Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

[/QUOTE]cnm ben büyüyolarmı die 3.günü gitmiştim adetimin sonra bugün çağırdı büyümüşler ama tam değil tabi cuma tekrar çağırdı yine bakıcak büyüyormu die günaşırı cnm en iisi böyleymiş inşallah buay hepimiz hamiş oluruz[/QUOTE]

Hadi hayırlısı bakalım.Ya ayıp olmazsa 2 şey daha soracağım.
Bugün adetinin kaçıncı günü oluyor,yani en son ne zaman olmuştun bir de bugün çalışma gününüz mü yoksa tatil gününüz mü?
:kedi:

İnşallah bu ay hepimiz hamiş oluruz :Saruboceq:

canım bence yarın sabah bi test yap bence baksana hamiş olan tüm arkadaşlarımızınki adet gününe yakın yada adet gününde çıktı genede sen bilirsin kader arkadaşım opuyorumnanaktan

ay canım ya heyecan yaptımbak.ama testim yokki. ancak persembe yaparım.tabi ozaamana gelmezse.dua et nolur

Ben işteyim hala.Mesai bitmedi

kıss senin için en son yazdığımı okumadın sanırım.test diyorum test yapsana.

canım test yokki evde. eşimde yok evde.yrnda sabah 8de çıkcam evden. anca persembeye yaparım.ama zaten biraz bekleyim.normalde her ay 4gün önce gelir. gecen ay 14ünde geldi.bu ay 10unda bekliyorum.kaç gündür akıntım var. ama bugün baya yoğun. mahvolmuş iç çamaşırım

masalcım hoşgeldin.ya benim adet günüm bugün.ama akıntım felaket.birde mesela şuan akıntı çamaşırımı batırmıyo.ama oramda sanki sulu sulu duruyo.afedersiniz kızlar. biraz fazla açık oldu ama sormak zorundayım. masal anne olabilirmiyim sence hamile.bunlar belirtimi

ay tatlım varya bir tuhafım.bunun dışında belirti yok ama.umarım hamileyimdir. bel ağrım var sabah uyandığımda. akıntı var.okadar

Ee bugün 28 gün olmuş zaten tatlım.Perşembeye kadar bizide çatlatacaksın yani.Başka hissettiğim birşey yok mu?

canım akıntım ve sabahları bel ağrım var. başka bişey yok. o yüzden belki geç gelecekse bekleyim diyorum.yrn netleşir canım.yrnda gelmezse bilinki ben hamişim. çünkü 15 yılır adet görüyorum.asla geç gelmezç aksine 4 yada 5 gün erken gelir.o yüzden bugün ümitlendim biraz.

ay hadi bakalım inşallah ama mutlaka haber ver sevinçten ortadan kaybolma :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…