Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar ya benim reglime 10 gün var ama çatlıycam orta yerimden dua edin de çabuk geçsin şu bi hafta.hani test yapmak için gününü bile bekleyebilenlerden değilim ama on gün kala da yapılmıyo ki geçen ay yap yap sinir oldum bu ay yapmıycam işte diyodum amaaaaaa ....

bu arada ben burda baya takılıyodum,son zamanlarda gelemedim bi geldim bu ne muhabbet yaf maşallah maşallah :teytey:

kızlar naber
ya benim sol kasığımda saplanan bi acı var yarına misafirim temizlik yapmam gerek hiç canım istemiyor
bid emidem bulanıyooo

Tamam canım sağol.Yarın doktora gidince öğrenicem artık.Bişey daha soriim sana önce idrar testine mi bakıyo yoksa direk vajinaya mı bakıyo .Biraz utanıyorum da ve merak ettim . heheheh.:kedi:

selam canım inşallah çabuk geçer opuyorumnanaktangerçi ben bile anlamadım valla çabuk geçiyor azcık daha sabır
kızlar naber
ya benim sol kasığımda saplanan bi acı var yarına misafirim temizlik yapmam gerek hiç canım istemiyor
bid emidem bulanıyooo

ayşecimmm inşallah bu belirtiler bebişin belirtileridiropuyorumnanaktan

hayatcım kan tahlili negatif çıktı demişsin baktım daha 12 gün var regline sanırım doğru mu eğer öyleyse varsa bile çıkmaması çok normal amaaaaaaaan burda benden daha sabırsızlar bilem var galiba kaydirigubbakcemile3

Tamam canım sağol.Yarın doktora gidince öğrenicem artık.Bişey daha soriim sana önce idrar testine mi bakıyo yoksa direk vajinaya mı bakıyo .Biraz utanıyorum da ve merak ettim . heheheh.:kedi:

Direk alttan muayene ediyor tatlım hatta gerek duyarsa vajınanın içinden sıvı alıp patolojiye incelenmesi için gönderiyor ve sonuç 10 gün sonra çıkıyor.Sana yardımcı olabilmesi için alttan muayene etmesi lazım sakın arıza çıkarma doktora bak. utanma ama hazırlıklı git zemuszemus

selam canım inşallah çabuk geçer opuyorumnanaktangerçi ben bile anlamadım valla çabuk geçiyor azcık daha sabır

ayşecimmm inşallah bu belirtiler bebişin belirtileridiropuyorumnanaktan

canım inşallah öyledir kendimi hiç bu kadar kötü hissettiği hatırlamıyorum

ayşecim yorma kendini çok dikkat et hayatımmm

sağol canım pek yormjyorum zaten öyle kaynanamın gördüğü yerler temizliği yapıyorum banyo ve tuvaleti eşim ovacak sağolsun:)

Hehehe tamam , öğrenim de ona göre hazırlıklı gideyim istedim zaten.Çok sağol canım. opuyorumnanaktan

Sormaaa aldım boyumun ölçüsünü.Erken gebelik testi yaptım o da belim ağrıyor kaçgündür süphelendim,dayanamadım yaptım ...silik çizgi görünce işte burda arkadaşlarda bilirler koptum yanii :)))))sonra kan testi..Doktor bile şaşkın dedi bana resmen yani :))
Neyse bundan sonra yaaaaa sabır diycez napalım..Hayat tecrübelerden ibarettirrrr.
.a.s

Hehehe tamam , öğrenim de ona göre hazırlıklı gideyim istedim zaten.Çok sağol canım. opuyorumnanaktan

Ne demek tatlım,tekrar geçmiş olsun.Yarın izin yapacağım.Dışarda işlerim var burayı takip edemeyebilirim.Sen doktordan gelince bana özelden mesajla ne oldu bitti durumundan haberdar et.Aklında da ne varsa doktora çekinmeden sor.Kuruluk oluyorsada açıkça söyle.Ona göre bişeyler önerir. Bu arada çantana bi tane kolonyalı mendil at.Hastane ortamı,kalabalık bir şehir.. ne bileyim tedbir açısından cnm

ya öylede tatlım dr larda insanı sinir ediyolar ben bu ay yumurta takibi yaptım (ilaçsız)doktorum bi hafta geçerse gel kanda bakalım diyo ben nasıl sabrediyim o kadar ama haksız mıyım yaaaa kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…