Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Ya rüyalardan açılmışken bende birşey sormak istiyorum.Akşam karabasan diye bilinen şeyi yaşadım.Yanımda uyuyan eşime seslenemedim,elimle dürtmeye çalışıyorum beni uyandır diye ama olmadı.Her zaman olduğu gibi ne sesimi duyurabildim ne de ellerimi hareket ettirebildim. Sonra bi anda çıktım o durumdan.Çok geçmeden tekrar başka bişey oldu.Yatak başı tam camın önünde ve ben uyurken yüzüm tavana bakarken camdan içeriye süpürgeli cadılar atlıyordu.Çok ciddiyim dalga geçmiyorum ve aynen gördüklerimi anlatıyorum.Çizgi filmlerde kuzu atlatırlar ya uyurken.Benim uykumda,camdan içeri cadı atlıyordu bunun siyah ve şapkalı pelerinli olanını düşünün.Çok korkuyordum ve yine karabasandaki gibi bağıramadım ama bu defa ihlas okuyabildim ve duanın sonuna gelmeden kabus son buldu.Kurtulmaya çalışırken anne ve babamıda görmüştüm ama şimdi nasıl gördüğümü hatırlayamıyorum.Çok kötü bir geceydi.

Sizce bu gördüklerim ne olabilir ya da neden? Fikri olan paylaşırsa sevinirim

hadi bakalım hadi inşallahh defhnecimmmmmmmmmm :1hug:

Şeniz Şeniz

defhnecim bence yarın sabah hemen bir test yap canım. bize bildirmeyi de unutma olur mu inşallah hamiş olursun hayatımmm :CüvCüv: Şeniz

tamam tatlım bugünü atlatırsam akşam eve giderken alırım test sabahta hemen yaparım

benimde hiç akıntım olmadı hemde hiç bunda ama gögüslerim çok acıdı valla bide kasık agrıları çok yol gösteriyo

benim sadece kasığımdda batma var canım. başka da bişey yok. göğüslerim acımıyor ama acayip şişti benim normalde ağrılar akıntılar olması lazımdı ama tık yok. neyse yarın sabah belli olur baklım hihoyyyt

canım geçmiş olsun
Allah bi daha yaşatmasın

stresli dönemlerde bende uykumda hep korkarım canım ama bence çok düşünüp üstüne düşme. kafana takmazsan bidaha olmaz.

kızlar çok kötüyüm midem çok bulanıyor ama öyle çıkaracak gibi değilde araba tutması gbi akşamada yemeğe misafirim var mutfakta temizlemem gerekn 2.5 kilo hamsi var imdaaaattttttttttttttttttt

kasıkta batmalar hı şüpheli bi durumCADIARZU

canım ben böyle rüyalar gördüğümde ya ekmek parçası bırakmışımdır o korkutur. ya da eşim yatağım üstünde birşey yemiştir o da korkutur. nimet kırığının olduğu yere melek gelmez der babannem yatağın altını üstünü falan bir silkele canım geçmiş olsun.. lmaz:

Eskiden bana da çok olurdu, hatta ilk defa çantamı kolumdan çaldıklarında gelmişti karabasan.Dua okuduktan sonra bişeycik olmaz Allah'ın izniyle. Kafana takma.

kızlar çok kötüyüm midem çok bulanıyor ama öyle çıkaracak gibi değilde araba tutması gbi akşamada yemeğe misafirim var mutfakta temizlemem gerekn 2.5 kilo hamsi var imdaaaattttttttttttttttttt

ayyyyyy Allah kolaylık versin canım hamsinin adı bile benim midemi bulandırır :1no2:

kasıkta batmalar hı şüpheli bi durumCADIARZU
,

:))))) evet evet şüpheli dimi ozmosum :)))))

ayyyyyyyyy ALLAH olsun canım

sağol tatlım Allah razı olsun

canım dikkat et kendine ayşecikkkaydirigubbakcemile5

ederim tatlım etmeye çalışırım gurbette olduğumu böyle zamanlarda anlıyorum:gitme:

Yorum yapan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Çok sağolun.Söylediklerinizi dikkate alacağım.
Dilerim bu tür olaylar kimsenin başına gelmez.Gerçekten bir kaç saniyede insanın psikolojisini alt üst ediyor.

şüpheli anam şüpheli sonra üzülmeyelim ama inşallah öyledir

yok ya üzülmem zaten heray hamilelik hayalleri kuruyordum bu ayda kurmuş olurum bişey değişmez benim için kaydirigubbakcemile3 üzülmüyorum artık bu benim yaşama biçimim oldu 13 aydır kaydirigubbakcemile3

yok ya üzülmem zaten heray hamilelik hayalleri kuruyordum bu ayda kurmuş olurum bişey değişmez benim için kaydirigubbakcemile3 üzülmüyorum artık bu benim yaşama biçimim oldu 13 aydır kaydirigubbakcemile3

CANIM HİÇ DOKTORA GTİİN Mİsüprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…