Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

adaşım çokkk geçmiş olsunnn
hadi iki haberi al da tam bir bayram olsun sana canımm
valla en az kendim kadar istiyorum senin olmasınıda opuyorumnanaktan

geçmil olsun canım inş annen biran önce sağlına kavuşur sende bebeğine

canım çok sağol annem iyileşsin bebişim nasılsa gelir Allahın izniyle çok korkuyorum anneme bişiy olacak diye

adaşım çokkk geçmiş olsunnn
hadi iki haberi al da tam bir bayram olsun sana canımm
valla en az kendim kadar istiyorum senin olmasınıda opuyorumnanaktan

canım çok sağol inşallah ikimizde emniyete yeni neferler getiririz kız aynı zamanda doğururuz biri kız biri erkek olursada beşik kertmesi yaparız:)

canım annenin neyi vardı ameliyat felanmı oldu????

kız ama ben polis yapmam hee bu arada kesinde oğlum olur heeee eşimler beş oğlan
baba tarafımdada tek kız benim amcamın halamların hep oğlu varr
seninki kız olsunnn gelinimde alımlı olur hani yaaa zemuszemus

Eskinin yenisisin sen o zaman hoşgeldin a.s.
Eşine bu siteden ve aylarca,yıllarca bebek için uğraşanlardan bahset.Bir an önce başlayalım çalışmalara de
hoşbulduk canım :) eşim mantığıyla hareket ediyor bense ona katılsamda duygularım ağır basıyor ve çocukları çok sevdiğim için kendimi alamıyorum bu istekten şimdi betleşene kadar benim sürekli aklımda fazlada umutlandırmak istemiyorum kendimi ama bu durumdanda alamıyorm hayırlısını diliyorum allahtan bakalım en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah :)

adaşım bende rüyamda kına yakmıştım elime
baktım da anlamına güzel haberler alacakmışımşu an için en güzel haber annem hastanede yatıyor o sağlıkla evine gelsin bide bebişim gelsin

canım annene acil şifalar diliyorum inşallah sağlıkla yuvasına döner. sende hayırlısı ile hamiş olursun canım opuyorumnanaktan

canım ne olduğu belli değil bambaşka bişey için gitti ordan bi test bi test daha derken şimdi ilik alınacakmış uzakta olmak çok kötü ya elim ayağım bağlı burda yarın belli olcak inşallah doktorların abartmasıdır

benimde o zaman kızım olur annemin 1 vefat etmiş 7 kızı olmuş genelde iki ablamın 2 şer kızı var ama benim kızımda güzel olur hani şaka bi yana bende çocuğumun polis olmasını istemem
bu arada iyi şeylerde oluyor eşimin görev yeri değişti gbt büroya geçti hem daha rahat olacak hemde artısı var

kızlar bişey sorcam ben balçörekotutarçın kürüne başlıycam ama çörek otunu öğütülmüş aldımmm

yapanınız varmı????

canım annene acil şifalar diliyorum inşallah sağlıkla yuvasına döner. sende hayırlısı ile hamiş olursun canım opuyorumnanaktan

canım inşallah allah razı olsun inan annem daha önemli 8 çocuğu var gerçi en küçük benim ama ona bişiy olsa evimiz dağılır öyle osmanlı kadınıdır evi çekip çevirir

geçmiş olsun canım annenler nerde???hani gitme gibi bi şansın yokmu kafan rahatlardı bi görürdün

aaa tamam o zmaan desene gelinim geliyo kaydirigubbakcemile2vereliniortak

oo eşinde rahatladıı artık darısı başımıza ne diyelim şarkta rahatlarız bide inşlhhh inşlhh inşlhhhhhh

canım inşallah allah razı olsun inan annem daha önemli 8 çocuğu var gerçi en küçük benim ama ona bişiy olsa evimiz dağılır öyle osmanlı kadınıdır evi çekip çevirir

allah korusun canım olumsuz düşünme lütfen. pozitif düşün annen iyileşecek evine gelecek inşallah zemuszemus

selam arkadaşlar opuyorumnanaktan

çubuk karaker tebrik ederim canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

selamlar kızlar varmı yeni hamişler

çubukkraker arkadaşımız hamileymiş tatlım. bir de ismini yazamadığım bir arkadaşımızın silik çizgi çıkmış kaydirigubbakcemile3 dmt ile başlıyor adı :)

canım evet o benim adım demet kafamçokkarıştı

Allah a şükür biz burda rahatız inşallah sizde rahat edeceğiniz bi yere düşersiniz adaşım

annemler izmirde 28 saat filan otobüsle uçakta yok zaten inşallah kötü bişey yoksa o benim yanıma gelicek eğer bebiş varsa zaten hayatta göndermem annemi

allah korusun canım olumsuz düşünme lütfen. pozitif düşün annen iyileşecek evine gelecek inşallah zemuszemus

amin canım Alaah bin kere razı olsun

ay ne güzel senin haberinide alırız inşallah buay defnecim

off bugün başlıyo benimkritik günlerim.cumaya kadar hastalanmazsam süper olacak.
ama belimin ağrısı dünden başladı.kasık batmaları falan.
kırmızı kart görücem yine sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…