canım evet o benim adım demet kafamçokkarıştı
ay ne güzel senin haberinide alırız inşallah buay defnecim
kıslar adımı nerden değiştirmem gerekiyor bu karışık oluyor çok ben bilemedim de
kolay gelsin bende bi toparlıyım işlerimi mazallah gene fenalaşırsam bu bebişten işte yapamıyorum hazır iyiyken biraz ortalıgı toplıyım bendegamyoncuiremsukızlar valla sohbetinize doyum olmuyor ama kalkim çamaşırlarımı felan toplim mutfagı toparlimm
yine bakınırım arada
bugün akşam yokum zaten eşim işe ben annemlere kalmaya gidicem bide ip alıcam eşime hırka başlıycam kızlar :hulya:
kolay gelsin bende bi toparlıyım işlerimi mazallah gene fenalaşırsam bu bebişten işte yapamıyorum hazır iyiyken biraz ortalıgı toplıyım bendegamyoncuiremsu
sagol canı m yormam zaten zar zor yapıyorum şu mide bulantılarından zaten hamileligin en zor kısmı şu kusmalar herkeste olmuyo ama umarım sizdede olmaz bide sezeryanın ilk gecesi çok fena yani bana zor gelmişti narkoz herkes öyle olmuyomuş ay çenem düştüakannehiraman canım dikkat et çok yorma kendini Şeniz
kaç çıktı testin canım bide adetin geçincemi yaptırdınben dahil herkesler beni hamileg görüyor rüyasında ama tık yok hla
geçtiğimiz hafta sürekli rüyamda test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırmışım kağıdını okudum falan falan
ben dahil herkesler beni hamileg görüyor rüyasında ama tık yok hla
geçtiğimiz hafta sürekli rüyamda test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırmışım kağıdını okudum falan falan
sagol canı m yormam zaten zar zor yapıyorum şu mide bulantılarından zaten hamileligin en zor kısmı şu kusmalar herkeste olmuyo ama umarım sizdede olmaz bide sezeryanın ilk gecesi çok fena yani bana zor gelmişti narkoz herkes öyle olmuyomuş ay çenem düştüakannehir
ya defene içimden sen hamile olcakmışsın gibi geliyo bu ay yada yakınlarda ALLAH bilr ama genede içime öyle doguyoCADIARZU
yardımcı olduysam ne mutlu bana :1hug:aşkolsun canım bizi bilgilnediriyorsun bu çok güzel birşey allah razı olsun allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. ben bu siteye girdim gireli çok şey öğrendim gerçekten çok teşekkürler. hihoyyyt
o hiç belli olmaz bi denemeyle hamile kalan var ilk geceden kalan var bi bakmışsın gelmiş bebişin:CüvCüv:inşallah bitanemmm hamilelerin kalbi çok temiz olurmuş inş hamileyimdir :Saruboceq: bu ay düzenli çalışma olmadı bizim onun için umudum yok pek ama bu ay olmasa da önümüzdeki aya olur inş ona da razıyım :)
defhnee inşallah hamilesindir yaaa..
hep umutsuz zamanlarda olur derler ya..
siz de bu ay çalışamadınız doğru düzgün, tadilat vardı fln.. oluruna bıraktınız..
hani bakarsın...........
ay inşallah inşallah
o hiç belli olmaz bi denemeyle hamile kalan var ilk geceden kalan var bi bakmışsın gelmiş bebişin:CüvCüv:
haklısın tatlım hadi bakalım inş hamileyimdir umut oldunuz valla bana opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?