13 ay diyosun doktora gittinmi canım
CANIM HİÇ DOKTORA GTİİN Mİsüprizzzzz
hayacım kader arkadaşım bendede iştah felan kalmadı bu hapa başlayalı canım istiyo gidiyorum mutfaga bakıyorum bakıyorum geri geliyorumm herşeyden tiksinti geldi zorla yiyorum
sende böle bişey oldumu hiç ??????
eşimin halasıda böleymiş ialç kullanıyomuş 1 sene içinde 17 kilo vermiş kadın
gittim arkadaşlar 7. ayda çok normalsin olması gerekenden sağlıklısın dedi. yumurtlama gününü tutturamıyorsunuzudur dedi. 1 sene dolsun olmazsa gel dedi. bidahaki aya giderim sanırım tekrar.
neyse kızlar kendinize iyi bakın bende işlerimi halledeyim görüşürüz
inşallah gitmene gerek kalmaz bu ay hamiş olursun canım allah gönlümüze göre versin inşallah... :içelim:
kızlar mrb ne var ne yok
özge hemen aynı günlerde dogurucaz kız:CüvCüv:
iyim canım biraz ateşim var birazda işim yoğun pek ilgilenemiyorum burayla öle bi girip çıkıyorum keyfimde yok pek yaa hasta gibiyim kırgınlık var üzerimde akşam olması için dua ediyorum sende ne var ne yok iyimisin varmı bi gelişme
adaşım ayy geliyo gelinim ayollllsositososito :lepi:
inşallah geliyodur yoksa ben jinekolog yerine psikoloğa gidicemdelikafadulden
mrb yeni üye oldum siteniz çok güzel.sizden bahçelievlerde kadın doğum doktor tavsiyes istiyecektim çok aacil .yaşam hastanesinden mehtap çicek var bilgi olan varmı?* bağcılarda hosritalist sevtap alkan var ne olur bilg verin çok acill. şimdiden tklr
:dance: :1hug:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine. valla benim de belim ağrıyor canım ya ayağıma vuruyo ağrısı başım ağrıyor o kadar canım kendimi de dinlemek istemiyorum o yzüden oluruna bıraktım ne yapayım yaff allahım hayırlısını nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?