Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sabretmek güzle birşey canım. sabreden derviş muradına ermiş inşallah sende muradına erirsin hayatım allahım kucağında görmeyi nasip etsin bebeğini inşallah. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis

amin canım.. hepimiz aynı dileklerdeyiz.. allah hepimize nasip etsinn..

Evet oluyo , ama hiç akıntım olmuyo.Bı ara vajinal kuruluk oldu bende , ondan oldu diye düşünüyorum.Mantar olsa akıntı da oluyomuş.Ama bende yok.

Yok cnm akıntı olmayabiliyor her zaman.Ben 5 ay her regl öncesi 1 hafta yaşadım o illeti.Sadece mantar yüzünden abartmıyorum 7farklı doktora gitmek zorunda kaldım 5 ayda.
Yanma olur,ilişkide acı olur.Kurulukla başlar zaten.ılişkide zorlar.Geceleri uyutmayan kaşıntı da cabası.
Vajina içinde zamanla aspirin eritmişsin gibi beyazlıklar oluşur.
Tabi doktorun muayene edince en doğru teshisi o koyacaktır ama bazen sık sık ilişkiye girmekte sebep oluyormuş aklında bulunsun.

Son düzenleme:
Selam Yasemin .İyiyizzz ,sen nasılsın? a.s.
iyiyim canımm
hihoyyyt

selam canım iyiyiz valla topiğimizin adı değişti başka da birşey yok şimdilik. sen nasılsın canım benimm nedir son durumlar Şeniz hayırlı haberler ver inşallah:asigim:

valla tatlım iyiiym çok şükür inşallah canım hepimiz veririrz ben daha test yapmayı düşünmüyorum pazar günü yapıcam inşallah o zaman iyi sonuç çıkar:Saruboceq:

iyiyim canımm

valla tatlım iyiiym çok şükür inşallah canım hepimiz veririrz ben daha test yapmayı düşünmüyorum pazar günü yapıcam inşallah o zaman iyi sonuç çıkar:Saruboceq:

amin canım inşallah çıkacak tatlım içini ferah tut... :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…