Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

üzülme canım hayırlısı ne zamanda o zaman gelir inşallah

slm kızlar sleep cim nolur üzülme elbet birgün gelicek bebişlerimiz opuyorumnanaktan
azizecim çok geçmiş olsun sen içini ferah tut canım Allahın izniyle inşallah sa salim bebişini kucağına alıcaksın nolur stres yapma kendinide çok yorma canım ya :Saruboceqpuyorumnanaktan

Kızlar ben geldim. Benim bugün normalde gelmesi lazım. Gecen ay 14ünde gelmişti. Bu ay 10unda gelmesi lazım. Her ay 4 gün önce gelir. Ama tık yok. Fakat su gibi akıntım var. Acaba adetmi olcam.

Kızlar ben geldim. Benim bugün normalde gelmesi lazım. Gecen ay 14ünde gelmişti. Bu ay 10unda gelmesi lazım. Her ay 4 gün önce gelir. Ama tık yok. Fakat su gibi akıntım var. Acaba adetmi olcam.

oşgeldin kader arkadaşımopuyorumnanaktan
inşallah bebiş geliyodur :Saruboceq:canı ya hiç testyaptn mı :uhm:

sağol gülcüm napalım alıştım ben aslında,sanırım olursa sevinçten çıldırırım...olmayınca tepki veremiyorum artık evet yine geldi hiç şaşmadan diyorum,üzüzlmek yok hayırlısı değilmiş demekki napayım...

evet ayşecim lekelenmelerim başladaı yarın tam anlamıyla gelmiş olucak,olmadı yine yani..umarım senden güzel haberler alırız tatlım..benim akıntım falan kurumuştu anlamıştım zaten...

canım diğer sayfaları okumamışım. Hayırlısı olsn tatlım. Bende muhtemelen görcem kırmızıları

Kıslar doktorumla konustum çok zor bir ihtimal hamile olman dedi .Normalde kan testi bile adetin geçmesinden 1 haftasonra kesin net sonuc veriyor dedi..Napalımm..çok sevinmiştim kursağımda kaldı..Artık test mest yokkkkkkkkkk

evet ayşecim lekelenmelerim başladaı yarın tam anlamıyla gelmiş olucak,olmadı yine yani..umarım senden güzel haberler alırız tatlım..benim akıntım falan kurumuştu anlamıştım zaten...

benim su gibi akıntım var. Ama bilemem belki gelcektir. Bazılarının akıntısı olunca gelirmiş. Belki gelir.

üzülme canım bekle gününü hiç belli olmazyerimseniben

ayseece kız yarın sabah bi test yapsana çok merak ettim inşalah hamilesindir canım ya bu ay ari sen kocanı sevindir ben yapamadım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…