- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Uyyy tatlım çok sağol yaa...hihoyyyt
ayşeyıldırım canım yaa kızma tmm adet beklemiyorum bebişimi bekliyorum canım korktum valla sırnaşık şey
selam arkadaşlarrr opuyorumnanaktan ben dün akşam idrar testi yaptım herzamanki gibi negatif kaydirigubbakcemile3 olsa silik milik çıkardı bu ayda tutmadı artık doktora tekrar gitmekten başka çarem kalmadı kaydirigubbakcemile3
defhnecim durmak yok yola devam aynen. moral bozmak hiç yok. inşallah bu topikteki herkesi hamiş yapacağız allahın izni ile. umudumuzu yitirmek yok asla. :1hug::asigim: :hooray:
Günaydın kızlar. Yeni kalktım sayılır. Dün akşam bana bişeyler oldu . :gitme: Karnımım alt tarafına bi ağrı girdi , bir türlü gitmek bilmedi.Arkasından wc ye koştum hemen midem bulandı istifra ettim ayıptır söylemesi.Sonra sol kasığıma bi ağrı saplandı.Sanki iğne batırıp çekiyolardı.Midemi üşüttüm herhalde dedim nane limon kaynattım.Ama pek bi faydası olmadı.Ağrı 5 dk kayboluyo ,5 dk sonra geri gelyodu.Sonra üşümeye başladım.Eşim doktora gidelim dedi de, ben istemedim.Uzandım erkenden ,uyudum. :gitme: Yarın doktora gidicem zaten.Bİşey sorucam size, vajinal yanma falan için dahiliye bölümünden mi randevu alıyoruz? Daha önce gitmedim de hiç. Bilmiyorum o yüzden. :gitme:
defhnecim durmak yok yola devam aynen. moral bozmak hiç yok. inşallah bu topikteki herkesi hamiş yapacağız allahın izni ile. umudumuzu yitirmek yok asla. :1hug::asigim: :hooray:
yok tatlım moralim gayet iyi zaten dünde dedim ya bu benim yaşam biçimim oldu :))) sonra hamile olduğumda bu stres olmadan yaşantım nasıl devam edecek merak ediyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım seninki çok sürpriz bir biçimcde gelecek bence. ve bütün hayatınız değişecek inşallah.. allahım hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize. :1closedeyes:
canım ya korkman için demedim üzdüysemde kusura bakma
bekleme o kırmızıları inşallah bebişin gelmiştir dedim
Günaydın kızlar. Yeni kalktım sayılır. Dün akşam bana bişeyler oldu . :gitme: Karnımım alt tarafına bi ağrı girdi , bir türlü gitmek bilmedi.Arkasından wc ye koştum hemen midem bulandı istifra ettim ayıptır söylemesi.Sonra sol kasığıma bi ağrı saplandı.Sanki iğne batırıp çekiyolardı.Midemi üşüttüm herhalde dedim nane limon kaynattım.Ama pek bi faydası olmadı.Ağrı 5 dk kayboluyo ,5 dk sonra geri gelyodu.Sonra üşümeye başladım.Belime de ağrı girdi.Eşim doktora gidelim dedi de, ben istemedim.Uzandım erkenden ,uyudum. :gitme: Yarın doktora gidicem zaten.Bİşey sorucam size, vajinal yanma falan için dahiliye bölümünden mi randevu alıyoruz? Daha önce gitmedim de hiç. Bilmiyorum o yüzden. :gitme:
canım günaydın.
sakın bebiş geliyor olmasın inşallah he? hihoyyyt
Günaydın kızlar. Yeni kalktım sayılır. Dün akşam bana bişeyler oldu . :gitme: Karnımım alt tarafına bi ağrı girdi , bir türlü gitmek bilmedi.Arkasından wc ye koştum hemen midem bulandı istifra ettim ayıptır söylemesi.Sonra sol kasığıma bi ağrı saplandı.Sanki iğne batırıp çekiyolardı.Midemi üşüttüm herhalde dedim nane limon kaynattım.Ama pek bi faydası olmadı.Ağrı 5 dk kayboluyo ,5 dk sonra geri gelyodu.Sonra üşümeye başladım.Belime de ağrı girdi.Eşim doktora gidelim dedi de, ben istemedim.Uzandım erkenden ,uyudum. :gitme: Yarın doktora gidicem zaten.Bİşey sorucam size, vajinal yanma falan için dahiliye bölümünden mi randevu alıyoruz? Daha önce gitmedim de hiç. Bilmiyorum o yüzden. :gitme:
berrak aynı bendeki belirtiler.. gün akşam çok ağrıdı.. birden gidiyo sol tarafım ağrıyo.. bende endişeleniyorum.. belirti mi yoksa başka birşey mi diee..
vajinal yanma için kadın doğumdan randevu almalısın bence
herkesee selamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?