amin gülcüm inşallahhhh
resimdeki benim küçüklüğüm söylemiş miydim arkadaşlar... bebeğim de inşallah bana benzer
canım senin adına da sevindim inşallah hamişsindir canım ya inşallah test yanılmamıştır ama benim içime sen hamişsn diye doğuyo inşallah ama canım seni yanıltmak e hayal kırıklığı yaşamanı istemem ama bu hiz ilk defa sende oldu ve inşallah tutar:Saruboceqpuyorumnanaktan
kerem34gül canım benim için bişe hissediiyormusun sence bende varmı yok mu biz demetle beraber hasta olmamız gerekiyo günlerimiz aynı yani ama ben test yapmadım yarın yapcam ne düşünüyorsun
maşşallah kız ne tatlıymışın
adaşım bu ayy gerçektir inşlhhhhhhhhhhhhhhhh
kız bende çok yaşadımm ama hiç öle kasıklarım felan ağrımadı bu ilk kez sol bacağım çekiti diyorum kırmızılar gelse bile bu da güzel bişeydi benim içinnnnn
ayyy kızlar damaklarım sızlıyo acaba hamilelik belirtisim???????????????delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:
aaaaaaaaa canım tebriklerrrrr allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim bugünkü 2. hamilemiz çubukkrekerden sonra süperrr Şeniz hihoyyyt yasakkelime
nasıl öğrendim hayatım biraz aydınlatır mısın belirtileri nelerdi nasıl oldu öğrendin canım ay çok sevindim papatyacım yaa
tebrikler sağlıkla gelsinnnnn
taktiklerini anlat canım ve ne zamandan beri istydunuz
darısı başımıza inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tebrikler canım nasıl öğrendin yaa allah hayırla kucağına almak nasip etsin tatlım
papatya canım orda mısın???
gülcüm benide tahmin et bende varmı acaba bişiler kaydirigubbakcemile2
Kızlarrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorumm...
Kusura bakmayınn bugün gereçekten şoktayım burdaki arkadaşlar beni cesaretlendirmeseydi ben hala bekliyor olacaktım bu güzel haberden mahrum kalacaktım...çok teşekkür ederim sizlere...
Biz 2 aydır başlamıştık çalışmalara ilk ay nasip olmadı ozaman 2 günde bir denemiştik.Sonraki ay hergün denemeye karar verdik.İlişkiden sonra yarım saat falan ayaklarımı dikip yatıyordum sonra da yine buradan duymuştum sağ tarafına doğru anne karnındaki gibi yatmaya başladım...Adetim yaklaştıkça kasık ağrılarım falan oldu göğüslerim acıdı falan o yüzden ümitlerim suya düştü diye çok üzüldüm...Çünkü bu söylediklerimden başka hiçbir belirtim yoktu ne mide bulantısı ne kusma falan..Sadece çok fazla akıntım var.Ama sizin sayenizde cesaretlendim acabamı diye bu sabah idrar tahlili yaptırdım sağlık ocağında silik çıktı hemşire bence var dedi ama emin olmak istersen kan tahlili yaptır dedi.Gittim yaptırdım ve sonuç pozitif allahım sana şükürler olsun...2732 tahlil sonucum 5 haftalık falan sanırım...İşte böyle arkadaşlar benim maceram .Minik meleğim benimleymiş meğerse...Rabbim inş.en kısa zamanda sizlere de nasip eder buradan güzel haberlerinizi alırım...
Kızlarrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorumm...
Kusura bakmayınn bugün gereçekten şoktayım burdaki arkadaşlar beni cesaretlendirmeseydi ben hala bekliyor olacaktım bu güzel haberden mahrum kalacaktım...çok teşekkür ederim sizlere...
Biz 2 aydır başlamıştık çalışmalara ilk ay nasip olmadı ozaman 2 günde bir denemiştik.Sonraki ay hergün denemeye karar verdik.İlişkiden sonra yarım saat falan ayaklarımı dikip yatıyordum sonra da yine buradan duymuştum sağ tarafına doğru anne karnındaki gibi yatmaya başladım...Adetim yaklaştıkça kasık ağrılarım falan oldu göğüslerim acıdı falan o yüzden ümitlerim suya düştü diye çok üzüldüm...Çünkü bu söylediklerimden başka hiçbir belirtim yoktu ne mide bulantısı ne kusma falan..Sadece çok fazla akıntım var.Ama sizin sayenizde cesaretlendim acabamı diye bu sabah idrar tahlili yaptırdım sağlık ocağında silik çıktı hemşire bence var dedi ama emin olmak istersen kan tahlili yaptır dedi.Gittim yaptırdım ve sonuç pozitif allahım sana şükürler olsun...2732 tahlil sonucum 5 haftalık falan sanırım...İşte böyle arkadaşlar benim maceram .Minik meleğim benimleymiş meğerse...Rabbim inş.en kısa zamanda sizlere de nasip eder buradan güzel haberlerinizi alırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?