Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım moralini bozma lütfen bebişin iyi olacak buna inan tamam mı? başka şeyler getirme aklına bebişi de üzme canım amalmaz:

canım üzme kendini yaa üzüntiylede bişiler olur allah korusun sen ayaklarını biraz yüksek yere koy ve yat dinlen canım ayağa fazla kalkma inş bişe olmaz kendine dikkat et

sleepy merhaba canım. durumun nedir? ben olmadım hala. hiç bir belirtim de yok. ne hamilelik ne de adet. ama umutsuzum yine de..

dur ben sana şimdilik bişi yapıyom çubuk özelden atacam şimdi.. şimdilik onu kullan.. sonra yine yaparım başka istersen oki mi..
verdiğim linki (http ile başlıyor png ile bitiyor) tamamen kopyalayıp, profilimi düzenle kısmına girip, orada doğum takip çizelgesi yazan yere yapıştıracaksın okiş mi

Canım bi kaç gün dinlenmeye çalış.Ayrıca adet kanaması bile ayakta daha çok gelir.Dikkat etmişsindir gece pek gelmez yattığımız için ama gündüzleri hep ayakta olduğumuzdan daha çok gelir.Bunu da öyle düşün yani kötü bir şey oluyormuş gibi düşünme.Doktora gitmişsin kötü birşey olma riski olsa mutlaka uyarırdı tatlım.Sadece biraz dinlenmeye çalış hayatım.Bizi de üzme bak

Canım sen hiç korkma hiçbişi olmaz allahın izniyle..Bol bol dinlenmene bak canım..

hic moralini bozma canim benim iki hamileligimde de oldu.hem ben o halimle 40 saat yolculuk yaptim tam türkiyeye geliyoduk.hic birseycik olmadi.hem ben senin gibi tutunsun diye hap falanda almadim.burda lekelenme gelince acile gitmistim ne oldugunu bile bilmiyolar doktorlar.

KIZ CIBIH BULAMADIM BEN ŞİMDİ
dimplesin ticker ını nasıl bulacaamm

mesajlarını arattır bak orda özgecim

he tamam tatlım yaptım bakalım oldumu

Azize hiç birşey olmayacak canım korkma sakın..
bak benim kuzenimin eşi, hamile oldugundan haberi olmamış, o ay bildiğin adet olmuş.. bayagı kanaması olmus yani..
taa öteki ay adeti gecikince test ypmış da 2 aylık hamile oldugunu öğrenmiş.
şimdi kocaman oğlu var..
yani insanlar bu kanamaları hamile olduklarını bilmeden adet olduk sanıp geçiyorlar..
seninde öyle birşey..
sen bol bol dinlen yorma kendini fazla yeter..
hiçbirşey olmayacak bak görürsün

slm kızlar geçmişi çok okuyamadım ama çubuk kraker tebrikler canım sağlıkla kucağını almanı dilerim..
kızlar maalesef kahverengi akıntılarım başladı yarında kırmızılar tam anleamıyla gelmeye başlar..bu ayda olmadı(( ne klomen,ne çatlatma iğnesi,nede duphaston işe yaramadı.daha iki ay bunları kullanıcam hormon yüklemesine devam yanii..14.ayda olmadı,gelmedi bebişim(((

azizecim geçmiş olsun canım benim.sıkma canını bebişin seninle ve olmaya devam edicek..içini ferah tut,ve buna inan yeter....

canım sana yine bişey sorcam...şimdide avcılar hosptıl da nil hanım varmış sen biliyonmu?

ah canımm yaaa..
hayırlısı değilmiş demek..
sakın çok üzülme olur mu tatlım..

saol özgecim,ya alıştım galiba artık tepki bile veremiyorum...evet hayırlısı bu zaman değilmiş demekki napalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…