Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım siteye 2008 de üye olmuştum o zaman bekardım :) şimdi 5 aylık evliyim durumu değiştirmeden sorumu sordum siteye sık girmiyordum :) hamile kalmak istiyorum ama eşim istemiyo bir süre daha beklmek istiyor zaten o ilişki arada kaçtı bir umut belki kalmışımdır diye araştırmasına girdim bende :)

yasemincim evet canım rahat olmak gerekiyoo
ama insan neden olmadığını bilmeden daha skıntı yapıyo şimdi en azından şu tsh bi düşsün diyorum
canım senin beklenmeyen günün ne zaman tatlım

ama insan neden olmadığını bilmeden daha skıntı yapıyo şimdi en azından şu tsh bi düşsün diyorum

canım tam bir haftam var haftaya bugün artık hayırlısı çalışmada yapmıyacam yeterrrrrrr aaa:kedi:kaydirigubbakcemile3hayırlısı bakalım

hayacım kader arkadaşım bendede iştah felan kalmadı bu hapa başlayalı canım istiyo gidiyorum mutfaga bakıyorum bakıyorum geri geliyorumm herşeyden tiksinti geldi zorla yiyorum
sende böle bişey oldumu hiç ??????
eşimin halasıda böleymiş ialç kullanıyomuş 1 sene içinde 17 kilo vermiş kadın

yasemin evet yaaa kurulu saat gibiyiz canımm valla afedersnz ama o işi bile onun için yapar oldukk

bende mümkünse 10 gün meclise geri dönmek istemiyorum :roflol:

Kızlaarr lütfen bi fikir verin benm sat 2 ekimdi , düne kadar adet olmamıştım ve hala test yapamadım, dün akşamdan beri hafif sancılar yüzünden adet olucam die bekliyorum ama hafif kahverengi lekeler gelio, küçük bi kanama geçiriyorum sanki...

tam adet olacağım zaman baya sancılı geçer bu sefer hafif adet sancısı var, beni sıkıntıya sokmuo hiç,
bacak bel ağrım olur normalde , ama şimdi çok hafif..

koyu kahverengi akıntılar dewam edio... ne olablr yha, ben çatlayacağım yakında...

ooofff offf:sinifsinif:

canım valla ne yalan söyleyeyim çok risksiz bir gün değil, olabilir yani..
risk biraz daha az sadece ama var..

en iyisi adetini bekleyeceksin mecburen..
ya da adetten 4 gün önce fln kan testi yaptırabilirsin..
sağol tatlım :) bekleyip göreceğiz artık hakkımızda hayırlısı

adaşım bence sen hamişsin kızzz
bu kadar belirti olurmu yoksammm
hepsini yaşıyosunnnn
hadi bakalım yiğen geliyo bütün polis teşkilatına hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile3:lepi:alkisalkisalkis

canım ağzından bal damlıyor körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olacak ama banada sen hamişsin gibi geliyor umarım bende psikolojik hamiş değilimdir

zaten varsada senin yaramaz süprizli bir bebek olcak inşallah vardıropuyorumnanaktan

daha gününe çok varmı canım

canım evt varsa eğer annesi gibi yaramaz olacak demkki benim tam 7 günüm var canım

Önce sen vereceksin kıss güzel haberi sonra da ayseyildirim verecek inşallah

tatlım inşallah bende adaşımın hamiş olduğunu düşünüyorum senin gibi
Rabbim isteyen herkese versin inş

portakal suyu inşlhh canımcım ama ben kendimi düşünemiyorum bu ay ama adaşım olabilirrrrkaydirigubbakcemile5

ayyy çok heyecanlandım ben yaaaaaaaaa

canım sen bence bu ay rahat olduğun için kaptın bebişi

yahu neden test yapmıyorsun kaç gün geçmiişş..
yap bakalım varsa kesin çıkar artık

Eskinin yenisisin sen o zaman hoşgeldin a.s.
Eşine bu siteden ve aylarca,yıllarca bebek için uğraşanlardan bahset.Bir an önce başlayalım çalışmalara de

ayyy adaşım inşlhh ama sanmıyorum ben kızlar inanmıycaksınız ama hiç acaba mı demiyorum yaaa

ayyy bi rahatım bi rahatım ki sormayınnn nasıl olsa yok diyorum hiç var geçmiyo içimden

ama olursda eşimden sonra ilk size sölicem belkide ilk önce sizee

iyiki varsınız kızlarr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selam kıslar ben geldim sohpet akmış gitmiş valla ayşencim inşallah hamiş olursun hayatım allah hayırlısını versin inş.

kızlar bu gece rüyamda evimin banyosundan ve diğer odalardan su damlıyo akıyo resmen
banyoya giriyorum ayyy nasıl temzilicem bu halimle diyorum güya hamileymişimmm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy uyandım diyorum kafamdan atyım şimdide rüyalarımda bırakmıyo bu bebiş beni :roflol:

ne demek acaba kızlar ???

su için;Rüyada görülen su, güzel bir yaşam ve iyi bir rızkla yorumlanır. Bir kimsenin evinden su çıktığını görmesi, zenginliğe ve iyiye yorumlanır. Sıcak su içmek, çok fazla üzüntü ve sıkıntı çekileceğine işaret eder. Suyu emmek, maddi sıkıntı içinde olmak anlamındadır. Bulanık suyun bir yere akması veya içilmesi, rüyayı görenin hastalanılmasına yorumlanır. Sudan içilmesi, para sıkıntısının olmayacağına rahat bir yıl geçirileceğine yorumlanır.

hasmilelik ile;Hamile olduğunuzu gördüyseniz, mutsuz bir evlilik hayatınız olacak. Rüya sahibi gerçekte de hamileyse, sorunsuz bir dönem geçirecek ve sağlıklı bir çocuk sahibi olacak demektir.

adaşım bende rüyamda kına yakmıştım elime
baktım da anlamına güzel haberler alacakmışımşu an için en güzel haber annem hastanede yatıyor o sağlıkla evine gelsin bide bebişim gelsin

ayy canımmm hangisine yorsam şaşırdım ben sudan felan içmedim zatece aktığını gördüm

rüyalar tersine çıkar hamile değilim diyelim geçsin gitsin kızlar zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…