- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Günaydın güzel anneler ve anne adayları,geçmişi okuyordum kıslar..
Ben bugün kan testi sonucumu aldım değer çok çok düşük yani gebelik yok 0,001 gibi bişi..
Çok heyecan yaptım ama olsun bu heyecan bile güzeldi :)
Dilaracım benim de hypo yani az çalışan..İlaç 2 yıldır kullanıyorum ama bide bende haşimato var..
Demetcim yaa inşallah hamilesindir tatlım,heyecanla bekliycem haberlerinizi..
canım iyice baktım tek kocaman kapkalın bi kırmızı çizgiden başka bişe yok güneşe çıktım baktım ama yok hayatım yaa çıkmadı ama inan ki iyim üzülmüyorum böle içim çok ferah yaa hayırlısı olsun canım inş senin ki yarın böle kocaman kıpkırmızı iki çigzi olur :1hug:
canım sakın moralini borma allahım hayırlısını verecek inşallah. bekle bakalım daha adetine vardı senin. sakım moral bozmak yok kıslar hepinizi çok sev iyorum bennnnn kıyamammmm kaydirigubbakcemile5 :teselli: :1hug: :dance: a.s.
hayat 77 canım bozma moralini bak moral bozukluğu çok kötü benimde adetim yakın test yaptım çıkmadı demekki daha zamanı var üzme kendini herşeyin hayırlısı olsun
canım hayırlsı neyse o olsun valla öncelik o. ilmiyorum sanki adet olacağım gibi tuhaf birşeyler ama anlamadım. kasıklarımda acayip bir ağırlık ve ağrı var batıyor gibi ara ara. belim dersen ona keza. hayırlısı olsun inşallah hayatım inşallah seni de hamiş göreceğiz bu ay sabret canım..opuyorumnanaktan
Canım benim yaa çok çok sağolun hepiniz kızlar çok temiz insanlarsınız hepiniz.Ne güzel böyle bir platformda sizlerii tanımak dertleşmek..Hepimiz çok şanslıyız bu konuda..Morelimi bozmuyorum Demetim,çok iyiyim..Sizlerden gelecek güzel haberlerle çok daha iyi olcam emin olun :sm_cool:
canım kısmet yaa ama diyorum ya çok rahatım hiç takılmadım çıkmadı diye yani sende ferah ol iyi düşün iyi olsun tatlım bende adet olcam diye düşünüyorum ama dedim gibi adet sancısıyla hamilelik belirtileri aynı oluyor insan ayırt edemiyor vucüt adet olcakmış gibi kendini hazırlıyo adet sancıları gibi sancı geliyo ama işte adetten mi bebekten mi bilemiyoruz ben artık pazartesiye kadar beklicem ama sen yarın test yap canım çok merak ediyorum imş içimize doğan hisler yalnış değildir ve sen hamilesindir canım yaa çok sevinirim inan kiii opuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkis
oku oku bitmedi maşallah ne kaynatmışsınız kızlar
bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnn
oku oku bitmedi maşallah ne kaynatmışsınız kızlar
bu arada günaydınnnnnnnnnnnnnn
Günaydın güzel anneler ve anne adayları,geçmişi okuyordum kıslar..
Ben bugün kan testi sonucumu aldım değer çok çok düşük yani gebelik yok 0,001 gibi bişi..
Çok heyecan yaptım ama olsun bu heyecan bile güzeldi :)
Dilaracım benim de hypo yani az çalışan..İlaç 2 yıldır kullanıyorum ama bide bende haşimato var..
Demetcim yaa inşallah hamilesindir tatlım,heyecanla bekliycem haberlerinizi..
kıslar yarına yap diyorlar yarında yapayım bakalım çizgi belirginleşecek mi biraz.hihoyyyt
canım iyice baktım tek kocaman kapkalın bi kırmızı çizgiden başka bişe yok güneşe çıktım baktım ama yok hayatım yaa çıkmadı ama inan ki iyim üzülmüyorum böle içim çok ferah yaa hayırlısı olsun canım inş senin ki yarın böle kocaman kıpkırmızı iki çigzi olur :1hug:
günaydın hayatıkm nasılsın senden yeni gelişmeler var mı acep? :çok üzgünüm: sengözlerimebaksanab :Saruboceq:
günaydın
Geçmişi okumadan önce günaydın demek istedim
Bakalım 12 saatte kaç sayfa geçmiş
canım hoşgeldin aramızaa hayırlı uğurlu olsun bebişin
sağlıklı rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah
adetin geçmişmiydi kan testi yaptırdığında
oku oku bitmiyoki canım günaydınnn bu arada
ayy neyse çok uzun yazmamışlar çabuk çıktım geçmişten.Sana da günaydın tatlım nasılsın?Mide bulantıların ne alemde?
Geçmişi okumadan önce günaydın demek istedim
Bakalım 12 saatte kaç sayfa geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?