dedikodu yapalımkaydirigubbakcemile3
Seninle benden başka kimse kalmamış kıss şutarafagitti
canım bence yarın sabah bi test yap bence baksana hamiş olan tüm arkadaşlarımızınki adet gününe yakın yada adet gününde çıktı genede sen bilirsin kader arkadaşım opuyorumnanaktan
valla öle oldu kaydirigubbakcemile3sende yanlızsın galiba:uhm:
valla öle oldu kaydirigubbakcemile3sende yanlızsın galiba:uhm:
bende geldimmm elektrikler gitti şimdi geldi
Ben işteyim hala.Mesai bitmedi
kıss senin için en son yazdığımı okumadın sanırım.test diyorum test yapsana.
kızlar gittinizmi
burdayız ayseece kız kocana bi test aldır dahasana sabah yaparsın test kaydirigubbakcemile3
yokki kociş tatlım.nöbetçi
evet kader arkadaşım benimki de nöbetçi kaydirigubbakcemile3neyse inşallah kırmızılar gelmez perşembe yaparsın testi canım hem varsa daha belirgin çıkar inşallah ebişin gelmiştir kader arkadaşım:Saruboceqpuyorumnanaktan
Ee bugün 28 gün olmuş zaten tatlım.Perşembeye kadar bizide çatlatacaksın yani.Başka hissettiğim birşey yok mu?
canım akıntım ve sabahları bel ağrım var. başka bişey yok. o yüzden belki geç gelecekse bekleyim diyorum.yrn netleşir canım.yrnda gelmezse bilinki ben hamişim. çünkü 15 yılır adet görüyorum.asla geç gelmezç aksine 4 yada 5 gün erken gelir.o yüzden bugün ümitlendim biraz.
ay tatlım varya bir tuhafım.bunun dışında belirti yok ama.umarım hamileyimdir. bel ağrım var sabah uyandığımda. akıntı var.okadar[/QUOTE
inşallah bebiş gelmiştir yaaaaaaaaa ben senden daha çok heycan yaptım kader arkadaşım alkisalkisalkisalkisalkisalkis
inşallah yiğenim gelmiştir:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?