Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kıslarr sessizlik başladı bakıyorum. toplaşalım haydeee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Tatlım bende böle birşey hiç olmadı..Kıs hamile misin acaba sen:)))))

gittim arkadaşlar 7. ayda çok normalsin olması gerekenden sağlıklısın dedi. yumurtlama gününü tutturamıyorsunuzudur dedi. 1 sene dolsun olmazsa gel dedi. bidahaki aya giderim sanırım tekrar.

inşallah gitmene gerek kalmaz bu ay hamiş olursun canım allah gönlümüze göre versin inşallah... :içelim:

iyim canım biraz ateşim var birazda işim yoğun pek ilgilenemiyorum burayla öle bi girip çıkıyorum keyfimde yok pek yaa hasta gibiyim kırgınlık var üzerimde akşam olması için dua ediyorum sende ne var ne yok iyimisin varmı bi gelişme

:dance: :1hug:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine. valla benim de belim ağrıyor canım ya ayağıma vuruyo ağrısı başım ağrıyor o kadar canım kendimi de dinlemek istemiyorum o yzüden oluruna bıraktım ne yapayım yaff allahım hayırlısını nasip etsin inşallah

mrb yeni üye oldum siteniz çok güzel.sizden bahçelievlerde kadın doğum doktor tavsiyes istiyecektim çok aacil .yaşam hastanesinden mehtap çicek var bilgi olan varmı?* bağcılarda hosritalist sevtap alkan var ne olur bilg verin çok acill. şimdiden tklr

hihoyyyt
canım benim bilgim yok yardımcı olmayı isterdim ama. allah şifalar versin.

elbette hayırlısı canım bende kendimi dinlemeyim diye öle çalışıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…