Çok isterim valla. Ama anki hastalanıcakmışım gibi geldi bana.Gerçi daha erken ama.Cumartesiyi bekliyorum.Gerçi yarın doktora gidicem,belki kan testi yaptırırım.Bir de bilen yok mu vajinal yanma için dahiliyeden mi randevu alıyoruz acaba kızlar ? nkafamçokkarıştı
KAdın doğumdan mı ? Eşimin hemşire bi arkadaşı vajinal enfeksiyonlar için dahiliyeden alın demişti galiba ondan sordum. Tam hatırlayamadım hemşirenin ne dediğini. sağol canım.[/QU
evet bence kadın doğumdan alman lazım..
evet gördüm bende şimdi :))) ay canım valla bende özledim sizi ben çok kalmadım ist. da 4 gün falan ama nette sorun vardı bi türlü buluşamadım sizle bazen başka pc den bağlandım ama konu okumaktan yazmaya fırsat kalmıyordu ki neyse ama artık sorun yok internetim oldu bol bol görüşürüz tatlım :sm_cool:
Geçmiş olsun canım.İnşallah hamilesindir.Sen önce kadın doğumdan randevu al muayene ol, o seni rahatsızlığına göre doğru branşa sevk eder zaten.
berrak bende pazar gününü bekliyorum.. eğer yarın kan tahlili yaptırırsan 2 gün öncesinden çıkar mı?
berrakada cnm vajınal yanma varsa enfeksiyona bağlı birşeye benziyor yani arkası mantar gibime geliyor.
Yanmayla başlıyor.ilişki sırasında acıda oluyordur şimdi.Eğer öyleyse çok illet birşey şu mantar
evet evaacım 3-4 gün kala kan tahlilinde çıkıyor.
aslında beklemek yerine gidip tahlil yaptırmak lazım.. fakat beklemesini ögrenmem lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?