Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

hadi nişlhh hem bebişini hem annene kavuşursun canımmm

bayada uzak yaaaa ne yapcaz bu yol meselesini offf offfffffffffffff mafoldumben
canım sıkılıyo düşünce :uhm:

canım evet o benim adım demet kafamçokkarıştı

canım çok zor adın yazamıyorum valla demetcim

ay ne güzel senin haberinide alırız inşallah buay defnecim

inşallah bitanem benim eli kulağında bekliyorum bakalım. bugünü de atlatırsam umut var :)

kıslar adımı nerden değiştirmem gerekiyor bu karışık oluyor çok ben bilemedim de

bir topik vardı onunla ilgili bende değiştirmiştim mail atmıştım hemen değiştirmişlerdi ama linkini bulamadım canım. bi araştır istersen

kızlar valla sohbetinize doyum olmuyor ama kalkim çamaşırlarımı felan toplim mutfagı toparlimm

yine bakınırım arada

bugün akşam yokum zaten eşim işe ben annemlere kalmaya gidicem bide ip alıcam eşime hırka başlıycam kızlar :hulya:

kolay gelsin bende bi toparlıyım işlerimi mazallah gene fenalaşırsam bu bebişten işte yapamıyorum hazır iyiyken biraz ortalıgı toplıyım bendegamyoncuiremsu

ya defene içimden sen hamile olcakmışsın gibi geliyo bu ay yada yakınlarda ALLAH bilr ama genede içime öyle doguyoCADIARZU

ben dahil herkesler beni hamileg görüyor rüyasında ama tık yok hla

geçtiğimiz hafta sürekli rüyamda test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırmışım kağıdını okudum falan falan

aman canım dikkat et çok yorma kendini Şeniz
sagol canı m yormam zaten zar zor yapıyorum şu mide bulantılarından zaten hamileligin en zor kısmı şu kusmalar herkeste olmuyo ama umarım sizdede olmaz bide sezeryanın ilk gecesi çok fena yani bana zor gelmişti narkoz herkes öyle olmuyomuş ay çenem düştüakannehir

geçtiğimiz hafta sürekli rüyamda test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırmışım kağıdını okudum falan falan
kaç çıktı testin canım bide adetin geçincemi yaptırdın

kısmet canım hayırlısı ise olursun inşallah sende hamiş. ekndini bu kadar yıpratma ama adetne ne kadar varCADIARZU

aşkolsun canım bizi bilgilnediriyorsun bu çok güzel birşey allah razı olsun allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. ben bu siteye girdim gireli çok şey öğrendim gerçekten çok teşekkürler. hihoyyyt

ya defene içimden sen hamile olcakmışsın gibi geliyo bu ay yada yakınlarda ALLAH bilr ama genede içime öyle doguyoCADIARZU

inşallah bitanemmm hamilelerin kalbi çok temiz olurmuş inş hamileyimdir :Saruboceq: bu ay düzenli çalışma olmadı bizim onun için umudum yok pek ama bu ay olmasa da önümüzdeki aya olur inş ona da razıyım :)

defhnee inşallah hamilesindir yaaa..
hep umutsuz zamanlarda olur derler ya..
siz de bu ay çalışamadınız doğru düzgün, tadilat vardı fln.. oluruna bıraktınız..
hani bakarsın...........
ay inşallah inşallah

yardımcı olduysam ne mutlu bana :1hug:

o hiç belli olmaz bi denemeyle hamile kalan var ilk geceden kalan var bi bakmışsın gelmiş bebişin:CüvCüv:

inşallah kuşummmm bugün 28.gün hala tık yok benim ya 27. gün ya 29. günde gelir. o sebeple bugünü atlatırsam umudum olacak :) ağrım falanda yok hiç akıntım yok ama ne bilim bekliyeyim bakalım yarında olmazsam bi idrar testi denerim :)

benimde hiç akıntım olmadı hemde hiç bunda ama gögüslerim çok acıdı valla bide kasık agrıları çok yol gösteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…