Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

berrak bende pazar gününü bekliyorum.. eğer yarın kan tahlili yaptırırsan 2 gün öncesinden çıkar mı?

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
topiğimizin adı değişmiş yaff.. kim değiştirdi kıs çıksın ortaya kaydirigubbakcemile3

kız nerelerdesın hanı seyahat etmeye korkuyorum falan dıyodun acaba hamıleyımmı falan dıyodun bebek varmı :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

berrakada cnm vajınal yanma varsa enfeksiyona bağlı birşeye benziyor yani arkası mantar gibime geliyor.
Yanmayla başlıyor.ilişki sırasında acıda oluyordur şimdi.Eğer öyleyse çok illet birşey şu mantar

Evet oluyo , ama hiç akıntım olmuyo.Bİ ara vajinal kuruluk oldu bende , ondan oldu diye düşünüyorum.Mantar olsa akıntı da oluyomuş.Ama bende yok.

aslında beklemek yerine gidip tahlil yaptırmak lazım.. fakat beklemesini ögrenmem lazım..

sabretmek güzle birşey canım. sabreden derviş muradına ermiş inşallah sende muradına erirsin hayatım allahım kucağında görmeyi nasip etsin bebeğini inşallah. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…