haydin kızlar ben kaçtım yarına kadar girmeem herhalde
iyi haberler duymak üzere canlarım allaha emanet olun opuyorumnanaktan
haydin kızlar ben kaçtım yarına kadar girmeem herhalde
iyi haberler duymak üzere canlarım allaha emanet olun opuyorumnanaktan
teşekkür ederim tatlım amiin inşallah opuyorumnanaktançubukkraker canım tebrik ederm çok sevinim inşallah hayırlısıylasağ salim kucağına almayıda nasip ede rabbim :teyteypuyorumnanaktan
Kızlarr ben geldimmmm.........
Hamileyimmm bennn hamileeeeeeee......
şoklardayım hala...
Çok şükür allahıma....
Darısı sizlerin başına inş...
kızlar ben kaçar akşam girerim belki yine yemek yapmam lazımmmmmm
kızlar ben kaçar akşam girerim belki yine yemek yapmam lazımmmmmm
tebrik edeim canım sağlılı bir hamilelik geçirisn inşallah ve hayırlısıyla bebişine kavuşursun.
Darısı bekleyen herkesin başınaaaaaa hihoyyyt
anam ağzımda uçuk çıktı yaaff
Kızlarrr hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorumm...
Kusura bakmayınn bugün gereçekten şoktayım burdaki arkadaşlar beni cesaretlendirmeseydi ben hala bekliyor olacaktım bu güzel haberden mahrum kalacaktım...çok teşekkür ederim sizlere...
Biz 2 aydır başlamıştık çalışmalara ilk ay nasip olmadı ozaman 2 günde bir denemiştik.Sonraki ay hergün denemeye karar verdik.İlişkiden sonra yarım saat falan ayaklarımı dikip yatıyordum sonra da yine buradan duymuştum sağ tarafına doğru anne karnındaki gibi yatmaya başladım...Adetim yaklaştıkça kasık ağrılarım falan oldu göğüslerim acıdı falan o yüzden ümitlerim suya düştü diye çok üzüldüm...Çünkü bu söylediklerimden başka hiçbir belirtim yoktu ne mide bulantısı ne kusma falan..Sadece çok fazla akıntım var.Ama sizin sayenizde cesaretlendim acabamı diye bu sabah idrar tahlili yaptırdım sağlık ocağında silik çıktı hemşire bence var dedi ama emin olmak istersen kan tahlili yaptır dedi.Gittim yaptırdım ve sonuç pozitif allahım sana şükürler olsun...2732 tahlil sonucum 5 haftalık falan sanırım...İşte böyle arkadaşlar benim maceram .Minik meleğim benimleymiş meğerse...Rabbim inş.en kısa zamanda sizlere de nasip eder buradan güzel haberlerinizi alırım...
tatkım takma bu kadar yaa hastalanırsın bak hem bebek varsa stres yapmak iyi olmak allah korusun bişe olur dikkat canım yaa
Kıslar çok enteresan birşey oldu.Evde erken gebelik testim vardı yaptım ve pozitif çıktı.2.çizgi silik ama gözle görülebilir ama daha adetime 10 gün var nasıl oldu anlamadım..Kan testi yaptırdım ama ancak yarın öğrenebilirmişim ...heyecanlıyım çokkkkkk.ya bu kadar erken çıkması normal mi sizceeee
ben gebelik takvimi yapmak istiyorum nerden yapcazz
canım öncelikle tebrik ederim seni inşallah hamilesindir. maşallah bu ay herkesi hamile yaptık süper bir enerji var bizim topiğimizde maşallah kıslar umutsuzluk yok. adetinde düzensizlik varmıydı canım benim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?