- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
iyiyim kızlar biraz moralim bozuk. dünden 3gündür lekelenmeler oluyo özellikle ayakta çok kakdığım zaman dün dr.gitim işte hap verdi yerleşme kanaması dedi ama ben korkuyorum yinede.
düşük yapmaktan.5haftalıkmışım kese görüldü haftayada allah kısmet ederse kalp atışını görmeye çağırdı dr.
iyi akşamlar hoşgeldin
hoşbulduk canım
[
iyiyim kızlar biraz moralim bozuk. dünden 3gündür lekelenmeler oluyo özellikle ayakta çok kakdığım zaman dün dr.gitim işte hap verdi yerleşme kanaması dedi ama ben korkuyorum yinede.
düşük yapmaktan.5haftalıkmışım kese görüldü haftayada allah kısmet ederse kalp atışını görmeye çağırdı dr.
moralini yüksek tut yorma kendini mümkün olduğunca dinlen canım ya
KIZ CIBIH BULAMADIM BEN ŞİMDİ
dimplesin ticker ını nasıl bulacaamm
dur ben sana şimdilik bişi yapıyom çubuk özelden atacam şimdi.. şimdilik onu kullan.. sonra yine yaparım başka istersen oki mi..
verdiğim linki (http ile başlıyor png ile bitiyor) tamamen kopyalayıp, profilimi düzenle kısmına girip, orada doğum takip çizelgesi yazan yere yapıştıracaksın okiş mi
mesajlarını arattır bak orda özgecim
he tamam tatlım yaptım bakalım oldumu
Azize hiç birşey olmayacak canım korkma sakın..
bak benim kuzenimin eşi, hamile oldugundan haberi olmamış, o ay bildiğin adet olmuş.. bayagı kanaması olmus yani..
taa öteki ay adeti gecikince test ypmış da 2 aylık hamile oldugunu öğrenmiş.
şimdi kocaman oğlu var..
yani insanlar bu kanamaları hamile olduklarını bilmeden adet olduk sanıp geçiyorlar..
seninde öyle birşey..
sen bol bol dinlen yorma kendini fazla yeter..
hiçbirşey olmayacak bak görürsün
slm kızlar geçmişi çok okuyamadım ama çubuk kraker tebrikler canım sağlıkla kucağını almanı dilerim..
kızlar maalesef kahverengi akıntılarım başladı yarında kırmızılar tam anleamıyla gelmeye başlar..bu ayda olmadı(( ne klomen,ne çatlatma iğnesi,nede duphaston işe yaramadı.daha iki ay bunları kullanıcam hormon yüklemesine devam yanii..14.ayda olmadı,gelmedi bebişim (((
canım sana yine bişey sorcam...şimdide avcılar hosptıl da nil hanım varmış sen biliyonmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?