Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

Sadece geçtiğimiz ay bir düzensizlik oldu.Onun dışında düzenlidir yani..YYaaaa ne biliyim eşime de mecburen sölemek zorunda kaldım birlikte gittik hemen kan vermeye...yaa kalbim duracak arkadaşlarrrrr.............

canım inşallah hamilesindir durduk yere çıkmaz yumurtlama tarihin değişmiştir belki adetine 10 gün değilde daha kısa süre vardır canım benimde geçen ay düzensizlik oldu hiç olmazdı aslında hakkımızda hayırlısı canım inşallah hamilesindir sakin ol pozitif düşün heyecan yapma ama eğer hamiş isen bebişe de zarar verme annesi lmaz:

Haklısın ama elde değil ki şuan yaazamıyorum bile ellerim tiittriyor resmen.kalbim fırlayacak yerinden.Ben bide tiroid hastasıyım yani ne biliyim...akşam saatine ggeldi ya ben nasıl yarına kadfar durcam k9ıslar..

canım sabaha senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah hayalcim. Allahım hayırlı evlat nasip etsin cümlemize inşallah sakın unutma :kedi:

inş canım yaa bakalım ne olacak bende merak ediyorum varmı yokmu sabah yok diyodum ama şimdi var gibi geliyo kısmet bakalım canım

Haklısın ama elde değil ki şuan yaazamıyorum bile ellerim tiittriyor resmen.kalbim fırlayacak yerinden.Ben bide tiroid hastasıyım yani ne biliyim...akşam saatine ggeldi ya ben nasıl yarına kadfar durcam k9ıslar..

canım sana bir tavsiye yemeğini ye ve hemen yat uyu hiçbirşey düşünme yoksa kafayı yersin allah korusun :lepi:

ay canım hadi bakalım yaa inş doğru çıkmıştır canım yaaa

canım ağrın sızın bulantın falan ne durumda? alkisalkisalkis

ateşim var demet yanıyom şekerim yaa bide ara sıra bel ağrısı kasık ağrısı başka bişe yok sanki midem tuhaflaşıyo oluyo gibide onu ben dizginliyorum psikolojik kızım buu kendine gel diye ama ateşime dur diyemiyorum son durum buu

ayy inşallah canım yaa hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah bu ay hamiş oluruz kuşummm:hulya:

iyi akşamlar herkese

iyi akşamlar hoşgeldin

cnm bi sakin ol artık.İnşallah Allah gönlüne göre verir ama biraz rahatla lütfen..

Hoşgeldin azize.Nasıl gidiyor hamişlik?

iyiyim kızlar biraz moralim bozuk. dünden 3gündür lekelenmeler oluyo özellikle ayakta çok kakdığım zaman dün dr.gitim işte hap verdi yerleşme kanaması dedi ama ben korkuyorum yinede.
düşük yapmaktan.5haftalıkmışım kese görüldü haftayada allah kısmet ederse kalp atışını görmeye çağırdı dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…