Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

evet ayşecim benim ep akıntım kesilir,bir kaç gün önceden..umarım vardır canımda sevindirirsin bizi...

Evet doktor da dedi belli olmaz diye ama konusmaları da pek içaçıcı değildi,olsun yaa hayırlısı ne ise o olsun..Çok sağol arkadaşım her konuda desteğin ve cevapların için...

rica ederim canım ne demekopuyorumnanaktanrabbim en iyisini bilir inşallah doktor yanılır sen genede son güne kadar ümidini kesme canımkaydirigubbakcemile5

çok üzüdüm canım ya ama sen çalışmalara devam et:kedi:inşallah bu ay hamiş olursun canım burdaki tüm kızlar inşallah bu ay hamiş olur :Saruboceq:

kız aynı belirtiler 1 haftadır bendede var reglde perşembe hayırdır inşallah geçen ayda böyle olmuştu yeni evliyim diye belki yada üşüttüm falan dedim ama bu ayda aynı allah korusun bebek derdini unuttum kist olmasından korkuyorum :1no2:

canım ben çalışmalara bile başlamadım :kedi:
daha adetim bitmedi senin tam olarak kaç ünün var canım gününe opuyorumnanaktan

hımm canım neyse bittikten sonra çalışmalara başlarsın:kedi:benim şu saat itibariylekaydirigubbakcemile3 7 günüm kaldı canım bekliyorum artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…