Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

adaşım bu ayy gerçektir inşlhhhhhhhhhhhhhhhh

kız bende çok yaşadımm ama hiç öle kasıklarım felan ağrımadı bu ilk kez sol bacağım çekiti diyorum kırmızılar gelse bile bu da güzel bişeydi benim içinnnnn

ayyy kızlar damaklarım sızlıyo acaba hamilelik belirtisim???????????????delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

Kızlarr ben geldimmmm.........
Hamileyimmm bennn hamileeeeeeee......
şoklardayım hala...
Çok şükür allahıma....
Darısı sizlerin başına inş...

şoklardayım hala...
Çok şükür allahıma....

aaaaaaaaa canım tebriklerrrrr allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim bugünkü 2. hamilemiz çubukkrekerden sonra süperrr Şeniz hihoyyyt yasakkelime

nasıl öğrendim hayatım biraz aydınlatır mısın belirtileri nelerdi nasıl oldu öğrendin canım ay çok sevindim papatyacım yaa

tebrikler sağlıkla gelsinnnnn
taktiklerini anlat canım ve ne zamandan beri istydunuz

darısı başımıza inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

şoklardayım hala...
Çok şükür allahıma....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrikler canım nasıl öğrendin yaa allah hayırla kucağına almak nasip etsin tatlım

ya ben acaba adet mi alacağım acaba? belim çok ağrıyor batıyor resmen kasıklarım da öyle tuvaletimi yaparken içi batıyor resmen alnımda da sivilce çıktı göğüslerimde şişti sanırım bu ay kırmızıları görecem yaff

canım benim sende benim gibi oldun karamsarlığa düştün dur bakalım canım hayırlısı ikisinin belirtileri aynı ayırt edemiyorsun ki canım çıkmadık canda bi ümit hepimizinki bekliyoruz kısmet bekle bakalım olmaz isen tekrar test yaparsın canım bekle

valla sanki adet olacağım gibi ağrıyor kasıklarım daha önce hiç yaşamadım bilmiyorum ki nasıl ayırt edeyim anlamadım yaaa bir hafta zor geçecek sanırım.

slm kızlar ohhh ya bu gün iki tane hamişimiz çıktı kızlar çok sevindim :teytey::teytey:
darısı bizlerinde başına inşallah kızlar en kısa zaman :Saruboceq:

slm kerem34gül ya bugün bereketli gün sorma canım hatta bugün demeyim buay diyim yaa bizlerede vurur belki bu bereket kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…