadece sağ kasığım da aralıklarla ağrı hissediorum acaba psikolojikmi yoksa hamilelik belirtisimi acil cevaplarsanız memnun olurum :)
18.inci gün oluyor canımvalla o korunmasız günün ne zaman olduguna bağlı canım..
adet gününün ilk gününü 1. gün yaptıgında, korunmasız ilişkin kaçıncı güne denk geliyor?
ona göre ihtimal fazla ya da az diyebiliriz sadece..
gerisini doktor bilecektir diğer adet dönemin geldiğinde..
yasemincim valla tam sürpriz olur ayy düşenemiyorum bile
hastalığımı öğrendiğimden hem rahatım nasıl olsa bir ay içinde düşüpte hamiş mi kalıcam diyorum
eşimde rahatladı en sevindiğim yanı buuuu:teytey:
merhaba arkadaşlar
18.inci gün oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?