slm kızlar geçmişi çok okuyamadım ama çubuk kraker tebrikler canım sağlıkla kucağını almanı dilerim..
kızlar maalesef kahverengi akıntılarım başladı yarında kırmızılar tam anleamıyla gelmeye başlar..bu ayda olmadı(( ne klomen,ne çatlatma iğnesi,nede duphaston işe yaramadı.daha iki ay bunları kullanıcam hormon yüklemesine devam yanii..14.ayda olmadı,gelmedi bebişim (((
slm kızlar geçmişi çok okuyamadım ama çubuk kraker tebrikler canım sağlıkla kucağını almanı dilerim..
kızlar maalesef kahverengi akıntılarım başladı yarında kırmızılar tam anleamıyla gelmeye başlar..bu ayda olmadı(( ne klomen,ne çatlatma iğnesi,nede duphaston işe yaramadı.daha iki ay bunları kullanıcam hormon yüklemesine devam yanii..14.ayda olmadı,gelmedi bebişim (((
Kızlar ben geldim. Benim bugün normalde gelmesi lazım. Gecen ay 14ünde gelmişti. Bu ay 10unda gelmesi lazım. Her ay 4 gün önce gelir. Ama tık yok. Fakat su gibi akıntım var. Acaba adetmi olcam.
oşgeldin kader arkadaşımopuyorumnanaktan
inşallah bebiş geliyodur :saruboceq:canı ya hiç testyaptn mı :uhm:
bu arada bir hamile daha varmış,tebrikler hayırlısı olsun...
sağol gülcüm napalım alıştım ben aslında,sanırım olursa sevinçten çıldırırım...olmayınca tepki veremiyorum artık evet yine geldi hiç şaşmadan diyorum,üzüzlmek yok hayırlısı değilmiş demekki napayım...
Kızlar ben geldim. Benim bugün normalde gelmesi lazım. Gecen ay 14ünde gelmişti. Bu ay 10unda gelmesi lazım. Her ay 4 gün önce gelir. Ama tık yok. Fakat su gibi akıntım var. Acaba adetmi olcam.
evet ayşecim lekelenmelerim başladaı yarın tam anlamıyla gelmiş olucak,olmadı yine yani..umarım senden güzel haberler alırız tatlım..benim akıntım falan kurumuştu anlamıştım zaten...
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın hayırlı haberlerle başlarız inş by by
Kıslar doktorumla konustum çok zor bir ihtimal hamile olman dedi .Normalde kan testi bile adetin geçmesinden 1 haftasonra kesin net sonuc veriyor dedi..Napalımm..çok sevinmiştim kursağımda kaldı..Artık test mest yokkkkkkkkkk
üzülme canım bekle gününü hiç belli olmazyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?