Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

çubukkraker canım tebrik ederm çok sevinim inşallah hayırlısıylasağ salim kucağına almayıda nasip ede rabbim :teyteypuyorumnanaktan

Saolun arkadaşlar yaa bende çok mutluyum inş. darısı sizin başınızaa inş..
Çubuğum evet geçmiştim benim adet tarihim en son 5 ekimde olmuştum...

Kızlarr ben geldimmmm.........
Hamileyimmm bennn hamileeeeeeee......
şoklardayım hala...
Çok şükür allahıma....
Darısı sizlerin başına inş...

tebrik edeim canım sağlılı bir hamilelik geçirisn inşallah ve hayırlısıyla bebişine kavuşursun.
Darısı bekleyen herkesin başınaaaaaa hihoyyyt

cnm benim çok ama çoook sevindim
allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.:Saruboceq:
darısı bizlerin başına :Saruboceq:

tatkım takma bu kadar yaa hastalanırsın bak hem bebek varsa stres yapmak iyi olmak allah korusun bişe olur dikkat canım yaa

canım takmıyorum yaaa fazla acı yedim galiba yemekte kafamçokkarıştı
bir de belim çok ağrıyor yaa batıyor resmen allahım hayırlısını versin inşallah birlikte hamiş oluruz bizde hayalcim yaa dualarımızı kabul etsin rabbim... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım sabaha senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah hayalcim. allahım hayırlı evlat nasip etsin cümlemize inşallah sakın unutma :kedi:

Kıslar çok enteresan birşey oldu.Evde erken gebelik testim vardı yaptım ve pozitif çıktı.2.çizgi silik ama gözle görülebilir ama daha adetime 10 gün var nasıl oldu anlamadım..Kan testi yaptırdım ama ancak yarın öğrenebilirmişim ...heyecanlıyım çokkkkkk.ya bu kadar erken çıkması normal mi sizceeee

canım öncelikle tebrik ederim seni inşallah hamilesindir. maşallah bu ay herkesi hamile yaptık süper bir enerji var bizim topiğimizde maşallah kıslar umutsuzluk yok. adetinde düzensizlik varmıydı canım benim?

canım öncelikle tebrik ederim seni inşallah hamilesindir. maşallah bu ay herkesi hamile yaptık süper bir enerji var bizim topiğimizde maşallah kıslar umutsuzluk yok. adetinde düzensizlik varmıydı canım benim?

Sadece geçtiğimiz ay bir düzensizlik oldu.Onun dışında düzenlidir yani..YYaaaa ne biliyim eşime de mecburen sölemek zorunda kaldım birlikte gittik hemen kan vermeye...yaa kalbim duracak arkadaşlarrrrr.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…