Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

resimdeki benim küçüklüğüm söylemiş miydim arkadaşlar... bebeğim de inşallah bana benzer

amin gülcüm inşallahhhh

canım senin adına da sevindim inşallah hamişsindir canım ya inşallah test yanılmamıştır ama benim içime sen hamişsn diye doğuyo inşallah ama canım seni yanıltmak e hayal kırıklığı yaşamanı istemem ama bu hiz ilk defa sende oldu ve inşallah tutar:Saruboceqpuyorumnanaktan

kerem34gül canım benim için bişe hissediiyormusun sence bende varmı yok mu biz demetle beraber hasta olmamız gerekiyo günlerimiz aynı yani ama ben test yapmadım yarın yapcam ne düşünüyorsun

canım ağzını öpeyim senin ne güzel konuşuyorsun.:kedi: inşallah canım inşallah cümlemiz inşallah canım

kerem34gül canım benim için bişe hissediiyormusun sence bende varmı yok mu biz demetle beraber hasta olmamız gerekiyo günlerimiz aynı yani ama ben test yapmadım yarın yapcam ne düşünüyorsun

tatım inşanlah hamşsindir canım bunu tüm kalbimle istiyorum ve dua ediyorum ama canım his aniden ve herzaman olmayan bişey çok isterdim ama genelde hzlerim büyük oranda tutar inşallah bu seferde tutar yanılmamışımdır eğer tutmazsa çok üzülürüm arkadaşımın adına onu yanıltmak ta istemem opuyorumnanaktan

evet herşeyin küçüğü makbuldur ama tektükde olsa çirkinide olabiliyo canım

kısmet kerem34gül canım bakalım ne olacak yaa inş rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etmiştir

canım

ikimiz içinde dua ediyorum tabi isteyen bütün arkadaşlarım içinde sizlerdende du bekliyorum

aaaaaaaaa canım tebriklerrrrr allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim bugünkü 2. hamilemiz çubukkrekerden sonra süperrr Şeniz hihoyyyt yasakkelime

nasıl öğrendim hayatım biraz aydınlatır mısın belirtileri nelerdi nasıl oldu öğrendin canım ay çok sevindim papatyacım yaa

tebrikler sağlıkla gelsinnnnn
taktiklerini anlat canım ve ne zamandan beri istydunuz

darısı başımıza inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrikler canım nasıl öğrendin yaa allah hayırla kucağına almak nasip etsin tatlım

papatya canım orda mısın???

Kızlarrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorumm...
Kusura bakmayınn bugün gereçekten şoktayım burdaki arkadaşlar beni cesaretlendirmeseydi ben hala bekliyor olacaktım bu güzel haberden mahrum kalacaktım...çok teşekkür ederim sizlere...
Biz 2 aydır başlamıştık çalışmalara ilk ay nasip olmadı ozaman 2 günde bir denemiştik.Sonraki ay hergün denemeye karar verdik.İlişkiden sonra yarım saat falan ayaklarımı dikip yatıyordum sonra da yine buradan duymuştum sağ tarafına doğru anne karnındaki gibi yatmaya başladım...Adetim yaklaştıkça kasık ağrılarım falan oldu göğüslerim acıdı falan o yüzden ümitlerim suya düştü diye çok üzüldüm...Çünkü bu söylediklerimden başka hiçbir belirtim yoktu ne mide bulantısı ne kusma falan..Sadece çok fazla akıntım var.Ama sizin sayenizde cesaretlendim acabamı diye bu sabah idrar tahlili yaptırdım sağlık ocağında silik çıktı hemşire bence var dedi ama emin olmak istersen kan tahlili yaptır dedi.Gittim yaptırdım ve sonuç pozitif allahım sana şükürler olsun...2732 tahlil sonucum 5 haftalık falan sanırım...İşte böyle arkadaşlar benim maceram .Minik meleğim benimleymiş meğerse...Rabbim inş.en kısa zamanda sizlere de nasip eder buradan güzel haberlerinizi alırım...

gülcüm benide tahmin et bende varmı acaba bişiler kaydirigubbakcemile2

canım ben sadece demete o an içimden geçeni söledim dedimya anlık bişey çok isterim hamile olmanızı inanki ama ben şimdi sizde kafama göre tahminlerdebulunsam inanın kızlar size daha çok zarar verecem ve inanın bana arkadaşlarıma zarar vermek asla istemem ama burdaki tüm arkadaşlarıma dua ediyorumgece gündüz inanın bana ve inşallah birgün hapimiz bebişimize kavuşacağız ALLAHIN izniyle opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun senin dına çok sevindim :teytey:
rabbim bizlerede nasib eder inşallah :Saruboceq:

tatlııım canım papatyamm ne kadar sevindimmm senin adına.bak 1 gün arayla hamile olduğumuzu öğrendik.ikimizde temmuz annesi olucaz hayırlısıyla ne güzelkaydirigubbakcemile5
ayy allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin tatlım çok mutlu oldum.canım en son adet tarihin neydi senin? adetin geçmişmiydi?

gülcüm bidenem ben şaka yaptım kızzz
sanki bizim dememizle olacakkk canım benim
herşeyin hayırlısı tatlım opuyorumnanaktan

haydin kızlar ben kaçtım yarına kadar girmeem herhalde
iyi haberler duymak üzere canlarım allaha emanet olun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…