yasemincim evet canım rahat olmak gerekiyoo
ama insan neden olmadığını bilmeden daha skıntı yapıyo şimdi en azından şu tsh bi düşsün diyorum
canım senin beklenmeyen günün ne zaman tatlım
sağol tatlım :) bekleyip göreceğiz artık hakkımızda hayırlısıcanım valla ne yalan söyleyeyim çok risksiz bir gün değil, olabilir yani..
risk biraz daha az sadece ama var..
en iyisi adetini bekleyeceksin mecburen..
ya da adetten 4 gün önce fln kan testi yaptırabilirsin..
adaşım bence sen hamişsin kızzz
bu kadar belirti olurmu yoksammm
hepsini yaşıyosunnnn
hadi bakalım yiğen geliyo bütün polis teşkilatına hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile3:lepi:alkisalkisalkis
zaten varsada senin yaramaz süprizli bir bebek olcak inşallah vardıropuyorumnanaktan
daha gününe çok varmı canım
Önce sen vereceksin kıss güzel haberi sonra da ayseyildirim verecek inşallah
portakal suyu inşlhh canımcım ama ben kendimi düşünemiyorum bu ay ama adaşım olabilirrrrkaydirigubbakcemile5
yasemincim evet canım rahat olmak gerekiyoo
ama insan neden olmadığını bilmeden daha skıntı yapıyo şimdi en azından şu tsh bi düşsün diyorum
canım senin beklenmeyen günün ne zaman tatlım
Kızlaarr lütfen bi fikir verin benm sat 2 ekimdi , düne kadar adet olmamıştım ve hala test yapamadım, dün akşamdan beri hafif sancılar yüzünden adet olucam die bekliyorum ama hafif kahverengi lekeler gelio, küçük bi kanama geçiriyorum sanki...
tam adet olacağım zaman baya sancılı geçer bu sefer hafif adet sancısı var, beni sıkıntıya sokmuo hiç,
bacak bel ağrım olur normalde , ama şimdi çok hafif..
koyu kahverengi akıntılar dewam edio... ne olablr yha, ben çatlayacağım yakında...
ooofff offf:sinifsinif:
canım siteye 2008 de üye olmuştum o zaman bekardım :) şimdi 5 aylık evliyim durumu değiştirmeden sorumu sordum siteye sık girmiyordum :) hamile kalmak istiyorum ama eşim istemiyo bir süre daha beklmek istiyor zaten o ilişki arada kaçtı bir umut belki kalmışımdır diye araştırmasına girdim bende :)
kızlar bu gece rüyamda evimin banyosundan ve diğer odalardan su damlıyo akıyo resmen
banyoya giriyorum ayyy nasıl temzilicem bu halimle diyorum güya hamileymişimmm
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayy uyandım diyorum kafamdan atyım şimdide rüyalarımda bırakmıyo bu bebiş beni :roflol:
ne demek acaba kızlar ???
adaşım bende rüyamda kına yakmıştım elime
baktım da anlamına güzel haberler alacakmışımşu an için en güzel haber annem hastanede yatıyor o sağlıkla evine gelsin bide bebişim gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?