- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlımm.
İyiyim canım iyiyim..çok sağol..Kan testim negatif çıktı..Durmak yok canım çalışmalara devammm..Senin de hayırlı haberlerini bekliyorum tatlımm.hihoyyyta.s
valla bende iyiyim canım 3 gündür hafif ağrılarım var dün kahverengi akıntım oldu 1 2 damla kadar :bbo:sonra bişey olmadı hayrolsun bakalım
Yok cnm akıntı olmayabiliyor her zaman.Ben 5 ay her regl öncesi 1 hafta yaşadım o illeti.Sadece mantar yüzünden abartmıyorum 7farklı doktora gitmek zorunda kaldım 5 ayda.
Yanma olur,ilişkide acı olur.Kurulukla başlar zaten.İlişkide zorlar.Geceleri uyutmayan kaşıntı da cabası.
Vajina içinde zamanla aspirin eritmişsin gibi beyazlıklar oluşur.
Tabi doktorun muayene edince en doğru teshisi o koyacaktır ama bazen sık sık ilişkiye girmekte sebep oluyormuş aklında bulunsun.
yerleşme kanamasıdır inş. hamilesindir canım :Saruboceq:
selam canım inşallah çabuk geçer opuyorumnanaktangerçi ben bile anlamadım valla çabuk geçiyor azcık daha sabırselam kızlar ya benim reglime 10 gün var ama çatlıycam orta yerimden dua edin de çabuk geçsin şu bi hafta.hani test yapmak için gününü bile bekleyebilenlerden değilim ama on gün kala da yapılmıyo ki geçen ay yap yap sinir oldum bu ay yapmıycam işte diyodum amaaaaaa ....
bu arada ben burda baya takılıyodum,son zamanlarda gelemedim bi geldim bu ne muhabbet yaf maşallah maşallah:teytey:
kızlar naber
ya benim sol kasığımda saplanan bi acı var yarına misafirim temizlik yapmam gerek hiç canım istemiyor
bid emidem bulanıyooo
kızlar naber
ya benim sol kasığımda saplanan bi acı var yarına misafirim temizlik yapmam gerek hiç canım istemiyor
bid emidem bulanıyooo
ya ben resim eklemek istiyorum ama nasıl yapacağım akannehir
Tamam canım sağol.Yarın doktora gidince öğrenicem artık.Bişey daha soriim sana önce idrar testine mi bakıyo yoksa direk vajinaya mı bakıyo .Biraz utanıyorum dave merak ettim . heheheh.:kedi:
selam canım inşallah çabuk geçer opuyorumnanaktangerçi ben bile anlamadım valla çabuk geçiyor azcık daha sabır
ayşecimmm inşallah bu belirtiler bebişin belirtileridiropuyorumnanaktan
ayşecim yorma kendini çok dikkat et hayatımmm
Direk alttan muayene ediyor tatlım hatta gerek duyarsa vajınanın içinden sıvı alıp patolojiye incelenmesi için gönderiyor ve sonuç 10 gün sonra çıkıyor.Sana yardımcı olabilmesi için alttan muayene etmesi lazım sakın arıza çıkarma doktora bak. utanma ama hazırlıklı git zemuszemus
Resmin cok güzel canim...
hayatcım kan tahlili negatif çıktı demişsin baktım daha 12 gün var regline sanırım doğru mu eğer öyleyse varsa bile çıkmaması çok normalamaaaaaaaan burda benden daha sabırsızlar bilem var galiba kaydirigubbakcemile3
kızlar naber
bid emidem bulanıyooo
Tatlım bırak şimdi temizliği üstten üsten derle topla,toz falan al.Kritik dönemdesin.Dikkat et kendine.
Hehehe tamam , öğrenim de ona göre hazırlıklı gideyim istedim zaten.Çok sağol canım. opuyorumnanaktan
Sormaaa aldım boyumun ölçüsünü.Erken gebelik testi yaptım o da belim ağrıyor kaçgündür süphelendim,dayanamadım yaptım ...silik çizgi görünce işte burda arkadaşlarda bilirler koptum yanii :)))))sonra kan testi..Doktor bile şaşkın dedi bana resmen yani :))
Neyse bundan sonra yaaaaa sabır diycez napalım..Hayat tecrübelerden ibarettirrrr..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?