Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ayşeyıldırım canım yaa kızma tmm adet beklemiyorum bebişimi bekliyorum canım korktum valla sırnaşık şey

Günaydınn herkesee...
yeni bir günden merhaba...
Nasılsınız bu gün....
Yeni haberler varmı kızlar...

günaydın papatyacım biz iyiyiz sen nhasılsın tatlım bebişimiz nasıl bakalım yaramazlık yapıyor mu :CüvCüv:

selam arkadaşlarrr opuyorumnanaktan ben dün akşam idrar testi yaptım herzamanki gibi negatif kaydirigubbakcemile3 olsa silik milik çıkardı bu ayda tutmadı artık doktora tekrar gitmekten başka çarem kalmadı kaydirigubbakcemile3

papatya çok tebrik ederim hamileymişsin. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

Günaydın kızlar. Yeni kalktım sayılır. Dün akşam bana bişeyler oldu . :gitme: Karnımım alt tarafına bi ağrı girdi , bir türlü gitmek bilmedi.Arkasından wc ye koştum hemen midem bulandı istifra ettim ayıptır söylemesi.Sonra sol kasığıma bi ağrı saplandı.Sanki iğne batırıp çekiyolardı.Midemi üşüttüm herhalde dedim nane limon kaynattım.Ama pek bi faydası olmadı.Ağrı 5 dk kayboluyo ,5 dk sonra geri gelyodu.Sonra üşümeye başladım.Belime de ağrı girdi.Eşim doktora gidelim dedi de, ben istemedim.Uzandım erkenden ,uyudum. :gitme: Yarın doktora gidicem zaten.Bışey sorucam size, vajinal yanma falan için dahiliye bölümünden mi randevu alıyoruz? Daha önce gitmedim de hiç. Bilmiyorum o yüzden. :gitme:

Son düzenleme:

canım günaydın.

sakın bebiş geliyor olmasın inşallah he? hihoyyyt

defhnecim durmak yok yola devam aynen. moral bozmak hiç yok. inşallah bu topikteki herkesi hamiş yapacağız allahın izni ile. umudumuzu yitirmek yok asla. :1hug::asigim: :hooray:

yok tatlım moralim gayet iyi zaten dünde dedim ya bu benim yaşam biçimim oldu :))) sonra hamile olduğumda bu stres olmadan yaşantım nasıl devam edecek merak ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok tatlım moralim gayet iyi zaten dünde dedim ya bu benim yaşam biçimim oldu :))) sonra hamile olduğumda bu stres olmadan yaşantım nasıl devam edecek merak ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım seninki çok sürpriz bir biçimcde gelecek bence. ve bütün hayatınız değişecek inşallah.. allahım hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize. :1closedeyes:

canım seninki çok sürpriz bir biçimcde gelecek bence. ve bütün hayatınız değişecek inşallah.. allahım hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize. :1closedeyes:

inşallahhhh canımmmmm Şeniz Rabbim hepimizin meleklerini en kısa zamanda göndersin inş :Saruboceq:

berrak aynı bendeki belirtiler.. gün akşam çok ağrıdı.. birden gidiyo sol tarafım ağrıyo.. bende endişeleniyorum.. belirti mi yoksa başka birşey mi diee..

vajinal yanma için kadın doğumdan randevu almalısın bence

canım günaydın.

sakın bebiş geliyor olmasın inşallah he? hihoyyyt

Çok isterim valla. Ama anki hastalanıcakmışım gibi geldi bana.Gerçi daha erken ama.Cumartesiyi bekliyorum.Gerçi yarın doktora gidicem,belki kan testi yaptırırım.Bir de bilen yok mu vajinal yanma için dahiliyeden mi randevu alıyoruz acaba kızlar ? nkafamçokkarıştı

Geçmiş olsun canım.İnşallah hamilesindir.Sen önce kadın doğumdan randevu al muayene ol, o seni rahatsızlığına göre doğru branşa sevk eder zaten.

KAdın doğumdan mı ? Eşimin hemşire bi arkadaşı vajinal enfeksiyonlar için dahiliyeden alın demişti galiba ondan sordum. Tam hatırlayamadım hemşirenin ne dediğini. sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…