geçmil olsun canım inş annen biran önce sağlına kavuşur sende bebeğine
adaşım çokkk geçmiş olsunnn
hadi iki haberi al da tam bir bayram olsun sana canımm
valla en az kendim kadar istiyorum senin olmasınıda opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım :) eşim mantığıyla hareket ediyor bense ona katılsamda duygularım ağır basıyor ve çocukları çok sevdiğim için kendimi alamıyorum bu istekten şimdi betleşene kadar benim sürekli aklımda fazlada umutlandırmak istemiyorum kendimi ama bu durumdanda alamıyorm hayırlısını diliyorum allahtan bakalım en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah :)Eskinin yenisisin sen o zaman hoşgeldin a.s.
Eşine bu siteden ve aylarca,yıllarca bebek için uğraşanlardan bahset.Bir an önce başlayalım çalışmalara de
adaşım bende rüyamda kına yakmıştım elime
baktım da anlamına güzel haberler alacakmışımşu an için en güzel haber annem hastanede yatıyor o sağlıkla evine gelsin bide bebişim gelsin
canım annenin neyi vardı ameliyat felanmı oldu????
kız ama ben polis yapmam hee bu arada kesinde oğlum olur heeee eşimler beş oğlan
baba tarafımdada tek kız benim amcamın halamların hep oğlu varr
seninki kız olsunnn gelinimde alımlı olur hani yaaa zemuszemus
canım annene acil şifalar diliyorum inşallah sağlıkla yuvasına döner. sende hayırlısı ile hamiş olursun canım opuyorumnanaktan
canım inşallah allah razı olsun inan annem daha önemli 8 çocuğu var gerçi en küçük benim ama ona bişiy olsa evimiz dağılır öyle osmanlı kadınıdır evi çekip çevirir
kaç günün kaldı senin canım:hulya:anam kıslar yaaa zaman geçmiyoooooooooooooooooo
:sinifsinif:
selamlar kızlar varmı yeni hamişler
selam arkadaşlar opuyorumnanaktan
çubuk karaker tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
çubukkraker arkadaşımız hamileymiş tatlım. bir de ismini yazamadığım bir arkadaşımızın silik çizgi çıkmış kaydirigubbakcemile3 dmt ile başlıyor adı :)
geçmiş olsun canım annenler nerde???hani gitme gibi bi şansın yokmu kafan rahatlardı bi görürdün
aaa tamam o zmaan desene gelinim geliyo kaydirigubbakcemile2vereliniortak
oo eşinde rahatladıı artık darısı başımıza ne diyelim şarkta rahatlarız bide inşlhhh inşlhh inşlhhhhhh
allah korusun canım olumsuz düşünme lütfen. pozitif düşün annen iyileşecek evine gelecek inşallah zemuszemus
ay ne güzel senin haberinide alırız inşallah buay defnecimselam arkadaşlar opuyorumnanaktan
çubuk karaker tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
çubukkraker arkadaşımız hamileymiş tatlım. bir de ismini yazamadığım bir arkadaşımızın silik çizgi çıkmış kaydirigubbakcemile3 dmt ile başlıyor adı :)
kaç günün kaldı senin canım:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?