Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

bende 26 kasımı bekliorum buarada doktora gittim bugün yumurtalara15 mm felan olmuş cuma çağırdı tekrar ama boş geçmemek lasım dimi kızlar ?

selam kızlar
papatya16 tebrik ederim darısı başımıza
hayat canım inşaallah hamilesindir
allah kimsenin sevincini kursağında bırakmasın..

ii diyelim ii olalım kızlar yaa ağrılarım var benneyaptımki karnımın ve belimin sağ tarafı ağrıyo günlerdir süt gibi akıntımda var bebekten hiç umudum yok regl olcağım belli ama neden böyle günler önceden bu kadar şiddetli ağrıyo bilmiyorum korkuyorum :çok üzgünüm:

canim ben korunmali calisiyom bu ara yumurtlamam lazim bebek i$ini yeni yila biraktim simdilik

Anladım canım.. Sana hayırlı işler,kolay gelsin

bende 26 kasımı bekliorum buarada doktora gittim bugün yumurtalara15 mm felan olmuş cuma çağırdı tekrar ama boş geçmemek lasım dimi kızlar ?

Doktor ne dedi.15mm olmuş ya,hergün mü bir gün ara vererek mi çalışın dedi.Cuma neden çağırdı bu arada?Kıss anlatsana işte ne dediyse

Doktor ne dedi.15mm olmuş ya,hergün mü bir gün ara vererek mi çalışın dedi.Cuma neden çağırdı bu arada?Kıss anlatsana işte ne dediyse[/QUOTE]

cnm ben büyüyolarmı die 3.günü gitmiştim adetimin sonra bugün çağırdı büyümüşler ama tam değil tabi cuma tekrar çağırdı yine bakıcak büyüyormu die günaşırı cnm en iisi böyleymiş inşallah buay hepimiz hamiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…