- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
canım kahvaltı edememiştim dolapta çorba gördüm ki sabah sabah asla içmem derdim ama içtim şimdi biraz daha iyiyim
günaydın canımmm nasılsınhihoyyyt
yaa ben gelince kaçıyor musnuz kii kaydirigubbakcemile3
Sen gelince kaçılır mı tatlım sen gelince hoooooopp diye topiğe dalınırrr :)))
Teşekkür ederim cnm iyiyim.İşteyim uğraşıyoruz her zamanki gibi ,bi taraftan da burayı takip ediyorum. Sen nasılsın ?
ay canım benim allah razı olsun kuşum yaaa allahım sana hayırlı ebir baby nasip etsin tez tez vakitte inşallah canımm..
(valla çok içimcen geldi yüreğimin derinliklerinden diledim hayatım),
hihoyyyt hihoyyyt sositososito laelaelaelaelae
hayalcim canım benim kociş zaten bilgisyaar mühendisi zaten onun işi nette değil bilgisayarda ama ondan da bıkıyor hergün görmekten. o bana istersen al ama benim işi olmaz demişti. ama ben istememiştim alsam iyi olacakk yaaa
bende iyiyim tatlım ne olsun iş güç koşturmaca valla hayat güzel yaamak güzel sizlerle tanışmak apayrı güzel valla... sırf sizden ayrı kalmamak adına evime net alacağım .. sositososito delikafadulden hihoyyyt
Al tabi cnm.İnsan alışınca bırakamıyor,aklı burada kalıyor.Bir de bu topiğin ne kerameti varsa buranın tadını hiç bir yer vermiyor.Başka bir sıcaklık var buradakilerde.
hayatcım senin için bu
Uygulanabilecek Bazı Kürler:
1.Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı olan bu kür için kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz.
Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısını da akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca her gün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
2.Keçiboynuzu pekmezi için günde sabah aç karna, akşam yatarken ilk 3 gün ikişer çorba kaşığı takib eden günlerde birer çorba kaşığı alinmalıdır. Etkisi görüldükten sonra zaman zaman bir yaşam tarzı gibi devam edilebilir.
3.Öğütülmüş olarak kullanılacaksa sütlü kahve pişirilir gibi hazırlanan sıvı bir miktar bal ile tatlandırılarak sabah akşam birer bardak içilir.
kıs bak bana kalırsa sen hamilesin.Psikolojik belirti bu kadar da olmaz.Sıkı giyin üşütme,soğuktur oralar şimdi.
Teşekkür ederim cnm iyiyim.İşteyim uğraşıyoruz her zamanki gibi ,bi taraftan da burayı takip ediyorum. Sen nasılsın ?
iyim ayşeyıldırım canım yaa ne olsun işte adetimi bekliyorum sen nasılsın
evet dilara1 canım adetim pazartesi günü dün bi test yapalım dedik arkadaşlarla yaptım ama çıkmadı artık pazartesi gününü beklicem canım
haya1403 .!.:evet dilara1 canım adetim pazartesi günü dün bi test yapalım dedik arkadaşlarla yaptım ama çıkmadı artık pazartesi gününü beklicem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?